PDA

View Full Version : Modernizacja stolicy, faza 3 ost. - zako?czona!

Tygrys
07-08-2008, 12:41
Uwaga! Modernizacja City, faza 3 została zakończona. W ostatniej fazie zbyt wiele nie zostało zmienione. City od strony południowo-wschodniej zostało przebudowane (okolice bamboo camp), oraz respy Dworc'ów zostały zmienione.
Również respy cyklopów w okolicach miasta zostały nieznacznie rozbudowane.

Poza tym, w planach mamy budowę nowego miasta oraz różnych respowisk, zarówno dla h-lvli jak i low-lvli.
Nie wiemy jednak kiedy pracę zostaną ukończone, gdyż jest na prawdę sporo roboty...

Zmiany w City, zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera.

Życzymy miłej gry!
Zespół APO

Mosuke
07-08-2008, 12:43
No nareszcie od pewnego czasu cos sie dzieje :)
Teraz tylko czekac na to new miasto.
Pozdro.

Bajeczny
07-08-2008, 12:44
Tygrys, Ty chyba jesteś jedną z odlotowych agentek, bo z tym rozbudowaniem cyklopów i dworców, na których nigdy nikogo nie spotkałem to naprawdę świetny pomysł, odlotówa!

Odbanujcie mi Cielaka !!
07-08-2008, 13:06
Zgodzę się z Bajecznym xd. Po raz pierwszy.

No ale zobaczymy. Czekać na restart tylko i ocenić <3

prO Tracer
07-08-2008, 13:07
No to czekam na nowe miasto. Pewnie bedzie świetne jak wszystkie inne. A Tak do miesiaca zrobicie ? A jeszcze jedo pytanie, dlaczego nie ma statystyk na stronie ?

BaNaN
07-08-2008, 13:16
Mówicie, że Tygrys i Mortiis nic nie robią dla servera, a zobaczcie jak się mapa w okolicach City zmienia i rozwija, więc nie narzekajcie tylko bądzcie zadowoleni.

Lu$hOoOoOfy Cineq
07-08-2008, 13:18
Up:
Chcętnie zobaczę sski jak expisz na nopwych terenach.
Topic:
Nic lepszego nie dało się wymyśleć. Xd

Alucardd
07-08-2008, 13:51
Gratuluję!
No ludzie! Odwalcie się od tygrysa! Przecież on w pocie czoła robił tą modernizację aż w trzech fazach!
Te tereny cyclopów i dworców, które zostały
nieznacznie rozbudowane. wymagały bardzo dużej pracy i dużej ilości czasu!
Gratuluję tygrys! Oby w takim tempie powstawał też serwer APO 8.1 (czy jaki tam ma być)!

Czapa^^
07-08-2008, 14:11
Fajnie ,że dzieje się coś na APO ;] ale najbardziej będe czekałna nowe miasto a przedewszystkim na expowiska bo kingi i ms są ciągle zajęte ;]
A tak do ekipy Apo mam pytanie, Czy wyrobicie się z nowym miastem i expowiskami do końca wakacji :) ?

Zezikan
07-08-2008, 14:20
No spoko nie wiem po co te mderniznacje ? komu to ? nie lepiej nowe resp ? Nowe misto ma byc Hmm bez sensu tylko robota ... lepeij zrobic wyspe jakas tak jak powstaly na can i volcano tylo zeby byly innne potwory a miasto to tylko robota niepotrzebna ...

I tak na misto bedziecie czekac z pół roku i dlatego gram na rl tibi tam fajniej ;)

WooSai
07-08-2008, 14:42
Czekam na nowe respawny z potworami.. Przydały by się jakieś respy dla facc..

Sunrise Hope
07-08-2008, 14:55
Ok ide zwiedzać nowe tereny pod city. Pouha ktoś tam?

Edit: W next update proponuje dodać znowu 7 poziomowe schody jak w update nr. 2, przynajmniej będzie można się pośmiać z 1.3k ek który ucieka po schodach :o

Nom, stronka fajnie, kto ją tak urządził?

