View Full Version : Ile Medali Zdob?dziemy Na Olimpiadzie w Pekinie? ;)
No właśnie już jutro olimpiada, jak myślicie ile medali zdobędziemy w Pekinie? 4 lata temu w Atenach zaledwie 10... Zapraszam do ankiety :) Dodam tylke, że chodzi tu o wszystkie medale, a nie tylko złote :P Zapraszam do głosowania jak i do wypowiadania się :)
No ja zaznaczylem od 21-30.
Mysle ze zdobeda choc raz duzo medali.
Pozostaje nam trzymac kciuki.
Nie ma co się oszukiwać nie zdobędziemy pewnie dużo pedali, bo jesteśmy słabi i dlatego zaznaczyłem 0-10, ale trzeba wierzyć, że może więcej zdobędą.
Roftl Master
07-08-2008, 08:52
oczywiscie zaznaczylem ,,0 - 10 medali''
tzn zdobedziemy 0 medali bo 1 to za duzo :P
dalem 91/100 co trzeba wieżyć w naszych. POLSKA DO BOJUUUUUUU !
mlody drut
07-08-2008, 09:16
Zaznaczyłem 0-10 Medali możemy zdobyć wiecej niz 10 ale to nie zależy od nas tylko od polskich sportowców :d
Pozdrawiam
Verrier 2.0
07-08-2008, 09:21
0-10 ...
Moze Radwanska (chyba jest co nie?)
Moze Te Biegi (Plawgo i jakies tam jeszcze moze)
Moze Pyrek (Skok na tyczce xD)
Moze Otylka (wiadomo)
Moze Korzeniowski (ten w plywaniu)
I.... to na tyle by bylo ;O
0-10...
Polski sport jest obecnie słaby i nie ma się co oszukiwać... Są lepsi w innych państwach. Szkoda tylko wywalonych pieniędzy na tym pseudo sportowców, dla których sukcesem jest sam występ na igrzyskach - wiedzą, że nie mają szans na medal, ale trzeba sobie zrobić wycieczkę -,-
Tettmeier
07-08-2008, 09:51
11-20 zaznaczyłem, a co! jakieś wioślarze czy kajakarze się postarają będziemy mastahami xdd wierzę w Polaków nie są najgorsi nie ma co krytykować (tak samo pisałem przed ME w piłce nożnej, ale kit)
Wydaje mi się, że 21-30 powinniśmy zdobyć. Nasi nie są w złej formie ... Będzie dobrze ;]
Zdobędziemy mniej niż Chińczycy, którzy są gospodarzami.
myśle że całe ZERO!myśle że całe ZERO!myśle że całe ZERO!myśle że całe ZERO!(to nie spam xd )
Bez przesady :P. Aż tak źle nie będzie :). Podejrzewam że 11-20.
Ja dałem 11-20, mamy dobrych pływaków i kajakarzów ;D Myślę, że w tym roku ktoś nas zaskoczy medalem w jakiejś innej dyscyplinie ;D
Tak, Polska zdobędzie medali <śmiech>.
Zaznaczyłem 11-20 medali, jeśli będzie mniej i tak dobrze, dla Polski.
11-20 ...................................
Mam nadzieje, że zdobędziemy ich bardzo dużo, ale narazie początek nie jest za dobry. W grach zespołowych to tylko chyba w naszym szczypiornistach jest nadzieja.
ja licze na 2 lub 3 :DxD bo te lamusy huja umieja :))taka prawda
0-10
Ale obym nie miał racji i było więcej a , nie mniej.
Dokładnie licze na
-Blanik (Pochodzi z Wodzisławia więc MUSI WYGRAĆ)
-Szczypiorniści (nie wiem ale kibicuje im)
-Tam w skok o Tyczce jedna z nich raczej zdobędzie medal)
-Może w sermierce z 1 lub 2
-Osady 2 LICZĘ NA TO
-kajakarstwo gurskie
-Może coś z lekkoatletyki i zapasów.
ok 10 medali wątpię że więcej.
0-10 .. nie ma się co oszukiwać, ale poczekajmy xd
0-10.
w Niektórych Dyscyplinach takich jak np: Pływanie , Windsurfing , Kajakarstwo (czy jakos **** tak xD) Jesteśmy the best Xd
Tre Cool
15-08-2008, 19:27
http://www.248am.com/images/fail.jpg
Olimpiada – okres pomiędzy dwoma następującymi po sobie igrzyskami. Zazwyczaj trwał około 4 lat. Co tyle lat odbywały się starożytne igrzyska w Olimpii i właśnie stąd wywodzi się nazwa tego okresu. Olimpiada była często wykorzystywana w starożytności (a także później) jako jednostka chronologiczna lub odnośnik w chronologii. Najbardziej znany zapis za pomocą olimpiady dotyczy założenia Rzymu. Miało się to odbyć wedle Warrona w "trzecim roku VI Olimpiady". Z czasem słowo olimpiada straciło swoje dawne znaczenie i wyrównało się pojęciowo z "igrzyskiem". W dzisiejszych czasach nawet częściej możemy spotkać olimpiadę na miejscu, gdzie bardziej uprawnione w użyciu wydawałoby się "igrzysko".
MEDALE ZDOBYWA SIĘ NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH WY IDIOCI!!!!!!!!
#temat
1-10
Źle zrobiona sonda, żadne państwo nie zdobędzie nawet 70 medali, a nie jestesmy potęga w sporcie, inne przedziały powinny być
#Lordzik#
19-08-2008, 11:26
Ziomal jesteś prO ivul wymiatacz jak nie zdobędzie jak USA ma już 73 a Chińczycy 68, więc nie gadaj głupot. Polacy dla mnie zdobędą nie więcej niż 10 medali już maja 7, ale dalej nie mają w czym zdobyć.
@up
Jak to nie mają w czym zdobyć? Siatkówka, Piłka Ręczna, Żeglarstwo i w Boksie może. A i jeszcze w Kajakarstwie.
@down
W pływaniu już nie mamy szans ^^
*Tanuki*
19-08-2008, 11:44
No ja myśle tak ok.9-10 :) Bo skoro już mamy 7, to jeszcze 3 zostały, Więc w siatkówke, kajakarstwo i pływanie mamy szanse ^^
Psujekbanned
19-08-2008, 11:49
0-10.
Kolesie w TV są przejebani xD. Przez Olimpiadą mówili że Polacy są w doskonałej formie... I chuja prawda.
Viseko:<
19-08-2008, 13:33
91-100.
Optymista......................................
Wiceps-Biceps
19-08-2008, 13:34
101
TAk! 101 medali!!! XD
Nakomi takahata
19-08-2008, 14:18
0-10
w ogole na igrzyskach jestesmy slabi mozemy miec jeszcze z 5 medali nic wiecej lisze na pilkarzy recznych siatkzy itd
KOmentujcie mojego hara na ss ;p
http://www.graffitigen.com/temp-images/7/906/graffiti-tag-me-121914271126665.gif (http://www.GraffitiGen.com/)
No i nie będzie medalu w siatkówce... 2:3 z Włochami ;/ Tie-Break przegrany 15:17.
Nie będzie też medalu w Piłce Ręcznej. Porażka z Islandią 30:32.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.