Zaloguj się

View Full Version : Gta 4 Na Pc Potwierdzone!

Layer
06-08-2008, 18:52
Dzisiejszego pięknego dnia, firma Take Two, dystrybutor serii Grand Theft Auto, powiedział naprawde ciekawą wiadomość, mianowicie to, iż Grand Theft Auto IV zostanie wydane na PC! Nie, to nie jest żart! GTA IV na PC zostanie wydane 18 Listopada 2008 roku w Ameryce, a 21 Listopada w Europie! Tak więc, wszystkie "przepowiednie" się potwierdziły, a teraz pozostaje nam tylko czekać...

Oto wypowiedź Sama Housera, dyrektora Rockstar Games na ten temat:

,,Jesteśmy bardzo podekscytowani wydaniem Grand Theft Auto IV na PC. Cały zespół został dedykowany do stworzenia jednej z najlepszych gier na PC. Gra wygląda bardzo przepięknie, jest super grywalna i nie możemy doczekać się, aby wszyscy mogli w nią zagrać. Zapraszamy niedługo na stronę GTA IV, aby dowiedzieć się więcej!"

Skopiowane z GTASite.pl

Coś od siebie:
Najpierw kupie lepszy komputer, później GTA, ale za to pewnie będę u kumpla grał czasami :)

Coś aby was zachęcić
http://www.youtube.com/watch?v=rxFy4IAVw6w

DeDaX
06-08-2008, 19:01
.................................................. .....

^topic^
Super...i co z tego?? co?
niech i będzie na pegazusa i co?

Może kupie. Zależy od ceny|

#Down
Mam, ale tobie nic do tego.
kozak nie kozak, nie podoba się? ignoruj mnie.

#Crayon

Ciebie się dziecko nie da ignorować. Jesteś chamski, obrażasz Layera i myślisz, że Cineq da Ci kasę za to na APO ? : <
Btw. masz PoKeMoNiaStY nick. Paa PoOOokeMonQ ; ** SkoOOmNeTUj Mi FottECkI plxo_Or

Pokemon to ci dziś dupę orabiał =)
Tylko weź nie popłacz się ok?, a tak ps: nie gram na Apo i na nic nie liczę.

Odbanujcie mi Cielaka !!
06-08-2008, 19:18
@up
Wziąłeś się niewiadomo skąd i kozak przez neta.. gz... a Ty będziesz n**radał ''czitosy", swojego celu nigdy nie osiągniesz, bo pewnie nawet nie masz ;o

@topic
xd. Możę kupię.. jeżeli ma MP to pogramy razem Layer ? ;>

Crayon
06-08-2008, 19:28
@Up
Wersja na XBOX'a ma Multiplayera(na PS 3 chyba też)

#Down
Mam, ale tobie nic do tego.
kozak nie kozak, nie podoba się? ignoruj mnie.
Ciebie się dziecko nie da ignorować. Jesteś chamski, obrażasz Layera i myślisz, że Cineq da Ci kasę za to na APO ? : <
Btw. masz PoKeMoNiaStY nick. Paa PoOOokeMonQ ; ** SkoOOmNeTUj Mi FottECkI plxo_Or

Szkoda. 2+2= ?

@Topic
Najpierw przejdę Diablo 3 a potem wezmę się za GTA. Powoli SA mi się nudzi ; d

ByOuT
06-08-2008, 19:35
DeDaX wkurwiasz mnie od początki jak przyszedłeś na forum.. ;s
Nie dość, że Layer chciał zakończyć tą całą "wojnę" to Ty dalej swoje.. Boże wrzuć na looz pojebusie.

@Topic

Z pewnością kupię;-)

Lu$hOoOoOfy Cineq
06-08-2008, 19:49
Omfg, DeDax, zaczynasz mnie wkurwiać.
Topic:
Też lubię pykać, może nawet bardzo w GTA.
Ale te 'podekscytowanie' grą to przesada. Xd
Ofc. bardzo pożądam na PC i jak będzie w miarę przyzwoita cena to na pewno ją kupię.

Ave Elaine
06-08-2008, 21:22
Ekstra xd gdy zauważyłem nazwę tematu to pomyślałem, że to żart..
Pewnie wymagania sprzętowe by pograć w GTA IV będą ogromne xd,
więc już chyba bardziej opłacalny będzie zakup Playstation 3 z tego co mi wiadomo to nawet w niektórych momentach będą nawijali po Polsku w grze.