Tak zmieniony wygląd tabelek, fajnie....
A dział questy nadal taki sam...

Djdamian
07-08-2008, 15:44
Dla H lvl nie jest ta faza 3 potrzebna no bo jakby to wyglądało? 1 k lvl expi na dworcach xD
Dla low lvl to się chyba spodobało. Dla mnie to najlepiej wygląda mur :>

patrycjusz323232
07-08-2008, 15:54
Ja bym Gm'om proponował żeby w podziemiach city zrobić kilka klatek z drzwiami.... za każdymi drzwiami po jednym z takich <<<średniozaawansowanych>>> potworków ( typu Giant Serpent , Orshaball )
i zeby mogły tam wchodzić słabsze levele........ byłoby to dośyć przydatne dla takich którzy mają słaby level a np. bardzo dobre skille..... prosze aby Tygrys to przemyślał..... aha jeszcze jedno brakuje respa na Giant Serpenty < i city > .... pozdro for all

Czapa^^
07-08-2008, 15:57
^Up - Jesteś Dzieckiem nieszczęscia czy co ? ;] 10 zł co szkoda na pacc ?? Jak ci malo expowisk dla Facc to se kup Pacc chyba, że cie nie stac ;[
A z tymi expowiskami w drzwiach to najgorszy pomysł jakis słyszłęm HUEEuhEUHeUeuueUEUHeuHUe ;]]

Ps.Ja tylko wyrażam sfoje zdanie

Haat
07-08-2008, 16:03
Fajna przebudowa, coś się zmieniło ale niewiem czy to było konieczne. -.^

Gpiotras
07-08-2008, 16:57
Fajna rozbudowa zmiana była konieczna ^^ Fajnie teraz wyglada stronka jak sie zmienilo
Mortiis albo Tygrys lub ktos kto sie zajmuje stronka.
Prosze was przywrocie statystyki!!!!

[Tygrys] Statystyki będą na pewno. Tylko jeszcze nie teraz. Przy ostatnich problemach z dyskiem serwera, statystyki się "popsuły". Ale niebawem już wrócą:P Cierpliwości...

Aristes
07-08-2008, 17:30
Nom, stronka fajnie, kto ją tak urządził?

Hjubert
07-08-2008, 18:25
Nie wiele sie zmienilo, ale sie zmienilo;)

Zrobcie wiecej expowisk z Monster Skeletonami, bo nieraz bardzo ciezko jest znalezc expowisko:mad:

Royal Matthew
07-08-2008, 20:31
Bardzo Chcialbym Sie dowiedziec, co z Statystykami na stronce, i co z ATC. . .

Wiele ludzi wkurza juz moje pytanie <"za ile chodzi <--->"> bardzo przydalo by mi sie Apo Trade Center, innym gracza zapewne tez :] pozdrawiam. . . :cool:

Malkin
08-08-2008, 07:51
Jak zwykle Tygrys Nas nie zawidódł, dobra robota.

Tygrys nie wiesz może kiedy owe maisto powstanie? ;>

Bondi
08-08-2008, 10:24
Dobra robota jak zwykle : ] Teraz tylko czekać, aż powstanie do nowe miasto i git, ale bardziej bym wolał to APO pod 8.1 : >

Tygrys
08-08-2008, 12:03
To nie będzie tylko nowe miasto. A tak jakby "nowy świat" :D (no można tak powiedzieć). W takim sensie, że będzie duże miasto, a w jego okolicach pełno różnych expowisk. Na pewno nie zabraknie respów z: ots king, monster skeleton i dracula. Ale to tylko mała część tego, co jest w planach.
Możliwe, że jeszcze do końca wakacji, powstanie miasto, lecz nic nie obiecuję... Zobaczymy jak to będzie, jak życie zdecyduję:P

Adzik
08-08-2008, 12:21
Piknie to wyglada wszysciutko :) Gratki i Dziekowa Tygrys ;)

