Zaloguj się

View Full Version : !!!!!!!!!!!!

Krawcu
06-08-2008, 09:51
o co chodzi...grałem sobie normalnie postaćią na rooku a tu nagle wiadomość od Mortliis ze mam wejscd na czarna liste i sie zalogowac wiec to zrobilem nastepnie mialem wylogowac sie z gry i zalogowac ponownie wiec tak zrobilem ale przy nastepnym logowaniu pisze mi Twoja postac jest zalogowana po czym udało się wejść i patrze a tu nie mam żadnego eq w depo pustka POPROSTU ZADNEGO ITEMA NIC!! o co chodzi?? czy to ktoś poprostu shakował konto ;/;/

Undead
06-08-2008, 09:55
Ahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhah hahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahha hahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhaha hahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahaha hahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahaha hhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahh ahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhah hahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahha hahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhaha hahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahaha hahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahaha hhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahh ahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhah hahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahha hahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhahahahahhahhaha hahahhahhahahahahhahhahahahahh A Jednak Sa Idioci Co Daja Sie Na To Nabrac Aaaaaaaahahahahha Gzzzz Noooob!!!!!! ;o O Zal!!!

Elvan
06-08-2008, 09:55
Jak się jest takim ... Jak Ty, to się w takie linki wchodzi. Nasz "kofFfFfany" administrator nia ma nicku "Mortliis", tylko "Mortiis". Nie wierz nigdy w takie coś, że masz wejść na jakąś stronę.

Dobra ... głupi byłeś, zmądrzałeś... Chyba... Więc zostawiam Cię w spokoju i zamykam temat. W każdym razie to nie wina administracji, tylko Twojej głupoty. :<

~Klozet.

@Edit
A jednak nie zamknę. xD Nie mam tu władzy. xD No nic. Kto teraz napisze w tym temacie, ma warna.

@Down
Tobie wybaczam, bo głupiś i pisałeś posta w tym samym czasie co ja. xD

Ko0oDeeXiiiK
06-08-2008, 09:56
Ty sobie kpisz? Z przykrością stwierdzam iż jesteś jedną z najgłupszych osób na apo.
Nabarałeś się na idiotyczną sztuczke, ktoś podszył się pod Mortiisa. ;)
Nic Ci nikt nie odda, wszystko przez twoją głupote...

#Up
Zdążyłem napisać zanim zamknąłeś XD

#edit2
Ale jak ja to pisałem to tego posta u góry jeszcze nie było, tzn. nie było żadnego xD

#Up2
=O Obraziłeś mnie, mnie czyli Starszego zóo, wybacz, chociaż Cię lubię zmuszony jestem zesłać na Ciebie Crayona (Czyt. Ostateczną zagładę)