View Full Version : Fra na Komurke Problem...;<
Dedax =]
09-08-2008, 21:17
Siemka, założyłem już temat o grach an komórkę, ale jak ściągam gre
i chce ją wysłać przez Bluetooth bo mam na kompie, to ja wrzucam do obojętnie jakiego folderu pisze ze "nie powiodło się przesyłanie pliku".
Dodam ze gry są w formacie jar. Proszę o pomoc :P
#Edit
o zal, napisałem 'fra' zamiast gra :< zal...
O żal... Komórka się pisze przez ó z kreską. Wiesz co najlepiej zrób? Weź tą komórke i pierdolnij się w łep :PP. A teraz na poważnie użyj kabla USB. Lepiej zadziała ;).
@Down
Ok... Ale żeby napisać 'komurka' trzeba być kaleką ;).
Oddajkonto
09-08-2008, 22:50
łep
Skoro poprawiasz innych, sam pisz doskonale...
@topic
Idź do punktu, z którego masz telefon i zapytaj o działanie Bluetootha, może coś źle robisz.
Omfg, ale są ludzie na tym forum, dobra.
Po pierwsze Bluetooth jest głupi, najlepiej przesyłać przes kabel usb, jak wszyscy.
Po drugie, sprawdź czy masz włączony Bluetooth.
Po trzecie
Fra-Gra
Komurke-Komórke.
@Up
Mógłbyś już przestać z tymi punktami w co drugim twoim poście "Po 1, po 2," opanuj sie nie jesteś żadnym wykładowcą. I tak w ogóle po cholere poprawiasz innych jak sam piszesz błędy? To jest chore! I nie Bluetooth jest głupi a Ty.
przes
@Oddajkonto
Nie pomyślałeś że, telefon mógł być np. kupiony od kolegi, znaleziony etc.? I wątpie że, nadal posiada gwarancję więc punkt odpada. Chyba że, za opłatą.
@Topic
Spróbój najpierw sparować telefon z urządzeniem w komputerze, w telefonie dodaj Komputer jako Autoryzowane dzięki czemu nie będzie prosił co chwile o nowe połączenie, powinno pomóc wydaje mi się że, połączenie zrywa się co jakiś czas jeżeli jest to BT podłączany pod USB w kompie po prostu spróbój na innym USB jeżeli wbudowany w komputerze spróbój przeinstalować sterowniki.
@Wszyscy którzy odpowiadali.
Nikt z was nie próbował Mu pomóc tylko krytykowaliście ortografie... jak zwykle nabijanie postów błędy każdy może znaleźć ale pomóc to nie.
Pozdro
Daaron
Ja pierdole. komUrka....
Zmień nazwę pliku(bez polskich fontów) może zadziała.
Nie znam nikogo kro zgrywałby pliki z kompa na komórkę za pomocą bluetootha.
Spróbuj przez kabel USB albo włóż kartę pamięci z telefonu do wejścia w komputerze.
#offtop:
I tak pewnie używasz jakiegoś złomu i się nie chce zgrać ;s
Najlepiej kup jakiś czytnik kart pamięci co wygląda jak pendrive i włóż tam kartę pamięci, taki czytnik kosztuje jakieś 10-20 złoty.
"Blutacze", "kabelki" i inne syfy to już jest przereklamowane, długo trzeba czekać na przesłanie z kompa na komórkę jakiegoś pliku i w ogóle to jest syf.
Przez taki czytnik mi mp3 przechodzi na telefon w 2-3 sekundy, tylko, że ja mam wbudowany w kompie.
Pozdro:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.