Maly mistrz miecza
08-08-2008, 17:07
Hehe no no miasto się dużo zmieniło wogle wszystkie fazy były super nawet te najmniejsze fazy brawo Tygrys świetnie się spisałeś tylko patrzec i podziwiac hehe ;) :p :D :)

Booster
10-08-2008, 19:04
Tak ostatnia faza malo wprowadzila ale i tak fajnie !! mi sie podoba resp z tymi gobami ;P z ciekawosci go obszedlem ;)

Dann
12-08-2008, 16:36
Apo 8.0 też miało byc w wakacje rok czy ileś temu.
Tak samo pewnie bd z ty miastem albo lepiej bd depo i sie schodzi pod depo i tam są teleporty do dworców, dragonów, slimów i wampiruf:O
Tiger mógłbyś zamiast dodac respy dworców dodac respy dracul czy innego syfu?

Plener123
13-08-2008, 14:13
W tej ostatniej fazie za dużo zmian nie zaszło.Najlepiej podobała mi sie druga faza :)
No cóż pożyjemy zobaczymy co dalej będzie się działo :)
Pozdrawiam!

MuUuSsK
14-08-2008, 22:54
Bardzo dobry pomysł ze zmieniem troche mapki apo a zwłaszcza city bo apo stawało sie nudne a propo co z niby nową wyspą kiedy zostanie zrobiona :D?

pit22
19-08-2008, 10:47
No fajnie ze cos zrobilisie . Moze ktos wie kiedy bedzie jakis upad dotyczocy postaci itd. ??

Vilu
21-08-2008, 14:30
Ej mam pytanie bo niewiem jak jest error po angielsku :confused:

OddajViseka:/
22-08-2008, 23:20
Ej mam pytanie bo niewiem jak jest error po angielsku :confused:

Myśle że 'błond'..

Ogólnie fajnie przerobili APO ;dd

Przemo ziom
27-08-2008, 22:08
Witam.
Tak szczeże ta przeróbka miasta "City" niepodoba mi sie wogóle.
Wogóle tak jakoś dziwnie.
Za dozo zmienionych zeczy.
Ale domki narascie jakies w city sie pojawiły.
Pozdro.

KomarSorc =]
29-08-2008, 19:55
Genialnie! Podsumowując :) City JEST TERAZ PIĘKNE!!

xxXTibiomanxxX
29-08-2008, 20:02
No te City jest teraz lepsze od starego :D
Ciekawe czy ta nowa wyspa też będzie Fajna.
Wreszcie nie będą narzekać że nie ma gdzie expić :p

Dawidsoni
31-08-2008, 16:47
Niemoge się doczekać tej nowej wyspy:D Może przynajmniej nie będe czekać na respienie msów. Tygrys kiedy mogę się spodziewać?

Wilo Dazin
03-09-2008, 01:50
Witam, Tygrys możesz w tej chwili wstępnie powiedzieć kiedy powstanie owe 'nowe miasto' ?? Wstępnie powiedziałeś, że postarasz się do końca wakacji, nie wyszło trudno, ale powiec tylko jak zaawansowana jest Twoja praca.

Pawlos Knight
06-09-2008, 12:23
Wlasnie Tygrys kiedy mniej wiecej powstanie to miasto? bo juz po wakacjach :<

old Don Mateo
06-09-2008, 12:40
@up

Poza tym, w planach mamy budowę nowego miasta oraz różnych respowisk, zarówno dla h-lvli jak i low-lvli.
Nie wiemy jednak kiedy pracę zostaną ukończone, gdyż jest na prawdę sporo roboty... i

Możliwe, że jeszcze do końca wakacji, powstanie miasto, lecz nic nie obiecuję... Zobaczymy jak to będzie, jak życie zdecyduję:P - gdzie tu pisze napewno ??

@topic

nom GZ ale teraz te miasto jakoś w ogóle jak dla mnie dziwnie wygląda xD ale wreszcie ludzie może przestaną narzekać że mało trainów jest ^.^

Impresja1234565
06-09-2008, 17:20
A kiedy bedzie to nowe miasto bo wakacje juz minęly i czy to miasto/"nowy świat" będzie dla facc??? :)