Zaloguj się

View Full Version : Emo Girl

Fifeks
30-07-2008, 14:35
Co myślicie o Emo dziewczynach?

Macie tutaj link do filmiku ze zdjęciami Emo dziewczyn. :)
Wypowiadajcie się ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=Z1vIX7OM5TA

Mi się podobają ich fajne fryzury ;)

#edit

Wogóle Emo dziewczyny są ładne ale najfajniejsze są te fryzury ;) super! makijaż też fajny lecz czasem za ostry. Co do piercingu czasem przesadzają. ;)

Humu-un
30-07-2008, 14:39
Fajne Fryzury ? Owszem ... zwroc uwage rowniez na styl ubioru, dlamnie jest on poprostu dziwny, do tego bardzo podkreslajoncy kolor oczu, paznokcie praktycznie zawsze koloru czarnego, i nadodatek te kolczyki :/ ...

ps @
czwarte zdjecie takiej fajnej blondyneczki jest cool :);*

Wniosek ? oprocz tej pieknej blondyneczki nie ma tak naprawde ladnych dziewczyn Emo

Listek
30-07-2008, 14:41
Smoki, smoki jeszcze raz smoki. Nie rozumiem jak mogą sie podobać emo girl.
Osobiście mi sie nie podoba...

Mam Babolek
30-07-2008, 14:43
Hmm fryzury mają fajne xD. Tzn chodzi mi o takie wycieniowane, długie włosy ;p
Make-up troche za mocny xD. Wyjdź z taką na słońce, to się zacznie rozpływać : /. Odnośnie ubrań...troche przesadzają z dodatkami. Nie znają umiaru :/. Sporo z nich wygląda jak pajac^^. No i jeszcze piercing. Jeden kolczyk w warde dodaje niektórym uroku, ale np. 3 to już przesada ;p.

Tre Cool
30-07-2008, 14:44
http://forum.toproste.pl/group.php?groupid=88

Nowa grupa dla wszystkich wielbicieli Emo Girlz!

Osobiście uważam je za ideał jeśli chodzi o mój gust :)

#down

Jestem : /

Humu-un
30-07-2008, 14:45
Up@

Tree!!!
Niee Odszedłeś z elity !!! !!! NiE!!

A no yoOoO ;D

Undead
30-07-2008, 14:55
Precz Z Emo!!! Precz Z Emo!!! Precz Z Emo!!!

Mejger
30-07-2008, 18:32

O gustach się nie dyskutuje, prawda? Z resztą, jeżeli będziesz wybierał dziewczyne po wyglądzie, to powodzenia życzę. Może trafisz na jakąś tanią ...

Precz Z Emo!!! Precz Z Emo!!! Precz Z Emo!!!

Precz z głupi postami, jeszcze głupszych użytkowników!!!

#Topic
Widziałem ładniejsze dziewczyny reprezentujące tę subkulturę. Mimo to, są 2 ładne XD

Kornas Pall
30-07-2008, 18:53
Chlopaki emo "won!"
Do dziewczyn nic nie mam ;]
Wjechac i tyle xD

Quik
30-07-2008, 19:20
Przestańcie każdy ma swój styl i nie należy go potępiać.Sorry wiem ze jest wolność słowa ale czasem mnie naprawdę wkurza co wy gadacie,aby tępić EMO.Niech sobie wsadzą do du@@ te kolczyki i git ich sprawa.
@Topic głupi filmik dziewczyny są okropne :p nie chciałbym mieć takiej dziewczyny

Caaz 1.0
Jak dla mnie to taki styl się podoba (ale jak to Kornas Pall powiedział tylko u dziewczyn)
Znam kilka dziewczyn, które tak się ubierają i jak dla mnie wygląda to bardzo fajnie :) Kwestia gustów... :P

master kallhi
Człowiek to człowiek ale ... Niby Każdy Jest inny (?). Mimo to stereotypy (slogany) biorą górę wszystkie starają być takie same Na siłę , nie mam nic do tego makijażu, ubrań (tak jak niektórzy ) ma 1kg tapety,wymalowane Oczy etc. to niby jest sztuczna mi sie wydaję że po prostu o siebie dbają , ale nienawidzę że starają się być takie same bo robią to inni albo taka moda i tak dalej .
Ps. Ładniejsze są zwykłe (będące sobą ) dziewczyny -.-
Pzdr Emo .

