View Full Version : Wigred Helmet Quest
Witam!!! Proszę o napisanie jak zrobic misje do WHQ!!! Piszcie na forum lub na APO moj nick REKYL.
Pozdro!!!
Po pierwsze Winged nie Wigred. A co do misji misje zaczynaja sie na Darkness Island i według mnie te misje wcale nie sa trudne idz i znajdz klucz i zanieś go wiezniowi a potem to już łatwo... :P
Przepraszam za bląd oczywiscie ze Winged :D Aa i prosiil bym o dokladne wytłumaczenie misji moge nawet zaplacic!!!:D :D
Darkness
1. Musisz znaleźć klucz dla więźnia który jest 3 piętra nad więźniem w skrzyni Orange key.
2. Więźień poda ci haslo ktore podajesz demonowi który stał przy skrzyni z tym kluczem.
Jedziesz do city
3. Idziesz do Pirata Jacka . Hi / zloto/ zagadka/ woda .
Na Evul
4 . Tam gdzie sie kupuje runki piętro wyżej jest gość ktory ma c arrow burning hearth . Mówisz hi/kros
Wracasz na darkness
5. tam gdzie byl demon i klucz są schody wyżej . tam stoi beliar kładziesz 1 kros golden nuggets (72) na miche i bierzesz dźwignie.
Gregorus
16-06-2007, 22:39
A ja mam pytanie. Na którym lvlu knightem dam rade zrobić solo room?
Jeśli jesteś knightem to myśle że gdzieś 300lvl możesz spróbować troche wcześniej jeśli inna profesja to gdzieś 350lvl proponuje też załatwić Magic Emerald Ring będziesz sie lepiej uhał
Gregorus
17-06-2007, 10:08
Magic Emerland Ring ciągle leżw w depo na tą chwilę :P Spróbuje gdzieś na 280lvlu może dam rade :>
Mam dla ciebie dobrą rade
załóż MER (Ten na mlvl) idz wez apocalipsa (nie wiem jak sie pisze) i full deff
w solo roomie tylko sie uhaj kingi sie same zabija Walnij czasem exori max
Gregorus
17-06-2007, 12:47
No troche chyba to zajmnie zanim same się zabiją :P Musze do wingeda zrobić 11mlvl. Jakoś dam rade:P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.