PDA

View Full Version : Fra na Komurke Problem...;<

Dedax =]
09-08-2008, 21:17
Siemka, założyłem już temat o grach an komórkę, ale jak ściągam gre
i chce ją wysłać przez Bluetooth bo mam na kompie, to ja wrzucam do obojętnie jakiego folderu pisze ze "nie powiodło się przesyłanie pliku".
Dodam ze gry są w formacie jar. Proszę o pomoc :P

#Edit
o zal, napisałem 'fra' zamiast gra :< zal...

Brain
09-08-2008, 21:26
O żal... Komórka się pisze przez ó z kreską. Wiesz co najlepiej zrób? Weź tą komórke i pierdolnij się w łep :PP. A teraz na poważnie użyj kabla USB. Lepiej zadziała ;).

@Down
Ok... Ale żeby napisać 'komurka' trzeba być kaleką ;).

Oddajkonto
09-08-2008, 22:50
łep
Skoro poprawiasz innych, sam pisz doskonale...

@topic
Idź do punktu, z którego masz telefon i zapytaj o działanie Bluetootha, może coś źle robisz.

Malkin
10-08-2008, 08:04
Omfg, ale są ludzie na tym forum, dobra.

Po pierwsze Bluetooth jest głupi, najlepiej przesyłać przes kabel usb, jak wszyscy.
Po drugie, sprawdź czy masz włączony Bluetooth.
Po trzecie
Fra-Gra
Komurke-Komórke.

Daaron
10-08-2008, 15:08
@Up
Mógłbyś już przestać z tymi punktami w co drugim twoim poście "Po 1, po 2," opanuj sie nie jesteś żadnym wykładowcą. I tak w ogóle po cholere poprawiasz innych jak sam piszesz błędy? To jest chore! I nie Bluetooth jest głupi a Ty.

przes

@Oddajkonto
Nie pomyślałeś że, telefon mógł być np. kupiony od kolegi, znaleziony etc.? I wątpie że, nadal posiada gwarancję więc punkt odpada. Chyba że, za opłatą.

@Topic
Spróbój najpierw sparować telefon z urządzeniem w komputerze, w telefonie dodaj Komputer jako Autoryzowane dzięki czemu nie będzie prosił co chwile o nowe połączenie, powinno pomóc wydaje mi się że, połączenie zrywa się co jakiś czas jeżeli jest to BT podłączany pod USB w kompie po prostu spróbój na innym USB jeżeli wbudowany w komputerze spróbój przeinstalować sterowniki.

@Wszyscy którzy odpowiadali.
Nikt z was nie próbował Mu pomóc tylko krytykowaliście ortografie... jak zwykle nabijanie postów błędy każdy może znaleźć ale pomóc to nie.

Pozdro
Daaron

Crayon
11-08-2008, 12:56
Ja pierdole. komUrka....

Zmień nazwę pliku(bez polskich fontów) może zadziała.

Vidly
11-08-2008, 18:23
Nie znam nikogo kro zgrywałby pliki z kompa na komórkę za pomocą bluetootha.
Spróbuj przez kabel USB albo włóż kartę pamięci z telefonu do wejścia w komputerze.

#offtop:
I tak pewnie używasz jakiegoś złomu i się nie chce zgrać ;s

Dann
14-08-2008, 20:38
Najlepiej kup jakiś czytnik kart pamięci co wygląda jak pendrive i włóż tam kartę pamięci, taki czytnik kosztuje jakieś 10-20 złoty.
"Blutacze", "kabelki" i inne syfy to już jest przereklamowane, długo trzeba czekać na przesłanie z kompa na komórkę jakiegoś pliku i w ogóle to jest syf.
Przez taki czytnik mi mp3 przechodzi na telefon w 2-3 sekundy, tylko, że ja mam wbudowany w kompie.
Pozdro:)