ByOuT
30-07-2008, 19:25
O gustach się nie dyskutuje, prawda? Z resztą, jeżeli będziesz wybierał dziewczyne po wyglądzie, to powodzenia życzę. Może trafisz na jakąś tanią

Tanich jest w CHUJ!

Hmmm z tego video może 1/2 są ładne. Są ładniejsze dziewczyny xD.

Sasha
30-07-2008, 21:44
Ja tam nic do nich nie mam, ale jakoś mi się nie podobają te dziewczyny.
Niedługo nie będzie można znaleźć sobie dziewczyny, a niektóre z tych na zdjęciach byłyby na prawdę ładne bez tego wszystkiego ; P
@jołek
Też mam w klasie koleżankę, nawet 2, charakter mają spoko tylko ten styl.. czarne paznokcie :mad: Jak Ja tego nie lubie, albo te szare spodnie w kratke.
@edit
Dziewczyna na 6 zdjęciu jest boska i podobna do mojej koleżanki

Lu$hOoOoOfy Cineq
30-07-2008, 21:56

Dobrze prawisz grubcze, pierwszy raz się z tobą zgadzam. Xd Aż ciarki przechodzą...

Wujek Margoth
30-07-2008, 21:58
Dziewczyna numer 4.. poprostu kocham... :O

Ja tam jestem pokojowo nastawiony do wszystkich :P A do "Emówek" totalnie... mam poprostu słąbość do takich jak tam nr. 4; P

jołek
30-07-2008, 22:12
Ja np. mam koleżanke Emo lubi to a ja nic przeciwko nie mam a co to jej wybór i w ogóle nie potępiam bo nie ważne jak się ubierze to i tak ja lubię za jej cechy wewnętrzne, że jest miła potrafi słuchać pomóc a nie jak wygląda może i niektóre przesadzają ale rzadko. Szczególnie podobają mi się te kruczo czarne włosy no i właśnie jakiś jeden kosmyk blond czy coś takiego ale jak są całe kruczo czarne to normalnie beautiful (jakoś tak :PP)

Grence X.x
31-07-2008, 00:19
Ja jestem tolerancyjny. Emo dziewczyny są fajne i nic do nich nie mam ;)

Fallen
31-07-2008, 01:06
Bycie "emo", a myślenie, że się należy do tej sub-kultury to dwie różne rzeczy ... Większość i tak pewnie nie zdaje sobie sprawy, że zamiast być "emo" stają się pokemonami... Dziewczyny owszem są ładne ale tylko, że tak poeiwm te "bliżej" nastawiony tej kulturze niż myślące że do niej należą ...
P.S. na filmiku pierwsza jest Kawaii : )

Pyszczu
31-07-2008, 07:34
Powiem tak Emo wygląd u dziewczyn fmm tak 1/2 mi się podoba nie lubie dziewczyn Emo takie które się tną itp .. .. Ale dziewczyny które ... fmm mają w sobie to coś normalnie się ubiorą jakaś bluzeczka i tak dalej i do tego fajna fryzura z dodatkami różu lub fioletu i ciemny makijaż to naprawde bardzo ładnie wygląda ;)

Nerki Knight
31-07-2008, 08:23
Nie wiem czemu ,ale ja nie znoszę imou. Jeżeli chodzi o ich wygląd to za bardzo nic do nich nie mam, tylko wqrwia mnie ich zachowanie. "Nikt mnie nie loffcja, zaraz się ciachnę żyletą z pod mojej baterii od mojego ukoffanego telephonika" no dajcie se siana ;|.

