View Full Version : Dlaczego odszed?e? z apo?
Rase Aberi
03-08-2008, 16:45
Wpadłem na pomysł żeby zalożyć ten temat bo coraz wiecej osób odchodzi z Apo na zawsze lub chwilowo :P
Dlaczego odszedleś z apo?
Ja zrobiłem to ponieważ było coraz wiecej noobów i best friends poodchodzili. Nie było z kim gadać. Każdemu zależało na lvl'ach i na kasie ^^
Odszedłem ponieważ znudziła mnie gra.
.............................
<Doktor>
03-08-2008, 16:53
Dzieci Neo inaczej nooby itp itd?
Pozatym to szkoda czasu na pixele
Ogólnie ots do bani.
Tutaj wszystko się ma po znajomości albo za kase.
Kumple poodchodzili to ja też, przerzuciłem się na RL bo tam nic nie robisz a level wchodzi sam:)
Boty kox.
pitek knight
03-08-2008, 17:00
Nuda smutek ból
nooby
zero klimatu
Rl tibia
Helian -.-
03-08-2008, 17:19
Nooby
Allegro Kids
EbaY Kids
server upada..
wszystko za kase
lub po znajomosci...
etc.. :)
Sunrise Hope
03-08-2008, 17:20
Nuda, allegro kids, 0 pvp's, dzieci, wszystko po znajomosci, bany za free (w moim przypadku tylko 1).
Za szybkie wbijanie lvli, Starlight (bezsens), przerzucenie się na rl tibie.
Jan Pan Banned
04-08-2008, 17:23
Dzieci pokroju Viseko, allegro, brak klimatu, star light, nie wyrównane profesje, bany za free ( w moim prpzypadku ban za bota, mial byc na 15 dni a byl na 24h po rozmowie z mortiisem <3 :D ), za szybko toczy sie gra przez bally'e narazie wszystko.
*viseko*
04-08-2008, 18:32
Jan Pan Banned;272174]Dzieci pokroju Viseko, allegro, brak klimatu, star light, nie wyrównane profesje, bany za free ( w moim prpzypadku ban za bota, mial byc na 15 dni a byl na 24h po rozmowie z mortiisem <3 :D ), za szybko toczy sie gra przez bally'e narazie wszystko.
Słownictwo roxor.
Ja odszedłem bo, taka niedojebana ciota jak Jan Pan kupował ode mnie softy za 10.98 sms'em<3
Niedojebana ciota chciałaa kupić ode mnie bota, i niedojebana ciotaa jest lamerem i botuje.:**
Moge wam pokazać ze on botuje, pisać zainteresowani na pw.
Specjalnie powtarzałem 'niedojebana ciotaa' zeby nie było że powtarzam<3
Ps.Dojebie Cie skurwielu.
Odszedłem z APO bo wkurwiali mnie tacy ludzie jak on.Czyt.boterzy i thiefy.:**
Jan Pan Banned
04-08-2008, 20:21
czlowieku, o co ci chodzi? nic nigdy od ciebie nie kupowalem. chciales ode mnie kupic skrypta do Scar'a, nie sprzedalem ci go i teraz sie wyżywasz. mam cie dosyc i dlatego wymienilem cie jako najwiekszego noobka na APO jak i FORUM.
od mojej pisowni sie odpie**** bo pisze 100x lepiej niz ty dzieciaku, literówka moze zdarzyc sie kazdemu, lecz w twoim przypadku wiem ze to brak wiedzy ^^
to ze botuje to jasne bo chyba sie do tego przyznałem, co nie?.
czyt. ze zrozumieniem choc troszke dzieciaczku, jeszcze 1 msc i koniec laby, zas do szkoly, w twoim przypadku do cafe na wagary jak to robiłes przed wakacjami :D
bez powazania Maniek :)
A kto tu mowi ze odszedlem?
Jezeli mialby odejsc to ze wzgledu na boterow i allegro kidow.
I to chyba tyle.
Praawie all maja takei same powody
Ave Elaine
04-08-2008, 21:01
Większość odchodzi z racji tego, że APO nie ma przyszłości do tego drętwy Administrator, zero klimatu na serverze na APO rządzą dzieci allegro ;') nikt tutaj nie gra dla przyjemności, wbijają 1000+ poziomy w przeciągu 2 tygodni i wystawiają postacie na allegro pod pretekstem, że już im się gra tutaj znudziła, a tak naprawdę robią nowe postacie po czym je w szybkim tempie sprzedają bądź kupują postacie dobiją parę poziomów i wystawiają aukcje.
Ponieważ APO teraz jest stratą czasu i pieniędzy. Nie wiem jak można grać w Tibie.:cool:
Odszedłem bo mnie znudziła gra na APO.
może wrócę jak nie będzie Noobów i Neków.
Pzdr.
*viseko*
04-08-2008, 22:03
czlowieku, o co ci chodzi? nic nigdy od ciebie nie kupowalem. chciales ode mnie kupic skrypta do Scar'a, nie sprzedalem ci go i teraz sie wyżywasz. mam cie dosyc i dlatego wymienilem cie jako najwiekszego noobka na APO jak i FORUM.
od mojej pisowni sie odpie**** bo pisze 100x lepiej niz ty dzieciaku, literówka moze zdarzyc sie kazdemu, lecz w twoim przypadku wiem ze to brak wiedzy ^^
to ze botuje to jasne bo chyba sie do tego przyznałem, co nie?.
czyt. ze zrozumieniem choc troszke dzieciaczku, jeszcze 1 msc i koniec laby, zas do szkoly, w twoim przypadku do cafe na wagary jak to robiłes przed wakacjami :D
bez powazania Maniek :)
Smieciu bez matki, zobacz np. ten temat:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28062
Lub ten:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28699
W każdym temacie musisz się dopierdalać do każdego.
Daj sobie dziecko luzu.
Mieszasz sie, w którymś z twoich zjebanych tematów napisałeś że to ja ci chciałem sprzedać bota a ty nie chciałeś, i dlatego sie 'dosrywam' co ciebie, a teraz piszesz ze ty sellałeś mi?
Zastanów sie.
Prosze, nie pisz nic wiecej, i nie docinaj już o szkole, chodze bo musze.A wiek nie świadczy o inteligencji, mam 15 lat i moje IQ jest chyba wieksze od '20-latka.'
Jan Pan Banned
04-08-2008, 22:14
bo tak było, najpierw chciales mi sprzedac potem miales bodajze formata i chciales ode mnie kupic sam skrypt.
patrze na te dwa tematy i nic nie widze, to ze botuje to kazdy wie. a co do tego ze do kazdego sie przyczepiam to nic nie widac, bo tak nie jest, ty nie jestes "wszyscy" czepiam sie ciebie, tylko i wylacznie bo wymyslasz bajki nie z tej ziemi. pocztaj uwaznie a zobaczysz.
mrufka potenrzny zwież
05-08-2008, 00:11
jaodszedłem bo mi się znudziła gra i na rl i na apo... tibia to shit.. wole pograć w piłkę albo pojeździć na rowerze
Ja odszedlem ale jadnak po roku wrocilem.
Odszedlem z tego powodu ze mialem duzo nauki itp
Gdybym teraz mial odejsc to ze wzgledu na boterow i allegro kidow.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.