View Full Version : Wakacje
Bald Drah
06-08-2008, 09:16
Siemka co robiliście na wakacjach gdzie byliście jakie mieliście przygody?? Jak dopiero jedziecie to mówcie gdzie :)
Ja byłem 9 dni w Jarosławcu(wróciłem 30 min temu) nad morzem. Fajna mała mieścinka fajna plaża i za rok też tam jadę. Z przygód to duże fale(fajnie się w nich pływa) 2x spotkałem sarnę( ale jestem prO) i raz żmije zygzakowatą(jadowita żmija) no i sztorm 10 w skali beauforta :) A co wy porabialiście??
Ko0oDeeXiiiK
06-08-2008, 09:35
Tera z ziomami pod domek jade w sobotę xddddddd sie będzie działo xD kumpla stary jest tam prezesem wiec samowolka XD w tamtym roku rozjebaliśmy stól do pingponga, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ten stół bym marmurowy xD
Tettmeier
06-08-2008, 15:25
#up
będzie spokoju trochę XDdd
#topic
Byłem już na obozie sportowym (troche przed wakacjami to mówię: P) we Wdzydzach Kiszewskich (Kaszuby :P) - 5 dni, potem w Gorzewie (Stannica harcerska ale ja nie harcerz, tylko 4fun) - 4 dni i w Ostrzycach (też Kaszuby) - 6 dni. Zobaczymy co dalej <3.
BlackdOWN
06-08-2008, 15:27
Ja jutro jade do Okuniki , nad jezioro Białe :PP!
kthxbye
xD Lukki xD
06-08-2008, 15:43
Ja przedwczoraj wróciłem z Bogatyni, ok 200km od Świebodzina w którym mieszkam :P
4 tyg tam byłem u chrzestnego i było wyje*** :D
No i stamtąd blisko do Czech i do Niemiec więc roxiorrrrrrr :D
Helian -.-
06-08-2008, 15:55
A ja 15 lece do Anglii :)
.................................................x .......................x...................x...... ............x.
rok temu tez bylem fajnie nawet.. :P
w niedziele na jeden tydzień w Bieszczady i może potem na 2 tygodnie do Kołobrzegu:))
Z przygód to duże fale(fajnie się w nich pływa) 2x spotkałem sarnę( ale jestem prO) i raz żmije zygzakowatą(jadowita żmija)
Stary przyjedź w Beskid Żywiecki... tutaj jest pełno żmii :D
#Tetti:
Wdzydze Kiszewskie <333 Byłem tam 3 lata temu na kolonii, najfajniejszy chyba mój obóz ;d
@topic:
Byłem w Żywcu i okolicach w swoim domku letniskowym tylko akurat wtedy tak strasznie lało i była powódź w Zakopcu ;p Pojadę jeszcze w tym miesiącu na tydzień.
Jan Pan Banned
06-08-2008, 17:13
Jedyna moja wyprawa była na beach party, tak to, praca->odpoczynek itd. weekendy spedzam zazwyczaj pijąc jakies trunki alkoholowe. nie mam zamiaru nigdzie wyjezdzac, niestety brak czasu.
Matii Knight
06-08-2008, 18:29
Ja jade na 2 tyg. do Harachov :) W poniedziałek :) Nie powiem kto to organizuje bo połowa ludzi na 4um pewnie dresiarze z głownym hasłem "CHWDP" :rolleyes:. Ale jak co roku będzie świetnie :)
Bald Drah
07-08-2008, 08:10
O widzę ktoś nad Białe jedzie :) Brawo świetny wybór jeździłem tam z 11 lat z rzędu(nie licząc wyjazdów na tzw łikend :) Super miejscówka salony gier extra klasa w ogóle polecam xD
Ktoś od żmij:
No wiesz na mazurach tez pełno wężów i innych straszydeł, ale to była 1 jadowita (ta nad morzem):P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.