Ko0oDeeXiiiK
06-08-2008, 22:40
Ta, wszyscy kupią a nikomu nie pójdzie heusheushesuehsehsue. Ja sie tym nie jaram, czekam na premiere STALKERA Czyste niebo; )
Jak cena zejdzie do 69 zł to kupie(po roku)

Neko
06-08-2008, 22:41
Hehe moze nie takie bardzo ogromne.. hmm ale ciekawily by mnie jakie to beda wymagania.. :))

BaNaN
06-08-2008, 23:00
Kodex dobrze napisał wszyscy kupią, a im nie pójdzie, dodam jeszcze coś od siebie za co to kupicie ?? Osobiście pograł bym sobie w GTA IV, ale po pierwsze - nie pójdzie mi (za słaby komputer) i po drugie - żal mi kasy by było wydać.

Araldix
06-08-2008, 23:11
Co jakis czas zawsze wbijalem na gtasite zeby obczaić czy nie potwierdzono wyjsca GTa IV na PC ostatnio zapomnialem juz o tym a tu wbijam patrze i widze debila Dedaxa xD a tu troche wyżej ze wychodzi GTA IV na PC :D
Hmm teraz bede mial dylemat czy kupic jesienią Wrath of Lich King czy GTA IV
@up
Dedaks(czy jakos tak)
Jeżeli ci to gówno obchodzi to sie nawet nie wypowiadaj.
@up
Pedaksie czy jak ci tam jak cie ignorować jak jesteś taki zjebany to aż trzeba ci dopierdolic pedale przeczytaj to se od tylu jaladreipyw, tyle ode mnie i tak wogóle twoj nick pardziej mi przypomina jakiegos pokemona pedala.

Człowiek Wolnej Konopi
07-08-2008, 00:10
@Up
Wersja na XBOX'a ma Multiplayera(na PS 3 chyba też)

Szkoda. 2+2= ?

@Topic
Najpierw przejdę Diablo 3 a potem wezmę się za GTA. Powoli SA mi się nudzi ; d

Diablo 3 - początek 2010 prawdopodobnie (data wstępna)

@topic
Mi to rybka u mnie już grzeje się w PS3
Nie macie się co tak cieszyć bo to pod nowa płytkę blue rey a odtwarzarka trochę kosztuje

Bless

HaWkInS
08-08-2008, 22:53
@Kodex

Gry napewno nie kupisz za 70zl, bo sama plytka blu ray kosztuje (60zl?)..

@topic

Szczerze mowiąc to zastanawiam sie czy mi pojdzie "to cos" na nowym sprzecie..

Asus GeForce 9800 GX2 1GB(2x512MB) DDR3 256bit
Intel&reg; Core™2 Extreme QX9650 QuadCore
OCZ 4GB DDR3 1800 Reaper CL8-8-8 (2x2GB)

Watpie ze gra zadziala..do tego potrzebny odtwarzacz plyt blu ray, ktorego nie mam :D.

Jak bedziecie wiedziec cos o wymaganiach gry to piszcie..Jesli mi zadziala to zbieram na odtwarzacz auehauh xd

karl
14-08-2008, 21:44
na Gtathegame.net pojawił się news z NIEOFICJALNYMI wymaganiami GTA IV na PC

Minimalne:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor lub dowolny 1.8Ghz Dual Core Processor
RAM: 512MB RAM (768MB dla Windows Vista)
8GB wolnego miejsca na dysku
Karta grafiki: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 lub lepsza, ATI(R) Radeon(R) 9800Pro lub lepsza

Zalecane
CPU: 2.4 GHz dual core lub lepszy
RAM: 1GB dla XP; 2GB dla Visty
8GB wolnego miejsca na dysku
Karta grafiki: Zalecana obsługa 3.0 Shader. Nvidia Geforce 7800 lub lepsza, ATI Radeon X1800 lub lepsza

Przypominam, że to są wymagania nieoficjalne, tak więc wcale nie muszą okazać się prawdą :)

Lewy
15-08-2008, 01:33
@Kodex

Gry napewno nie kupisz za 70zl, bo sama plytka blu ray kosztuje (60zl?)..

