View Full Version : Hej haj helo?
No wlasnie o co tu chodzi?! :)) wchodze na forum patrze ban, ale za co? do teraz mi nie wiadomo z jakich przyczyn zostalem zablokowany na tym forum. Oczywiscie z tej strony Neko. Ogolnie podejrzewam, ze to ten Grom ktory haknal Pandore i oczywiscie banuje wszystkich, czyz nie mowie prawdy? Wiec zgodnie z tym co sie na tym forum dzieje prosze o odwolanie bana na moim koncie "Neko" z gory dziekuje.
Po wszystkim mozna usunac temat. Pozderka! ;)
No mnie tez zbanowal :(
Moze odbanuja nas za to :) Mysle ze Pandora odzyskal konto xD
POzdro.
Ko0oDeeXiiiK
05-08-2008, 09:09
Pandory konto zostało usunięte, pisz do Layera & Elvana & Splaxora to odbanują, na resztę nie ma co liczyć bo czują sie taką elitą że nie wierzą na słowo, jedynie przed sądem huesheusheuse
Odbanujcie mi Cielaka !!
05-08-2008, 09:31
@ up
racja xd
@topic
Atak h44xioruf na konto Pandory.. hahaha xd. Grom znał pasy do tego konta, jak i pewnie zna do innych.
#Kodex
Skąd takie przekonanie?
#Neko
Zrobione.
#down
To Twoje przekonanie:).
@Edit
Jednak Guest nie jest taki zły... sry moderatorq ;p
Archadus...Dostałem upomnienie od guesta...już zmieniłem av... unwarn plx.
@Topic
Cieszymy się z Unbana :).
Weźcie nie obrażajcie Guesta, nie znacie go to cicho tam.
Wczoraj też dostałem bana więc do niego napisałem powiedział mi, że dostałem 3 warny od pandory za double post, choć żadnego double nie robiłem i mnie odbanował za co mu dziękuj:*
Każdy modek powinien was odbanować jeśli ban był wczoraj od pandory.
up^^
ze mna bylo tak samo :) tez dostalem bana za nic a Guest mnie odbanowal , i nie wypowiadajcie sie jak go nie znacie , wedlug mnie dobrze wykonuje swoja prace ,a wszystko bylo przez Pandore/groma ktory zaczal wszystkich banowac a gdy modki zaczeli odbanowywac to zaczely sie narzekania
Bajeczny
05-08-2008, 11:10
Zbanowałem Cię, żebyś nie dawał już swoich fotek, bo ku*** zajmujesz połowę RL Fotek. -.-
#Down
Jak już napisałem w pm jednej z osób na tym forum - moi znajomii je mają, a nie odczuwam potrzeby dawania ich plebsom z tego forum. Powiem ci tylko, że podczas wczorajszej wizyty koleżanek dałem aparat na biurku i ustawiłem 'Smile Shutter' po czym wszedłem w rl fotki. Przy samych twoich zrobilo okolo 10 zdjęć, a całość to prawie cała karta 1gb.
szeregowy major
05-08-2008, 12:37
to moze daj swoja...........xddddddddddddddddddddddddddddddddd ddd
Ok temat mozecie juz usunac, jeszcze raz dzieki za unbana! ;)
Pozdro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.