View Full Version : Guest...
Cineks 2
11-08-2008, 11:54
Nie czaję Guesta ... Zrobiłem 2 tematy,ok rozumiem. Ale w pierwszym temacie napisałem 'close plz', lecz Guest musiał zamknać mój główny temat. Więc proszę Guesta lub innego modka o oblokowanie mojego tematu Cineks [$ecura] = ).
Zablokowałeś mi 'huju' temat i powiedziałeś, że mam już 1 a ten '1' wykasowałeś i teraz 'huja' mam ..
@Maatini
Założyłem nowy ponieważ do tamtego nikt nie chciał wstawiać ss a po drugie jak chciałem znowu wklejać do 1 do już go nie było ...
Maatini Żałosny Ogryzek
11-08-2008, 12:44
To po "huj" otwierasz 2 tematy ? Jak był jeden to niech będzie ten a nie nowy otwierasz...
*viseko*
11-08-2008, 17:32
Guest to wogóle ma jakiś zespól, niekoniecznie wokalny...
Tylko siedzi na tym forum i czeka aż ktoś coś zrobi, wtedy punkt karny !
Kocham go ;*
Cineks 2
11-08-2008, 20:51
No,no wypowiadać się na temat Guesta ..
Znaki ..
A co mamy powiedzieć ? Że Guest zóo ssie zamknął temat i jest głupim chujem ?
On tylko wykonuje swoją prace.
Założyłeś dwa tematy, więc drugi zamknął. 'Napisałem close plz' On nie musi Cię słuchać. Złamałeś regulamin i poniosłeś konsekwencje.
Zawsze mogłeś napisać pw do Guesta o zamknięcie/usunięcie tematu a potem założyć drugi. Ale nie ! Ty najpierw robicisz potem myślisz.
PS: Popisałeś się inteligencją. Założyłeś temat w dziale Realne Życie zamiast Opinie/Krytyka. Gratz.
Sunrise Hope
11-08-2008, 23:55
PS: Popisałeś się inteligencją. Założyłeś temat w dziale Realne Życie zamiast Opinie/Krytyka. Gratz.
ty również panie asslicker gdyż to jest dział RL Tibia.
Rase Aberi
12-08-2008, 00:39
zgadzam sie z panem 2x up. I wogule guest to spoko modek nie to co maciek.
No tak - lepiej napisać kolejny temat, niekoniecznie związany z działem, niż skrobnąć pw.
Pozwolę sobie przytoczyć:
Ty najpierw robisz potem myślisz.
Łap temat..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.