View Full Version : Quest na 3cc w Ev ( main )
Lechista92
10-08-2008, 10:01
Słuchajcie nie wiem dlaczego ale po modernizacji depo w Evul nie ma tam skrzynki z questem na 3 cc...
Myśle ze powinna ona tam powstac bo ci co wybrali na rooku ze chca do Evul musza zapierdzielac do City...
Ja nie moge, człowieku, 3cc to Ci da każdy 100 lvl, a Ty płaczesz że nie ma questu?
musza zapierdzielac do City...
Nom, bardzo długą droge mają do pokonania? Już rozumiem na rl, z Carlin do Thains, ale nie na APO.
Lechista92
10-08-2008, 11:09
Ja nie moge, człowieku, 3cc to Ci da każdy 100 lvl, a Ty płaczesz że nie ma questu?
Nom, bardzo długą droge mają do pokonania? Już rozumiem na rl, z Carlin do Thains, ale nie na APO.
Czlowieku ja mam +300 lvl wiec to nie o mnie chodzi -,,-
Chodzi o calkowicie nowych graczy ktorzy nie znaja jeszcze mapy czopie!
Zastanow sie najpierw a nie nabijasz posta!
Aha i nie zauwazylem jeszcze żeby +100 lvl dal kase... Raczej to oni jeszcze prosza o kase -,,-
Nie wypowiadaj sie juz...
Zgadzam sie z Malkinem. Ale po 1. nie kazdy 100 lvl tylko kazdy 5oo lvl. Po 2 nie Thains tylko Thais. xd To Tyle. :D
No to wychodz do city :)
Przejscie z city do ev i odwrotnie zajmuje 15 lvl'owi gdzies 2 min?
Nogi cie bola czy jak? Nie kombinuj niech zostanie tak jak jest , a zazwyczaj kazdy ma tu drugiego hara wiec kase ma , no sa wyjatki co zaczynaja ale gdy poprosza jakiegos high lvl i pomoc to dostana cos kasy.
Brain :)
10-08-2008, 12:28
//Up Pedale czytaj up. jakiś newbie, który jest pierwszy raz na APO może nei wiedzieć gdzie jest statek?
//Topic
Jestem za :).
@up
A nie może o droge zapytać?
@topic
Skrzynia na ev może być, ale jak jej nie będzie to nic złego się nie stanie.
Janas 103
10-08-2008, 18:44
Lechist po prostu zal mi ciebie do city jest tak daleko zeby ci ze zmeczenia nogi nie odpadly
Jakie czopy ! kur ............ najpierw narzekacie ze nie pasuje wam jak jakis 15 lev 'plss fri itans albo pls 2 cc' albo ' e e e e e jak dojsc XxXxX ' a teraz jak lechista ma racje to mowiecie nie ! i to jest wlasnie apo . banda czopof i nie tylko te 15 levele
@ Topic
Jestem za !
Zioomek Zioom
11-08-2008, 11:56
jestem za zrobieniem tego questu w temple ev :D:D
Dawidsoni
13-08-2008, 19:15
Ta zrobić coś nowego:D:D:D bo mało mi takich rzeczy
DuffenzhoOfYebacKazadum
14-08-2008, 09:57
@Up
Nowego? Przeczytaj od nowa wszystkie posty -.- (jesli je wogóle przeczytałeś).
@Topic
Yyy.. Przydaloby sie ją tam dać, bo nie każdy 15 lvl zna drogę na statek. ; <.
O Boże napisz do mnie w grze nick "Kinght" jeśli masz płakać dam ci to 3cc a chój niech strace dam ci 4 ale zaknijcie ten temat ;d
Jeckyllek
23-08-2008, 17:29
Jaki Nóób z ciebiedaleko masz do city normalnie... Jak chcesz to ci moge dac te 3 cc zebys nie placaklal !!
Lechista92
23-08-2008, 17:37
Debile...
Czy chodzi to o mnie? Ktoś nowy myślicie ze wie gdzie jest od razu City ?!
Naprawde tutaj same dzieci które starają sie być " fajni ".
Dzieci prosze o nie wypowiadanie się!
A najlepiej usunąć temat bo tylko dzieci sie rozpisują " dobra ja ci dam te 3 cc " Nie chwal sie ze mając +100 lvl juz bedziesz kazdego nowego gracza nagradzał 3 cc...
*Poziomek*
23-08-2008, 18:21
Powinni z powrotem dodać tą skrzynkę na Evul w depo
Bo taki 15 lvl który dopiero zaczął grać na apo skąd ma wiedzieć, że w city jest quest na 3 cc albo gdzie jest statek?
Sorc King
23-08-2008, 20:25
Wiem wg. mnie to utrudnia grę wielu początkowym graczą, którzy niestety ale biegają z eq z rooka... . Tak samo zabrakło chyba statuy, dzięki której można zmienić obywatelstwo.
Infernal Lord
25-08-2008, 18:02
Szczerze powiedziawszy to się mylisz.! 100 LvLe + to żydy jak nic...
Nic nie chcą dać.! Ale to szczegół, wytnie się... xD
tzw. "hlv'e" powinni dawac cos newbie gracza.. a nie dawac ignore albo bluzgac "spierdalaj noobie" ...
@topic prawie kazdy newbie gracz wybiera city...
tzw. "hlv'e" powinni dawac cos newbie gracza.. a nie dawac ignore albo bluzgac "spierdalaj noobie" ...
Widze, że nie czytałeś regulaminu: 12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.