Zaloguj się

View Full Version : Wywiad Z Psujkiem przeprowadzony przez Daarona

Daaron
02-08-2008, 15:17
Witam!
Chciałbym na start uprzedzić że, jest to mój pierwszy wywiad więc proszę o wyrozumiałość.

Zaczynajmy!

Daaron: Cześć!

Psujek: Helloł!!

Daaron: Czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad?

Psujek: Ok :P Zanim zaczniemy, kilka słów do Michałka(Margotha).
Wiem że Ty też chciałeś przeprowadzić ze mną wywiad ale wtedy po prostu nie miałem na nic ochoty.
Wybacz i się nie obrażaj!

Daaron: Podstawowe pytanie. jak masz na Imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz,
i czy masz jakieś rodzeństwo?

Psujek: Mam na imię Bartosz(nie mylić z Bartłomiej bo tego nie cierpię).
Mam 16 lat, mieszkam w Jędrzejowie, małe miasto ok.40km od Kielc.
Rodzeństwo? Mam brata i siostrę.

Daaron: Jakie jest twoje Hobby?

Psujek: Hmm... Szczególnie interesuję się internetem, piłką nożna, zjawiskami paranormalnymi. Lubię także czytać różne artykuły na temat UFO, przybyszów z kosmosu itp. Ostatnio robię zdjęcia. Zainspirował mnie Margoth pokazując swój PhotoBlog(chyba photoblog xd). Niech się wam pochwali :PP. Jakie robi fajne zdjęcia.

Daaron: Heh. Więc życzę Ci sukcesów na tej drodze ;p. Margothowi także.

Psujek: Dziekuję Bardzo :D

Daaron: Co robisz gdy nie poświęcasz czasu na komputer?

Psujek: Teraz są wakacje więc chciałbym posiedzieć na podwórku ze znajomymi, pogadać pośmiać się lecz za bardzo nie mogę. Prawie przez cały lipiec była u mnie brzydka pogoda, co chwilę padał deszcz i były burze. Teraz gdy jest ciepło też nie mogę wyjść na dwór bo mam skórę poparzoną słońcem i mnie wszystko szczypie :/ Ruszać się nie mogę : (.

Daaron: Trzeba było używać kremów do opalania :D

Psujek: No tak... Pojechaliśmy w trzech nad wodę. Pomyślcie jakby to wyglądało, gdyby któryś z moich kumpli zaczął mnie smarować kremem do opalania >lol2< Ludzie pomyśleliby że my jacyś Geye :D:D Haha !

Daaron: Rzeczywiście mogoby to zszokować jakiś biseksualnych staruszków.

Daaron: Wracając do wywiadu. Muzyka. Typ jakiś konkretny zespół/wykonawca?

Psujek: Słucham tego, co mi wpadnie w ucho. Ostatnio bardzo często piosenek z radioparty.

Daaron: przejdźmy do Tibi. Jak długo grasz w tą "wyciskarke mózgów"?

Psujek: W Tibię gram od lutego 2007.

Daaron: Skąd dowiedziałeś się o APO?

Psujek: O APO dowiedziałem się od mojego brata. Grał w pixele, a ja sie z niego śmialem że gra w gre z tak słabą grafiką :D

Daaron: A jednak Cię przekonał?

Psujek: Nie on mnie przekonał, tylko ta gra. Kiedyś okropnie mi się nudziło, więc postanowiłem zobaczyć co robi mój brat(Maciuś ; *). Maciuś oczywiście grał w Tibię. Posiedziałem przy nim chwile i gra mi się spodobała. Powiedziałem żeby mi zrobił postać i nauczył mnie grać.

Daaron: I jednak śmieszna gra spodobała Ci się. : )

Psujek: Tak, właśnie :]

Daaron: Następne pytanie. Jakie było Twoje największe osiągnięcie na Armi?

Psujek: Chodzi Ci o osiągnięcie pod względem lvla, hunta, questu?

Daaron: Ogólne w grze.

Psujek: Więc największy lvl jaki sam wbiłem to 462 na psujku. Największe i najlepsze solo to zabicie na PVP Island 720+ knighta, nie pamiętam dokładnie nicku. Pokonałem także Wise Mana na arenie(355 lvl?Bez bota, był nawet filmik na forum). Co do qustu, to prawie pobiłem rekord PAQ :PP - 455 lvl. Rekord to 452 ek. Także bez bota, nawet wtedy chyba scara nie było :D.

Daaron: To nie lada wynik, szczególnie PVP z owym Knightem. Moje gratulacje!

Psujek: Dziękuję ;]

Daaron: Czy jest coś konkretnego na serwerze co zmieniłbyś gdybyś to Ty był Mortiisem?

Psujek: Co bym zmienił... Myśle :D. Zmieniłbym loot z Wise Manów, żeby lecialo jak wcześniej. Zrobiłbym więcej respow z Mystic Scarabami. Zrobiłbym rekrutację na Tutorów. Ale nie tutorów w sensie że już mogą banować. Tylko w ten sposób, że pokazują dowody(robiąc ssy, kręcąc filmiki) że ktoś zasłużył na bana. Pisaliby także na ile daliby bana owej osobie. Mortiis wybralby najlepszych.

