PDA

View Full Version : Dlaczego odszed?e? z apo?

Rase Aberi
03-08-2008, 16:45
Wpadłem na pomysł żeby zalożyć ten temat bo coraz wiecej osób odchodzi z Apo na zawsze lub chwilowo :P

Dlaczego odszedleś z apo?

Ja zrobiłem to ponieważ było coraz wiecej noobów i best friends poodchodzili. Nie było z kim gadać. Każdemu zależało na lvl'ach i na kasie ^^

Chir
03-08-2008, 16:47
Odszedłem ponieważ znudziła mnie gra.

.............................

<Doktor>
03-08-2008, 16:53
Dzieci Neo inaczej nooby itp itd?
Pozatym to szkoda czasu na pixele

Dann
03-08-2008, 16:57
Ogólnie ots do bani.
Tutaj wszystko się ma po znajomości albo za kase.
Kumple poodchodzili to ja też, przerzuciłem się na RL bo tam nic nie robisz a level wchodzi sam:)
Boty kox.

pitek knight
03-08-2008, 17:00
Nuda smutek ból
nooby
zero klimatu
Rl tibia

Helian -.-
03-08-2008, 17:19
Nooby
Allegro Kids
EbaY Kids
server upada..
wszystko za kase
lub po znajomosci...
etc.. :)

Sunrise Hope
03-08-2008, 17:20
Nuda, allegro kids, 0 pvp's, dzieci, wszystko po znajomosci, bany za free (w moim przypadku tylko 1).

....
04-08-2008, 16:57
Za szybkie wbijanie lvli, Starlight (bezsens), przerzucenie się na rl tibie.

Jan Pan Banned
04-08-2008, 17:23
Dzieci pokroju Viseko, allegro, brak klimatu, star light, nie wyrównane profesje, bany za free ( w moim prpzypadku ban za bota, mial byc na 15 dni a byl na 24h po rozmowie z mortiisem <3 :D ), za szybko toczy sie gra przez bally'e narazie wszystko.

*viseko*
04-08-2008, 18:32
Jan Pan Banned;272174]Dzieci pokroju Viseko, allegro, brak klimatu, star light, nie wyrównane profesje, bany za free ( w moim prpzypadku ban za bota, mial byc na 15 dni a byl na 24h po rozmowie z mortiisem <3 :D ), za szybko toczy sie gra przez bally'e narazie wszystko.
Słownictwo roxor.
Ja odszedłem bo, taka niedojebana ciota jak Jan Pan kupował ode mnie softy za 10.98 sms'em<3
Niedojebana ciota chciałaa kupić ode mnie bota, i niedojebana ciotaa jest lamerem i botuje.:**
Moge wam pokazać ze on botuje, pisać zainteresowani na pw.
Specjalnie powtarzałem 'niedojebana ciotaa' zeby nie było że powtarzam<3

Ps.Dojebie Cie skurwielu.

Odszedłem z APO bo wkurwiali mnie tacy ludzie jak on.Czyt.boterzy i thiefy.:**

Jan Pan Banned
04-08-2008, 20:21
czlowieku, o co ci chodzi? nic nigdy od ciebie nie kupowalem. chciales ode mnie kupic skrypta do Scar'a, nie sprzedalem ci go i teraz sie wyżywasz. mam cie dosyc i dlatego wymienilem cie jako najwiekszego noobka na APO jak i FORUM.

od mojej pisowni sie odpie**** bo pisze 100x lepiej niz ty dzieciaku, literówka moze zdarzyc sie kazdemu, lecz w twoim przypadku wiem ze to brak wiedzy ^^

to ze botuje to jasne bo chyba sie do tego przyznałem, co nie?.

czyt. ze zrozumieniem choc troszke dzieciaczku, jeszcze 1 msc i koniec laby, zas do szkoly, w twoim przypadku do cafe na wagary jak to robiłes przed wakacjami :D

bez powazania Maniek :)

Magik
04-08-2008, 20:27
A kto tu mowi ze odszedlem?
Jezeli mialby odejsc to ze wzgledu na boterow i allegro kidow.
I to chyba tyle.
Praawie all maja takei same powody

Ave Elaine
04-08-2008, 21:01
Większość odchodzi z racji tego, że APO nie ma przyszłości do tego drętwy Administrator, zero klimatu na serverze na APO rządzą dzieci allegro ;') nikt tutaj nie gra dla przyjemności, wbijają 1000+ poziomy w przeciągu 2 tygodni i wystawiają postacie na allegro pod pretekstem, że już im się gra tutaj znudziła, a tak naprawdę robią nowe postacie po czym je w szybkim tempie sprzedają bądź kupują postacie dobiją parę poziomów i wystawiają aukcje.

Cimek
04-08-2008, 21:05
Ponieważ APO teraz jest stratą czasu i pieniędzy. Nie wiem jak można grać w Tibie.:cool:

MasterQ
04-08-2008, 22:01
Odszedłem bo mnie znudziła gra na APO.
może wrócę jak nie będzie Noobów i Neków.
Pzdr.

*viseko*
04-08-2008, 22:03
czlowieku, o co ci chodzi? nic nigdy od ciebie nie kupowalem. chciales ode mnie kupic skrypta do Scar'a, nie sprzedalem ci go i teraz sie wyżywasz. mam cie dosyc i dlatego wymienilem cie jako najwiekszego noobka na APO jak i FORUM.

od mojej pisowni sie odpie**** bo pisze 100x lepiej niz ty dzieciaku, literówka moze zdarzyc sie kazdemu, lecz w twoim przypadku wiem ze to brak wiedzy ^^

to ze botuje to jasne bo chyba sie do tego przyznałem, co nie?.

czyt. ze zrozumieniem choc troszke dzieciaczku, jeszcze 1 msc i koniec laby, zas do szkoly, w twoim przypadku do cafe na wagary jak to robiłes przed wakacjami :D

bez powazania Maniek :)

Smieciu bez matki, zobacz np. ten temat:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28062
Lub ten:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28699

W każdym temacie musisz się dopierdalać do każdego.
Daj sobie dziecko luzu.
Mieszasz sie, w którymś z twoich zjebanych tematów napisałeś że to ja ci chciałem sprzedać bota a ty nie chciałeś, i dlatego sie 'dosrywam' co ciebie, a teraz piszesz ze ty sellałeś mi?
Zastanów sie.

Prosze, nie pisz nic wiecej, i nie docinaj już o szkole, chodze bo musze.A wiek nie świadczy o inteligencji, mam 15 lat i moje IQ jest chyba wieksze od '20-latka.'

Jan Pan Banned
04-08-2008, 22:14
bo tak było, najpierw chciales mi sprzedac potem miales bodajze formata i chciales ode mnie kupic sam skrypt.

patrze na te dwa tematy i nic nie widze, to ze botuje to kazdy wie. a co do tego ze do kazdego sie przyczepiam to nic nie widac, bo tak nie jest, ty nie jestes "wszyscy" czepiam sie ciebie, tylko i wylacznie bo wymyslasz bajki nie z tej ziemi. pocztaj uwaznie a zobaczysz.

mrufka potenrzny zwież
05-08-2008, 00:11
jaodszedłem bo mi się znudziła gra i na rl i na apo... tibia to shit.. wole pograć w piłkę albo pojeździć na rowerze

Mosuke
05-08-2008, 09:46
Ja odszedlem ale jadnak po roku wrocilem.
Odszedlem z tego powodu ze mialem duzo nauki itp
Gdybym teraz mial odejsc to ze wzgledu na boterow i allegro kidow.