@topic

Szczerze mowiąc to zastanawiam sie czy mi pojdzie "to cos" na nowym sprzecie..

Asus GeForce 9800 GX2 1GB(2x512MB) DDR3 256bit
Intel&reg; Core™2 Extreme QX9650 QuadCore
OCZ 4GB DDR3 1800 Reaper CL8-8-8 (2x2GB)

Watpie ze gra zadziala..do tego potrzebny odtwarzacz plyt blu ray, ktorego nie mam :D.

Jak bedziecie wiedziec cos o wymaganiach gry to piszcie..Jesli mi zadziala to zbieram na odtwarzacz auehauh xdNie pierdol głupot człowieku :D.Z takim kompem to ci pójdzie nawet crysis na ultra hight i najwyzszej rozdzialce

Drako o.o
15-08-2008, 02:37
nie moge sie doczekac na to gta

ale chcialbym poznac wymagania :O:d

ZaF
16-08-2008, 21:47
No super super że wreszcie GTA IV na PC będzie.Pewnie kupie sobie oryginała,czytałem recenzje i podobno jest zajebista grafa itp :)

@up
Drako o.o
Podobno 1gb ram,2,4GHz procek 8gb na dysku i karta GeForce 7600+ :)

Angel Death
01-09-2008, 20:52
@Kodex

HAHAHAHAHA, ja to chyba wkleje do podpisu!!!!1 Ja w takim rozumiem też że na xbox360,gra też nie ma działa, bo niema odtwarzacza płyt blu-ray XD.

Vi$eko
01-09-2008, 20:58
Bardzo podobają mi się efekty, jakie widziałem w trailerze. xd.

Czekam na GTA 4, napewno kupię.

kajojek
02-09-2008, 15:43
To ze bedzie na PC to chyba kazdy wiedzial. Napewno by tyle nie zarobili na GTA IV tylko na Xboxa i PS 3 co na wersji PC.
Oryginalu raczej nie kupie bo szkoda kasy ^^ ale napewno bede mial ta giere i chetnie popykam ;)

Angel Death
02-09-2008, 15:51
@up
Nie dość że pier*** pirat(przez którego rynek gier na PC umiera, baj baj GOW2, Fable 2 i jeszcze kilka innych znakomitych gier), to prawdziwy ignorant jeśli chodzi o rynek gier na PC, bo jak wiadomo gry są piracone na potęgę co nie przynosi zysku studiom które nie robią gier multi-platformowych (no może oprócz Blizzarda ;d).

Vidly
02-09-2008, 17:45
@up:
A h*j to kogoś obchodzi, że tak jak większa część społeczeństwa on nie chce wywalać kasy na głupią grę. Jak chcesz to kupuj oryginalne gierki, a jak pragniesz aby rynek gier pc żył to kup 2 gry zamiast 1 i h*j ci do tego ^^

Niech studia obniżą ceny, bo niektóre gry to naprawdę przegięcie.

@topic:
Zobaczymy czy faktycznie gta 4 będzie takie fajne. Podobno mieli ulepszać grafikę i coś jeszcze w porównaniu z wersją na konsole...

@down:
Tak, jesteś fajny ^^
Nie umiesz podać sensownych argumentów tylko potrafisz rzucać wulgaryzmami? Wnioskuję z tego, że to jednak twój umysł jest płytki.
I czytaj ze zrozumieniem, bo napisałem "niektóre gry". Oczka wysiadły od gapienia się w ekran? Co do podanych przez ciebie cen gier 6 lat temu... z tym bym się kłócił, było sporo gier powyżej 200zł.

Pełną rację masz w tym, że gry nie są mi w życiu potrzebne - ja mam ambitniejsze cele niż przejście jakiejś gry komputerowej z czego nie czerpię żadnych korzyści. Żyj dalej w swoim wirtualnym świecie.

