PDA

View Full Version : Przysmaki !

Patrol32111
08-08-2008, 21:03
Hejo dziś zakładam taką sonde bo ciekawi mnie co najbardziej użytkownicy tego forum lubią chrupać w wolnym czasie :D ja w wolnym czasie lubie chrupać i pić

Rogale/Chipsy/Lody/(nes/ice-tea)

nie myślcie że jestem gruby po prostu takie rzeczy lubię łyknoć/chrupnoć

@edit
ja wybrałem "napisze w zestawie/liscię"

@edit2

o widze że najwięcej mamy zamiłowań do lodowej herbatki

potem widzę energy drink

za nimi zamiłowanie do własnych przepisów i do wód

potem łyczek zimnego piwka

a na koniec w łep w łep Rogale , napoje owocowe i lody ! :D

Tre Cool
08-08-2008, 21:06
Podjadam z lodówki właściwie cały czas i właściwie wszystko co się tam znajduje - kawałki sera, parówki, ogórki i co jeszcze znajdę. :D

Jeżeli coś kupuję, to albo orzeszki albo krakersy. No i czasami czipsy :p

Do picia tylko Żywiec Zdrój Smako-łyk <3

Layer
08-08-2008, 21:26
Wode mineralną Żywiec niegazowaną. Najlepsza na treningi, bieganie, rower i inne wysiłki, jest na prawdę smaczna i w pełni uzupełnia utraconą wodę z ciała podczas wysiłku.

Bondi
08-08-2008, 21:28
Ja preferuję:
schłodzoną cisowianke (wiadomo region xd) gazowaną no i lubię sobie łyknąć jakiegoś energy drinka :)

@Patrol
W ankiecie jest 'napuj' napisane ;D napój :D

Mam Babolek
08-08-2008, 21:28
Do picia Cappy.
Do jedzenio-picia gorący kubek <3. W grę wchodzi pomidorowa z makaronem, albo serowa z grzankami xD <mniam>

Daaron
08-08-2008, 21:29
Jestem uzależniony od lodowej herbatki i nic więcej w stosie łakoci nie przykuje mojej uwagi tak jak herbatka szczególnie zimna po opakowaniu której spływa woda. Uwielbiam "Nestea" i tą podróbkę też nawet lubie z Biedronki/Lidla/Plusa. Chociaż gdy jest jakaś praca lub czynność codzienna do wykonania w domu MUSZĘ wypić ze 4 litry Energy Drinka najlepszy jest Tiger 1 litrowy, wypiłbym więcej ale ostatnio gdy to zrobiłem przez 4 dni miałem wymioty i nadal potrafie łyknąć sobie taką ilość ale, się boje xD.

Pozdrawiam
Daaron

Piko
08-08-2008, 21:56
Tak jak Layer woda niegazowana Żywiec dobra na rower, i piwko od czasu co czasu

Czopeq
08-08-2008, 22:26
dobra.. kiedyś pisałem o homiczych ótkach...napisze wam jak je robie.

Hoduje 10 homolów w klatce 2 sqm. karmie kurczakami. Naj.bie jednego na patyk i opiekam w piekarniku... wyjmuje 4 otka a reszta do zupy. Pozniej zalewam sosikiem koperkofym.

A tak na serio żre czipsy i coca cole...najlepsze na rower....jak cie zlapie Cola to sie zesrasz, puscisz stolca i masz papu.

Guereirho Revoltado
08-08-2008, 22:38
Ja uwielbiam za to Cytrynową Herbatke Nestea! Prosto z lodóweczki! :p, ale nie gardze też Zimnym piwkiem. Np; Lechem, Strongiem lub Żywcem ;). Łakoci nie wymieniam ponieważ jest ich tak dużo, że sam nie zlicze ;).

BaNaN
08-08-2008, 23:28
Zimna puszka herbaty Lipton i chyba jak większość osób piwo.

....
09-08-2008, 00:57
Ja do chrupania to lubie słone paluszki lajkonika :P. Dobry napój to Ice Tea z Costy w kartonie :P. Na rower jakaś woda mineralna. A w czasie wolnym dla odpreżenia jakieś piwko.

Mosuke
09-08-2008, 07:14
ja wybralem lodowa herbate :)
nie wiem czemu ale ja moge pic bez ograniczen,

Sopranis
09-08-2008, 08:25
Lubie chrupać ciasteczka(cipsy też mogą być)a lubie pić Cole,Ice tea;d

Mejger
09-08-2008, 19:37
napUj ofocofy roxi, :O oręrzada tesz ;/

Kij wam w ucho, najlepsza jest woda z bierdronki za 0,49 zł :O

szeregowy major
09-08-2008, 21:59
piwo okocim mocny z lodowki
piwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowki

Drako o.o
09-08-2008, 22:20
wode pije przy kompie

czasem sok zalezy co kupie..
zaznaczylem wode bo wypijam jedna na dzien gdzies tak i nie mam ulubionej....

LubieKepuczIKorniszony
09-08-2008, 22:25
Energy Drinki w szkole i po szkole XD

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

*Chojrak*
09-08-2008, 22:41
Czesto pijam energy drinki xd a tak bo mi smakuja xd

Malkin
10-08-2008, 10:50
Najlepszy Energy Drink, Tiger, często pije.
Bardzo smaczne też są Chipsy Lay's Fromage, oraz rogalik 7 days.

Too Get
12-08-2008, 15:42
Zdecydowanie piwko <3 Zuberek albo Leszek ;d

Tracek
13-08-2008, 14:11
PIEROGI RZĄDZĄ !!!
Ale tak poza tym to do picia multi witaminka :)
No tam czasem jakiś energetyczny jak idę na trening z kumplami (mam tu na myśli Le - Parkour:))
Pozdro