PDA

View Full Version : Lord Piotras Scar !

Old Dzolo/Seba :)
31-07-2008, 09:45
Siema.
Expilem dziś na ms. Resp dostalem od Assasyna Sallacha. Po jakimś czasie wbił Lord Piotras, po chwili przyszedl Arinosos i wziął go na fraga. Przez 10 min był spokój, a później wbił znowu. Nie mogłem go ubić bo nie miałem wolnego fraga. Przyszedł Yorgy. Prosze zobaczyć jak ten koles jedzie na scarze :
http://www.speedyshare.com/693260980.html

Dann. Słuchaj. Jak będę chciał to moge mieć nawet i 10 scarów. Jeśli chodzi Ci o stronke www.aposcar.fora.pl to znam ją -.-
@Lord PiotrasIII. Jeśli chodzi o Twoje słownictwo to moim zdaniem masz 11 lat i nie umiesz pisać. Zresztą każdy wie, że masz scara. Arinosos (1000 ek) nie mógł go ubić bo zanim walnął 2 maxy to Piotras 2 uhy. I debilu to nie Twoja postać tylko 1 ownera, a Ty mu ją zajebałeś ;) pozdrawiam scarze

Vegeta Narus
31-07-2008, 12:20
ale boot ja nie moge bana mu Hhahaha scar to napewno jest

Dann
31-07-2008, 16:23
Ja tam scara nie widziałem.
Każdy się może szybko uhać.
Ale mi się coś zdaje, że mu po prostu zazdrościsz, że ona ma a ty nie:(
Jak chcesz to Ci mogę dać link do poradnik napisanego przez Bajecznego z downloadem scara i skryptem:) pw me;D

Tosiek90
31-07-2008, 16:33
Ja jestem z niego dumny... kazdy sobie radzi jak moze :)
@down
nie wiesz do czego sluzy opcja "EDYTUJ"?

Lord Piotras III
31-07-2008, 21:10
hahahahahaahahahahaha poprostu "zal" Niektorych dzieci co mysla ze jak kogos nie zabija to odrazu jakies bota poprostu zal.. Ze ja z botem jade hahahhaha xD

Lord Piotras III
01-08-2008, 10:34
Pff...Możesz mówic co chcesz porpostu nie znasz sie na "TIBI" I nie znasz moich moźliwpści "Uhania" Sie.

GrabeQ
01-08-2008, 20:56
omg i co teraz ?;( moze ma scara jak 98% apo... gdyby kazdy zakladal takie glupie tematy to forum by sie nie wlaczalo od przeciazenia Oo

to jest bez sensu... jak chce to niech sobie botuje ;) zreszta smieszy mnie to ze sam pewnie probowales uzywac bota albo nie umiesz sciagnac i udajesz wielkiego anti botera :P gdybys mial bota tez bys bocil

Dogi
14-08-2008, 00:15
Miał bota to było widać scara bo nie zawsze go trafiało gdy biegł <zal źle ustawiony> po 2 jak uciekał czy na boki czy pod ukosy leczył się bez problemów w jednym miejscu widać 2 manaski pod rząd 100% bot ale i tak nie ma co takich tematów zakładać bo mortiis i tak nie ukara go bo żadne dowody jego nie obchodzą musi zobaczyć na własne oczy... najlepiej niech dadzą na APO scara do pobrania + scrypty i wywala to z regulaminu bo to i tak 60% graczy an apo ma... a tylko szkoda mi tego że my gramy uczciwie a te naaby graja na botach sorry ale ZAL ich... i jeszcze się na respa w dymał tak samo jak mi się w dymał avek i mystic healer czy jak on tam ma tylko jeden + że oni nie mieli botów ale nooby idealne.