kicek7
04-08-2008, 12:32
Manek Pol
Maciej z Paterka
Witam, czy chcialbys udzielic mi wywiadu?
Witam , moge czemu nie.
Podstawowe pytanie. jak masz na Imie, ile masz lat, gdzie mieszkasz,i czy masz jakies rodzenstwo?
Na imie mi Maciej, mam 17 lat, mieszkam w Paterku to jest kolo Bydgoszycz i mam brata i fajna siostre
Jakie jest twoje Hobby?
Oczywiste ze gra w tibie ale poza tym lubie pilke nozna i wedkarstwo
Od kiedy grasz na APO i co udalo Ci sie osiagnac?
Na APO zaczolem grac rok temu w marcu najpierw nie chcialo mi sie expic, naszlo mnie tak w pazdzierniku 2007 i mam teraz 922 poniewaz dzis wbilem rs i spadlem z925 na 918 ale nadrabiam straty
Straciles cenne itemy ?
No niestety byly to: Klapki, pandemka, blesedka, WH, dsl, SOv
Masz jakis wrogów na Apo których bys chcial serdecznie pozdrowic?
Tak pozdrawiam: Drako, Seviper, Tyriusz, Maffer, Abu Hamaza al Muhadzir iwielu innych
A przyjaciól którym mozesz ufac?
Jest to; Wojownik z Poludnia którego pozdrawiam jest to kumpel z Rl, Neko Knight, Zarexoholik, Lethorn-najlepszy ziom na Apo
Jaka muzyke preferujesz,filmy czy uczeszczasz do kina czy raczej tak wolisz obejrzec cos w Tv albo na kompie?
Ja lubie rock tehno pop i jeszcze inne a jesli chodzi o filmy to tak czasami na maraton do kina sie wybiore z kumplami a nowosci to pobieram z neta ;]
Grywasz w cos oprócz Tibie?
Call of Duty 4 oraz COD 2 przez neta ;]
Masz jakas sympatie?
Ta mam i musze z nia spedzac swój cenny czas :)
Co sadzisz o APO i co chcialbys zeby sie zmienilo?
No po prostu nie ma lepszego, atmosfera tez jest spoko a niech nic sie nie zmienia
Wywiad dobiega konca. Chcesz kogos pozdrowic?
Tak najwiekszego wroga Old Guzika którego tez znam z rl i uwazam ze to jest noob menda zal i jeszcze wiele innych okreslen moge na niego powiedziec. A dobrychkumpli to pozdrawiam Neka, Lethorna, Wojownika z Poludnia, Oraz serdecznie pozdrawiam Ciebie.
Aha jestem pierwszym ownerem i ostatnim
Aha jestem pierwszym ownerem i ostatnim.
NIe krytykujcie za bledy . Moj 1 wywiad.
Maciej z Paterka
Witam, czy chcialbys udzielic mi wywiadu?
Witam , moge czemu nie.
Podstawowe pytanie. jak masz na Imie, ile masz lat, gdzie mieszkasz,i czy masz jakies rodzenstwo?
Na imie mi Maciej, mam 17 lat, mieszkam w Paterku to jest kolo Bydgoszycz i mam brata i fajna siostre
Jakie jest twoje Hobby?
Oczywiste ze gra w tibie ale poza tym lubie pilke nozna i wedkarstwo
Od kiedy grasz na APO i co udalo Ci sie osiagnac?
Na APO zaczolem grac rok temu w marcu najpierw nie chcialo mi sie expic, naszlo mnie tak w pazdzierniku 2007 i mam teraz 922 poniewaz dzis wbilem rs i spadlem z925 na 918 ale nadrabiam straty
Straciles cenne itemy ?
No niestety byly to: Klapki, pandemka, blesedka, WH, dsl, SOv
Masz jakis wrogów na Apo których bys chcial serdecznie pozdrowic?
Tak pozdrawiam: Drako, Seviper, Tyriusz, Maffer, Abu Hamaza al Muhadzir iwielu innych
A przyjaciól którym mozesz ufac?
Jest to; Wojownik z Poludnia którego pozdrawiam jest to kumpel z Rl, Neko Knight, Zarexoholik, Lethorn-najlepszy ziom na Apo
Jaka muzyke preferujesz,filmy czy uczeszczasz do kina czy raczej tak wolisz obejrzec cos w Tv albo na kompie?
Ja lubie rock tehno pop i jeszcze inne a jesli chodzi o filmy to tak czasami na maraton do kina sie wybiore z kumplami a nowosci to pobieram z neta ;]
Grywasz w cos oprócz Tibie?
Call of Duty 4 oraz COD 2 przez neta ;]
Masz jakas sympatie?
Ta mam i musze z nia spedzac swój cenny czas :)
Co sadzisz o APO i co chcialbys zeby sie zmienilo?
No po prostu nie ma lepszego, atmosfera tez jest spoko a niech nic sie nie zmienia
Wywiad dobiega konca. Chcesz kogos pozdrowic?
Tak najwiekszego wroga Old Guzika którego tez znam z rl i uwazam ze to jest noob menda zal i jeszcze wiele innych okreslen moge na niego powiedziec. A dobrychkumpli to pozdrawiam Neka, Lethorna, Wojownika z Poludnia, Oraz serdecznie pozdrawiam Ciebie.
Aha jestem pierwszym ownerem i ostatnim
Aha jestem pierwszym ownerem i ostatnim.
NIe krytykujcie za bledy . Moj 1 wywiad.