Pyszczu
31-07-2008, 08:28
@Up

Zgodze się z tobą z tym nikt mnie nie kocha itp. Ale to jest Sub kultura Emo czyli całkiem co innego ... Sub kulturke Olać ... Liczy się jaka osoba jest w środku .. . ..... .. . . . i tak jak pisałem niektore emo jest fajne ale tylko z ubioru bo reszta to n/c Z tym cięciem

..Sallen..
31-07-2008, 11:40
20 sec <33333333333333 Zajebista! ;> No są ładne ;> Oczy i fryzura.. ;>
@Nerki
Racja.. Ale zajebiste są.. ;>

*viseko*
31-07-2008, 21:18
Tak, dziewczyny Emo Rox xd.

@Wujek Margoth xd

Taaa, nr 4 rox;d

Psujekbanned
31-07-2008, 23:37
Niektóre są na prawdę zajebiste, a niektóre to aż się rzygać chce...
Najebią tych kolczyków ile się da i gdzie się da :PP

Mylffonek
01-08-2008, 00:25
Mmm zaje**ste te emo dziewczynki, najbardziej mi sie podobała czwóreczka :p Cinqowi i Listkowi sie nie podobały bo wolą panów ale to ich wybrów;)

Too Get
02-08-2008, 20:51
wiecie co panowie ;] te dziewczyny sa okropne Bleeeeeeeeeeeeee pozdro dla wielbicieli emo .

UP@ a co do ciebie chlopie to sie lepiej ogarnij bo z taka laska wstyd na miescie sie pokazac .

Czapa^^
02-08-2008, 21:17
@up Wypierdalaj -.- nowicjuszu

@Topic MmMmMmMMMmm..ładne laski a ta 4. To zarepista jaka Mina :** ;]
Ema Girls nie są złe :*

GrabeQ
03-08-2008, 01:17
mi sie podobaja niektore xd te ktore nie przesadzaja xdd

http://pl.youtube.com/watch?v=zDFgAJjSYgo&feature=related

Marik
03-08-2008, 02:36
Niewiem co wy macie do Emo ludzie jak my tylko maja inny styl sam znam sporo "Emo" i mam o nich jak najlepsze zdanie

a co do filmiku cipuuuchy <mniam>

Ko0oDeeXiiiK
03-08-2008, 04:55
Łeee glajdy, żadna mi się nie podoba, wole tradycyjne Polskie....

Tetti
03-08-2008, 09:48
Fajne, fajne <3.

Patrol32111
08-08-2008, 21:32
niektóre nawet fajne ale nie które to no comment plax :eek: nie mam nic do emo/metal bo moim zdaniem to tylko styl ;] każdy może okazać się spoko ;] 0.o może nie każdy

Cineks 2
08-08-2008, 21:44
Niektóre emo girls są ładne, te które znają umiar w makijażu, piercingu itd.
Ale nie podobają mi się te, które mają za dużo różu na głowie :D

Too Get
14-08-2008, 09:28
ale mi fajne won z tym syfem dzieciaki...

Triko
13-10-2008, 08:40
Niektore sa ladne , fryzury zajefajne , ogolnie mi ich styl nieprzeszkadza ; >

Zgadzam sie z Wujek Margoth XD 4 rox.

A u mnie w miescie same debile zobacza emo i juz "aaaa emo zal rotf lol!!!1one"

Kiedys przyszedlem w takich Vansach jak ma Corey Taylor na teledysku Slipknot - Before & forget i bylo juz -"emo zal mi cie!!!1one"

*MiszczÓ*
13-10-2008, 10:12

Moim zdaniem nie masz wacka :(.

Topic.
Kocham EMO :* <3

............................

