View Full Version : Spam Potworów.
Dziś w kilku momentach gry był ' MASS ' spam potworów co spowodowało utraty życia dużej ilości graczy m.in mojej postaci. Potwory w jednym momencie puszczają niesamowity spam po ok. 20 hitów z ciosów fizycznych na sekundę. Powiem to na przykładzie mojego kolegi <211 Royal Palladyna>, gdy przebiegał koło Dragona to z pełnego paska 'HP' a miał około 4,000 życia w ciągu jednej sekundy jego pasek się zmniejszył do minimum (ok. 500 HP) i tyle co odbiegł bo jak by się zatrzymał by po prostu zginął. Ja z nim wcześniej też tak zginąłem tyle że na potworze OTS King, który najpierw jego zabił w ciągu ułamka sekundy i przerzuciwszy się na mnie to samo zrobił z moją postacią gdy się zalogowałem w Temple inni gracze też się znaleźli z tego samego powodu a było ich pełno...
Mam nadzieję że problem zostanie naprawiony w jak najszybszym czasie.
Pozdrawiam Dogi.
krzysiek_15
01-08-2008, 17:58
ot nie jest zaden blad czy cos, tak juz jest. dzis przez to padlem 2x na wise, mam pelne hp i w jednej sekundzie ded ;( Ale t ojuz zalezy od szczescia/pecha czy trafisz czy nie
Pamalini91
01-08-2008, 20:25
Mam ten sam problem, to nie może być normalne, bo jeśli mam 5k hp, i king zabija mnie w sekundę, to jest coś z tym nie tak, mam tak raz na dzień, ewentualnie raz na parę dni ... chciałbym zaznaczyć, że nie wyświetla mi się nawet ilość odebranego hp, a od razu: You Are Dead! ... troszkę śmieszne, ale i denerwujące.
Ja ostatnio expiłem na MS'ach to jeden mi sprzedał takie "combo" że hity się nałożyły się na siebie i się zamazały...
Rozumiem potwory typu OTS King, on potrafi zjechać 5k hp w sec to już jest od dawna ale żeby zwykły Dragon zjechał tyle samo hp w takim samym czasie???
Knight Xed
06-08-2008, 18:50
Ja popieram.
Expie sobie spokojniusko na monster skeletonach (297 lvl na lajcie da chyba rade ze 3? I nagle na platnch respach wychodza dwa.. mam 9khp. W 1 sec jada mnie prawie do 3khp to jest nienormalne ;/ tak samo jest z ballami.. wchodzisz 3-4 hity i masz reda...
Tak samo bylo jescze wczesniej, expie sobie na ms, po 3x bralem, 3sekundowy lag i widze bialy napis...
Tez popieram. Expilem dzis na Can wziolem 3 ed i prawie padlem... Walily z mas visa czy co to :D
@Mosuke
Jak nie wyrabiasz jedz na utame ;)
Ja mialem podobnie , tzn :
wale sobie po 1 monster skeletona 240 ms i nagle mam full hp a tu nagle napi "You are dead".Patrze a w jednej sekundzie 2 hity po 1500 i cya.Powinni cos z tym zrobic.
Dedax =]
06-08-2008, 21:35
Dziś blocze koledze kingi, błagał mnie 3 dni żebym się wylogował.
Ja 11k hp patrze 2 kingi zjechały ponad 9 k hp ;< w sekundzie.
Dosłownie nałożyły się na siebie hity...
To samo na innych potworach :P
dawciu88
07-08-2008, 09:19
Parę dni temu szedłem na demony na Soran i 400 RP szedł pomoc komuś na DL i kiedy przeszedł koło dragona walnął "mass hita" i zjechał go do czerwonego życia na szczęście w ostatniej chwili użył Strong Energy Berserk i zabił dragona.
powinni coś z tym zrobić...
czasami to już jest przesada, gdy hero może zabić typka na 60 lv....
No, powinni coś z tym zrobić ostatnio expie na msach biorę po 3 uciekam, exura vituje się :cool: nagle biały napisz "You are dead :(" czy coś takiego ...
Djdamian
09-08-2008, 13:51
Powinni coś z tym zrobić. Dzisiaj expiłem sobie na orsah (nie mam narazie pacca a tam mogę najlepiej zarobić) to miałem 7k hp i nagle lag i widzę napis 'you are dead' i 3 lvl w dupe ;/
Zgadzam sie dzis na roku ide na Ghule po scale arma dla kolegi mam 35 lvl dobre eq i nagle you Are Dead w kilka sekund zjadlo mi all hp Oo.
Evil Arek
26-08-2008, 12:30
@UP
Mówisz że w kilka sekund całe HP tak?
Czytasz wszystko czy ci się nie chce?
W "kilka sekund" to ghoul przy spamie by zabil +50...
Ja na rooku miałem podobnie.Idę sobie przez amazon camp'a na slimy.
Przechodzę obok Valkiri i w tym momencie był spam.Ze 560 HP zostało mi 76...
Ja dziś byłem na black knightach na rooku, z około 700hp spam 31 hp mi zostało... Dobrze, że miał bk na czarnym, to go dobiłem, bo bym padł...
Nie zdarzyło mi się tak, albo po prostu nie zwracam na to uwagi ponieważ cały czas mam palec na hotkeyu z exura vita.
Lolopicer
26-08-2008, 20:02
omfg jak nie dajecie rady na kingach to idzcie expic na hero proste...
~Johny Knoxville~
26-08-2008, 20:18
Spam potworów to dzisiaj codzienność apo, tak jak 'nooby/newbie'.
Obecnie padłem na 2x msach, kombo 9 k : )
Ja tam nie wiem... Grałem tyle czasu w wakacje i w dzien i na nocki i ani razu tak nie miałem... Czasami jest lag i jak sie konczy to sie nakłądają na siebie hity np. 3x ms jak bijesz i cie w trapa walną przy lagu to jak sie nie uhniesz przynajmniej raz na 5sec to lezysz... ;p standard ;]
To juz 10xxxxxxx temat z tego samego powodu? Zakładka "Szukaj"? Taka mala rzecz a cieszy.
@Topic
Watpie zeby dalo rade cos z tym zrobic skoro bylo zakladanych tyle tematow a nic nie pomoglo.
Nie widzę sensu, by ten temat był dalej otwarty. Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.