Daaron: Nie sądzisz że, udowadnianie najmniejszych przewinień zajmowałoby dośc dużo czasu pamiętajmy że, graczy łamiących regulamin nie jest mało :)

Psujek: No właśnie! Nie chodzi o najmniejsze przewinienia. Jeżeli ktoś napisze spotnanicznie słowo "kur*a" to nie powinien dostać bana tylko jakieś ostrzeżenie i na tym polegałaby też w pewnym sensie praca tych początkujących tutorów. Regulaminu trzeba przestrzegać. Nie zawsze mi się to udaje, ale zawsze próbuję się powstrzymać przed powiedzeniem czegoś, co by mi zaszkodziło.

Daaron: Tu się z Tobą zgodzę w 100%.

Daaron: Przejdźmy do rozmowy na temat Forum.

Daaron: Co myślisz o tej ostatniej aferze że, tak powiem "wojnie" między kulturami na Forum?
(Emo vs. Cineq vs. Metal/Rock).

Psujek: Uważam to za całkowity idiotyzm... Jeżeli chodzi o Cineq'a to nie raz na prawde mądrze gada, a nie raz mam wrażenie jakby mu kompletnie odbiło i pisze od rzeczy... Co do Margotha czyli że tak powiem przedstawicieli METALI xD mam bardzo dobre zdanie :Pp Fajny koleś, miło się gada :] Co do 'imo' nie mam już własnego zdania, ponieważ nie wiem co o nich myśleć.

Daaron: No cóż warto pamiętać by nie oceniać książki po okładce ;d

Psujek: No tak...

Daaron: Ostatnio zakładałeś tematy o Tutorze Adios, co o Nim myślisz? Powiedz też co myślisz o naszych GM/Tutor- ach?

Psujek: Nie mogę u Adiosa zrozumieć dlaczego daje nierówne bany : /. Mortiis - nie dawno przekonałem się ile tak na prawdę ma pracy. Gratuluję mu że potrafi zajmować się tak wspaniałym OTSem.
Sieka - rozmawiałem kiedyś przelotnie. Miła osoba, ale nie nadaje się na GMa.

Daaron: No cóż, ciężko wybrać Kogoś na prawdę odpowiedzialnego na tak ważne stanowisko.

Psujek: Masz rację... Ale gdyby Mortiis przeczytał moją propozycję co do tutorów byłoby zdecydowanie łatwiej wybrać kogoś odpowiedniego. Taki tutor miałby tylko komende /invisible.

Psujek: Chodz mi o początkujących tutorów, tych żeby przekonać się czy nadaje się czy też nie.

Daaron: Rozumiem. Ale byłby mam nadzieję zakaz wykorzystywania przywilejów Tutora do expienia?

Psujek: Czy ja wiem... Gdybym miał wybierać pomiędzy staraniem się o pozycję pełnoprawnego tutora, a expieniem, wybrał bym staranie się o pozycję pełnoprawnego. Czyli musiałbym zdobywać różne rzeczy na temat łamań regulaminu itp. A jeżeli tutorowi temu jeszcze nie pełnoprawnemu starczyłoby czasu, to oczywiście... Móglby sobie poexpić, jako nagroda ze poświęcony czas OTSowi.

Daaron: Tak czy inaczej według mnie to dobry pomysł jeśli powstałaby taka propozycja chętnie bym ją poparł.

Daaron: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Teraz chciałbym zadać pytania typu "x czy y?".

Daaron: Gotowy?

Psujek: Zawsze i wszędzie !

Daaron: Ogórek czy Pomidor?

Psujek: Ogórek

Daaron: Płatki owsiane czy kukurydziane?

Psujek: Kukurydziane

Daaron: Rybki czy akwarium?

Psujek: Rybki

Daaron: Babcia Kartoflanka czy dziadek Zaplutek?

Psujek: Dziadek Zaplutek

Daaron: Forum czy Gra?

Psujek: Ojjj... Mam dylemat :D

Psujek: Na równi.

Daaron: No i oczywiście pozdrowienia. Czy jest Ktoś kogo chciałbyś pozdrowić?

Psujek: Jest mnóstwo takich osób. Nie będę tutaj wypisywał każdego, bo zabrakłoby mi dnia i czasu :PP Tzn. zabrakłoby mi nocy xD. Pozdrawiam wszystkich, których znam, nawet wrogów ; o. Szczególne pozdrowienia dla Xany czyli Pati żeby troszkę zmądrzała ;) oraz dla Michała, on wie o którego chodzi, który się na mnie obraził ;<

Daaron: To już koniec. Dziękuje że, miałeś tą chwilę (godzinę i 12 minut) by przeprowadzić ten skrony wywiad.

Daaron: Pozdrawiam i do usłyszenia.

Psujek: Dziękuję również. P.S Nie zwracajcie tak bardzo uwagi na błędy językowe, ponieważ wywiad przeprowadzony od 1 w nocy. Jestem śpiący ;d.

Przede wszystkim chciałbym podziękować Psujkowi że, znalazł dla Mnie czas.

Proszę o komentarze ale, jak już wspomniałem bądźcie wyrozumiali :].

Pozdrawiam
Daaron