View Full Version : Przysmaki !
Patrol32111
08-08-2008, 21:03
Hejo dziś zakładam taką sonde bo ciekawi mnie co najbardziej użytkownicy tego forum lubią chrupać w wolnym czasie :D ja w wolnym czasie lubie chrupać i pić
Rogale/Chipsy/Lody/(nes/ice-tea)
nie myślcie że jestem gruby po prostu takie rzeczy lubię łyknoć/chrupnoć
@edit
ja wybrałem "napisze w zestawie/liscię"
@edit2
o widze że najwięcej mamy zamiłowań do lodowej herbatki
potem widzę energy drink
za nimi zamiłowanie do własnych przepisów i do wód
potem łyczek zimnego piwka
a na koniec w łep w łep Rogale , napoje owocowe i lody ! :D
Tre Cool
08-08-2008, 21:06
Podjadam z lodówki właściwie cały czas i właściwie wszystko co się tam znajduje - kawałki sera, parówki, ogórki i co jeszcze znajdę. :D
Jeżeli coś kupuję, to albo orzeszki albo krakersy. No i czasami czipsy :p
Do picia tylko Żywiec Zdrój Smako-łyk <3
Wode mineralną Żywiec niegazowaną. Najlepsza na treningi, bieganie, rower i inne wysiłki, jest na prawdę smaczna i w pełni uzupełnia utraconą wodę z ciała podczas wysiłku.
Ja preferuję:
schłodzoną cisowianke (wiadomo region xd) gazowaną no i lubię sobie łyknąć jakiegoś energy drinka :)
@Patrol
W ankiecie jest 'napuj' napisane ;D napój :D
Mam Babolek
08-08-2008, 21:28
Do picia Cappy.
Do jedzenio-picia gorący kubek <3. W grę wchodzi pomidorowa z makaronem, albo serowa z grzankami xD <mniam>
Jestem uzależniony od lodowej herbatki i nic więcej w stosie łakoci nie przykuje mojej uwagi tak jak herbatka szczególnie zimna po opakowaniu której spływa woda. Uwielbiam "Nestea" i tą podróbkę też nawet lubie z Biedronki/Lidla/Plusa. Chociaż gdy jest jakaś praca lub czynność codzienna do wykonania w domu MUSZĘ wypić ze 4 litry Energy Drinka najlepszy jest Tiger 1 litrowy, wypiłbym więcej ale ostatnio gdy to zrobiłem przez 4 dni miałem wymioty i nadal potrafie łyknąć sobie taką ilość ale, się boje xD.
Pozdrawiam
Daaron
Tak jak Layer woda niegazowana Żywiec dobra na rower, i piwko od czasu co czasu
dobra.. kiedyś pisałem o homiczych ótkach...napisze wam jak je robie.
Hoduje 10 homolów w klatce 2 sqm. karmie kurczakami. Naj.bie jednego na patyk i opiekam w piekarniku... wyjmuje 4 otka a reszta do zupy. Pozniej zalewam sosikiem koperkofym.
A tak na serio żre czipsy i coca cole...najlepsze na rower....jak cie zlapie Cola to sie zesrasz, puscisz stolca i masz papu.
Guereirho Revoltado
08-08-2008, 22:38
Ja uwielbiam za to Cytrynową Herbatke Nestea! Prosto z lodóweczki! :p, ale nie gardze też Zimnym piwkiem. Np; Lechem, Strongiem lub Żywcem ;). Łakoci nie wymieniam ponieważ jest ich tak dużo, że sam nie zlicze ;).
Zimna puszka herbaty Lipton i chyba jak większość osób piwo.
Ja do chrupania to lubie słone paluszki lajkonika :P. Dobry napój to Ice Tea z Costy w kartonie :P. Na rower jakaś woda mineralna. A w czasie wolnym dla odpreżenia jakieś piwko.
ja wybralem lodowa herbate :)
nie wiem czemu ale ja moge pic bez ograniczen,
Sopranis
09-08-2008, 08:25
Lubie chrupać ciasteczka(cipsy też mogą być)a lubie pić Cole,Ice tea;d
napUj ofocofy roxi, :O oręrzada tesz ;/
Kij wam w ucho, najlepsza jest woda z bierdronki za 0,49 zł :O
szeregowy major
09-08-2008, 21:59
piwo okocim mocny z lodowki
piwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowkipiwo okocim mocny z lodowki
Drako o.o
09-08-2008, 22:20
wode pije przy kompie
czasem sok zalezy co kupie..
zaznaczylem wode bo wypijam jedna na dzien gdzies tak i nie mam ulubionej....
LubieKepuczIKorniszony
09-08-2008, 22:25
Energy Drinki w szkole i po szkole XD
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
*Chojrak*
09-08-2008, 22:41
Czesto pijam energy drinki xd a tak bo mi smakuja xd
Najlepszy Energy Drink, Tiger, często pije.
Bardzo smaczne też są Chipsy Lay's Fromage, oraz rogalik 7 days.
Zdecydowanie piwko <3 Zuberek albo Leszek ;d
PIEROGI RZĄDZĄ !!!
Ale tak poza tym to do picia multi witaminka :)
No tam czasem jakiś energetyczny jak idę na trening z kumplami (mam tu na myśli Le - Parkour:))
Pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.