PDA

View Full Version : Bug W City. . .

Royal Matthew
10-08-2008, 14:59
Witam Chciałem powiedzieć, ze w city jest bug, Dokładnie jak się wyjdzie z dp i pójdzie >> to jest miejsce, które na każdym rogu ma 1 lampę. 1 się nie pali, gdy się ja zapali, to albo zabiera 1000 hp, albo wyrzuca z gry, albo zabiera do "PIEKŁA". Nie, żeby mi to przeszkadzało, ale spełniam tylko swoje obowiązki :) Proszę o napisanie czy ten bug zostanie naprawiony!!! :confused: POZDRAWIAM R.O.Y.A.L!!!

@Edit
Nie Wiem Czy Normalny Teleport Zabija -.-

@Down
Ja Tak Nazywam To "Piekło", bo są tam Burning Rotworm i Demon Lordy :) Mój Kolega tak na to powiedział i mi się spodobało. PoZdRo ;]

Alucardd
10-08-2008, 15:01
#UP
Zabija no xD
Do "piekła" buahahahahahhaha xD

#Topic
Po 1. Warn za kolory i czcionkę i rozmiar.
Po 2. To nie jest bug. To jest teleport -.-
Po 3. Close topic.

#Down
To jest przejście na Demon Lordy. Pod "latarnią" jest przejście przez Burning Rotwormy.

Chir
10-08-2008, 15:02
Większymi literami pisać się nie dało? To nie jest bug, jest to od dawna, Mortiis/Tygrys specjalnie to zrobili (chyba).

@up
sekundy.

@edit

@Edit
Nie Wiem Czy Normalny Teleport Zabija -.-

Nie zabije Cie, jak będziesz miał mniej hp niż ta latarnia wali to wtedy nie będzie ci zadawać hitów.

@%QuickShare%, Dogi, Son Pall, Pall Posion
Po co piszecie to co już wcześniej zostało napisane?

%QuickShare%
10-08-2008, 20:03
Żal mi pana który założył ten wątek:p. To nie jest żaden Bug tylko tp który przenosi na ścieżkę prowadzącą do expowiska... Możemy iść na nie inną drogą jak się komu podoba:)

Dogi
10-08-2008, 22:33
To nie jest żaden bug moderator tak specjalnie zrobił nie ma obawy jak Ci przeszkadza to nie klikaj.

Zal mi tych którzy takich ludzi jak ten gracz wyśmiewają widocznie sami są śmieciami.

Son Pall
10-08-2008, 23:36
czytając takie tematy jak ten poprawia mi się humor. xd

To nie jest bug , to celowo zrobiony skrypt. : ) Pozdro. xd

Rook Men Shiz
11-08-2008, 08:29
No dobra dajcie mu spokój nie wiedział może :):)

Pall Posion
11-08-2008, 13:49
to nie jest bug koleś po co zalozyles ten glupi wątek

Mystic
15-08-2008, 20:01
Oj dajcie mu spokoj on wogole niewidzial czy to bug nie jego wina ale dobże że o tym napisał.

Pikus
27-08-2008, 00:07
Teraz koleś już wie, że to nie jest bug. Na końcu "piekła" (:D) jest tp do demców i demon lordów.