View Full Version : Prosze o zwrot SL.
Kamiloes
01-08-2008, 11:09
Poszedlem z kolega na PAQ>!
Jestem w solo romie mam cale Hp i pokazuje mi sie You Are DED
Wiec prosil bym o zwrot sl.Sa dowody mam cale hp a po dedzie nie mozna przecierz sie uhac ani nic.
http://i33.tinypic.com/15x1u09.jpg
Czekaj, jak to bylo...
"3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera."
Nie oddadzą ci za chiny sla. Jak sam nie umiesz zarobic to lepiej nie graj.
Tibianus
01-08-2008, 11:11
combo ci zazucily ty sie nawet nie obejzales a juz lezales :D
Raczej sl'a ci nieoddadza
Pozdro
Mam Babolek
01-08-2008, 11:14
I tak nikt nic Ci nie odda.
A poza tym 1 sc, to nie majątek ^^.
Zal za te 100cc bedziesz plakac?
Tez mialem taki bug ze dostalem combo i w czasie tego combo sie vitlem i mialem full hp taki maly bug ;/
Kamiloes
01-08-2008, 11:57
Płakac nie bede ale mogli by to naprawic!!Zeby nikt inny nie zakladal takich durnych tematow jak ten ;p.
Nie tematy są durne tylko zalozyciele... Nie oddadzą ci sla, nie placz, koniec sprawy, do widzenia, close topic.
A widzicie taka malo kreseczke nad serduzkiem obok hp?
Fejk rox co nie?
*viseko*
01-08-2008, 13:22
A widzicie taka malo kreseczke nad serduzkiem obok hp?
Fejk rox co nie?
Ja nie widze, wydaje mi się że taki bug jest, ale za SL'a Ci nie oddadzą:<<<
O MAJ GAD! straciłeś 1 sc ? ... Moze było poprostu tak ze nie dales rady sie wyuhac ?:)...
kruszynka
01-08-2008, 14:15
nei stracil nic w sensie ze blad serwera po prostu padles nie raz tak padalem i mialem full hp
ze tak powiem padles na combo ; ]
Silver Shooter
01-08-2008, 14:30
Hmm... Tak jak już pisali "UP" GM nie odpowiada ze błędy serwera to jedno a drugie możliwe że GM zrobił ci test na bota, dzieje się to tak że na pasku nad nickiem postaci ubywa ci hp ale niby je masz czy nie leczysz sie od razu. I nie płacz zakładając durne tematy gdybym miał płakać za każde 1sc które straciłem przez laga/kicka spowodowanego apo to bym nie wytrzymał ciągłego płynięcia łez. Powiem tak to tylko gra nie jeden stracił tu już dużą kasę...
Na razie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.