PDA

View Full Version : Nie mog? si? zalogowa?!!

Marcelllo
01-08-2008, 15:10
Otóż mam problem z zalogowaniem się na postać o nicku downland. Jest to trochę dla mnie dziwne bo na inne postaci na tym samym koncie mogę się logować bez żadnych problemów. Mianowicie gdy wpiszę passy i wybiorę postać to wyskakuje mi okienko "Connecting to the game world. Please wait." I gdy czekam to nic się nie pokazuje tylko to okienko zostaje. Już kilka razy czekałem po ponad 30minut i nic!! Co się dzieje? Może mi to Game Master jakiś wyjaśnić? Z góry dziękuje za usunięcie problemu gdyż właśnie na tamtym charze kupiłem sobie 3 winged helmety :( i nie mogę ich teraz przenieść na inne postaci, a co się z tym wiąże gorzej się expi...

Jeszcze raz z góry dziękuję za usunięcie problemu.

HadgBanned
01-08-2008, 15:51
Zobacz moze wlacz komputer jszcze raz. Powkladaj kabelki od nowa. Zobacz moze cos z internetam masz :) zainstaluj jeszcze raz. Pokabinuj:):):)

Kornas Pall
01-08-2008, 15:57
Mialem podobny problem , wystarczy napisac raport w grze ctrl+r ( do Mortiisa)
Po 10 minutach odzyskasz chara ;]

Marcelllo
03-08-2008, 16:59
Odswiezam! Poniewaz byl Adios i napisalem raport to zauwazylem ze go przeczytal i nie mógł nic na to mi poradzić - przynajmniej nie umiał :D Fast prosze!!! Potrzebne mi sa moje itemki -.^

doniczekmateo
03-08-2008, 19:20
wiesz użyj tego ctrl+r i napisz w raporcie że potrzebny jest ci Mortiis bo nie możesz sie zalogować na postać albo wyślij e-mail do Mortiisa który przeczyta dopiero 5 Sierpnia

Marcelllo
04-08-2008, 12:15
hehe 5 sierpnia.... zaje fajnie.... jeszcze do tego na stronce jak sprawdzałem to mi wyskakuje że jak próbuje się logować to niby byłem zalogowany xD Powalone... xD