Son Pall
13-10-2008, 12:27
Jestem Tolerancyjny..
Nic do nich nie mam .
Nawet podobają mi się ich fryzury ( nie wszystkie ofc.)
Dziewczyna nr. 4 .. yh.h :<
Przesadzają trochę z Tymi błyskotkami itp. ^ : |

Mob
13-10-2008, 14:46
Akurat w tym filmie wszystko Emo są słodkie :) (tylko kilka wyjątków) :P

Busst
13-10-2008, 22:06
Hmm, bardzo ładne dziewczyny. Nie kumam ludzi, którym taka osoba przeszkadza. Czarne włosy, coś pięknego, bardzo mi się podobają i szczerze zastanawiam się, czy też sobie takie zrobić. Lekko zapuścić, zafarbować, wystylizować i efekt mamy znakomity. :)

Lu$hOoOoOfy Cineq
13-10-2008, 22:17
Up:
Do gazu, do gazu je, bo nawet na mydło się nie nadają.

Busst
13-10-2008, 22:22
Hyde Park, więc pozwolę sobie napisać kolejny post. :)

Drogi Cinqu, dlaczego tak sądzisz? Nie podoba Ci się ich wygląd, styl, zachowanie?

Sea Ranger
13-10-2008, 22:51
Ogólnie nie mam nic do nich, ale dziwią mnie tak mocno podkreślone oczy i paznokcie na czarno ;P jedynie ładna ta blondynka jest ;P

Lu$hOoOoOfy Cineq
14-10-2008, 08:37
Drogi Busscie...
Z przerażeniem i trwogą czytałem Twoje dwa poprzednie posty. Nie wiem jak Ty i reszta pochlebnie wpisująca się w tym temacie może mieć takie zdanie. Nie wiem również jak komuś może się podobać podkreślanie za pomocą ubioru i zachowania beznadziejność swojej egzystencji.
Czy na prawdę jest teraz moda na upodobanie ludzi z ciężkim upośledzeniem społecznym? Bo jak inaczej nazwać powiedzmy ‘ludzi’, którzy za nic mają sobie przystosowanie społeczne. Myślę, iż Emo ewoluuje na zwykły Anarchizm a tego nie chcemy.
Nie chcę takiego społeczeństwa, w którym po zajściu do sklepu po bułki słyszysz:
‘Nie rozumiesz mnie! Nie ma bułek <płacz>…’

Pozdrawiam
Twój przewodnik moralny Cineq

kruszynka
14-10-2008, 08:47
Moze z lica sa fajne ale :
1. wygladaja jak zakolczykowane krowy ..buu
2.wiecej metalowych smieci nie mozna na siebie nalozyc ?... buuu
3.blade z czarnymi powiekami ? ech znowu buu
4.glany dla panny ? buu
5.chcesz sie wyrozniac ? to osobowoscia a nie strojem ....

Busst
14-10-2008, 12:13
Drogi Busscie...
Z przerażeniem i trwogą czytałem Twoje dwa poprzednie posty. Nie wiem jak Ty i reszta pochlebnie wpisująca się w tym temacie może mieć takie zdanie. Nie wiem również jak komuś może się podobać podkreślanie za pomocą ubioru i zachowania beznadziejność swojej egzystencji.
Czy na prawdę jest teraz moda na upodobanie ludzi z ciężkim upośledzeniem społecznym? Bo jak inaczej nazwać powiedzmy ‘ludzi’, którzy za nic mają sobie przystosowanie społeczne. Myślę, iż Emo ewoluuje na zwykły Anarchizm a tego nie chcemy.
Nie chcę takiego społeczeństwa, w którym po zajściu do sklepu po bułki słyszysz:
‘Nie rozumiesz mnie! Nie ma bułek <płacz>…’

Pozdrawiam
Twój przewodnik moralny Cineq

Czy Ty człowieku myślisz, że jeżeli Ty jesteś dziwny, to wszyscy już tacy są?
To, co napisałeś, to tylko mały % z tych ludzi.
Po prostu próbujesz sobie i nam wmówić to, co napisałeś. Że tak jest itp. itd. Tyle.

Duffenzho_bżdonc
29-10-2008, 17:49
Emo..?
Nic do nich nie mam, a wręcz przeciwnie. Mam nawet kuzyna emmofca i bardzo mi się podoba jego styl ubioru itd.

A co do Emo girls..
Jak zobaczyłem ten filmik to o ...
Ta 2 to omg.. :D