PS: Zachowujesz się jak dziecko, któremu zabrali łopatkę do piasku... ^^

@edit 2:
Nadal mnie nie zrozumiałeś, ale to przekrzykiwanie się nie ma sensu, więc uważam rozmowę za zakończoną :)
Pozdrawiam :)

Angel Death
02-09-2008, 18:23
@up
Jak nie chce wywalać kasy na grę to niech jej nie kupuje ty pierdoło.
Piractwo to kradzież ty debilu, niczym nie różni się od zaje*** komuś samochodu/telewizora czy Bóg wie czego, na dodatek to jest karane.
A gry są drogie tak? Mylisz się, 6lat temu ceny gier na PC wahały się od 120-150 zł. Teraz gry premierowe można dostać za 80zł(a ceny na konsole to zupełnie inna bajka,ale twój umysł jest pewnie tak płytki że tego nie zrozumiesz, więc po co mam to pisać?), na dodatek gry to towar luksusowy i do życia nie jest Ci potrzebny, więc możesz z niego zrezygnować.

Btw. I tak pewnie nie pograsz w GTA IV, bo masz komputer z MM.

@edit
O jakie argumenty Ci chodzi? Mam Ci zeskanować Kodeks Karny gdzie piszę wyraźnie że jest to przestępstwem?
A i jeszcze coś, niektóre gry, czyli? Od roku nie widziałem żadnej gry która w dniu premiery by kosztowała 150 zł :O, maks to 120 zł (ofc. gry od EA). Ale to nadal nie jest dużo :).
Jeszcze coś co powinno znaleźć się wyżej:

A h*j to kogoś obchodzi, że tak jak większa część społeczeństwa on nie chce wywalać kasy na głupią grę.
Ale jak nie chcę "wywalać" pieniędzy na "głupią grę" to po co ją ściąga jeśli twierdzi że ta gra jest głupia? Czy to nie jest idiotyzm? Rotfl.

Czekam na twoją kontrę :).

@edit 2:
Nadal mnie nie zrozumiałeś, ale to przekrzykiwanie się nie ma sensu, więc uważam rozmowę za zakończoną
Pozdrawiam
Czyli wygrałem, kkthxbye.

Tre Cool
03-09-2008, 08:33
Ta, wszyscy kupią a nikomu nie pójdzie heusheushesuehsehsue. Ja sie tym nie jaram, czekam na premiere STALKERA Czyste niebo; )
Jak cena zejdzie do 69 zł to kupie(po roku)

Ale pierdolisz, jak będzie premiera to z językiem na brodze polecisz kupić, a jak nie będziesz miał kasy to sprzedasz brata xdd

ja nie wiem czy kupie, czekam na Burnouta Paradise xD

@up:
A h*j to kogoś obchodzi, że tak jak większa część społeczeństwa on nie chce wywalać kasy na głupią grę. Jak chcesz to kupuj oryginalne gierki, a jak pragniesz aby rynek gier pc żył to kup 2 gry zamiast 1 i h*j ci do tego ^^

Niech studia obniżą ceny, bo niektóre gry to naprawdę przegięcie.

@topic:
Zobaczymy czy faktycznie gta 4 będzie takie fajne. Podobno mieli ulepszać grafikę i coś jeszcze w porównaniu z wersją na konsole...

@down:
Tak, jesteś fajny ^^
Nie umiesz podać sensownych argumentów tylko potrafisz rzucać wulgaryzmami? Wnioskuję z tego, że to jednak twój umysł jest płytki.
I czytaj ze zrozumieniem, bo napisałem "niektóre gry". Oczka wysiadły od gapienia się w ekran? Co do podanych przez ciebie cen gier 6 lat temu... z tym bym się kłócił, było sporo gier powyżej 200zł.

Pełną rację masz w tym, że gry nie są mi w życiu potrzebne - ja mam ambitniejsze cele niż przejście jakiejś gry komputerowej z czego nie czerpię żadnych korzyści. Żyj dalej w swoim wirtualnym świecie.

PS: Zachowujesz się jak dziecko, któremu zabrali łopatkę do piasku... ^^

@edit 2:
Nadal mnie nie zrozumiałeś, ale to przekrzykiwanie się nie ma sensu, więc uważam rozmowę za zakończoną :)
Pozdrawiam :)

A sam masz jakiekolwiek argumenty? Bo tylko się jak idiota uśmiechasz i pierdolisz głupoty. A, i jak Ci złodziej zajebie kompa, to nie płacz, bo Ty też kradniesz ludziom owoce ich pracy... Jak Kuba Bogu...

#up

;*