Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Elite Knighteczka By Hubix (Leady Night)

Leady Nighter
11-08-2008, 12:27
Hubix

~~ Elite Knighteczka ~~

Witam Elite Knighteczko czy zechcesz bym przeprowadzil z Tobą wywiad?

Tak.

Dobrze, zacznijmy od początkowego pytania, mianowicie imie, zamieszkanie, rocznik.

Mam na imię Maciek , mieszkam w Jedliczu, i mam 13 lat :-)

Tez mam 13 lat ;x, mniejsza z tym, co Cię schłoniło do grania w Tibię, a może ktoś Cię do niej zachęcił?

Tak, zachecił mnie mój kolega z rl.

Pogorszyla Ci tibia oceny w szkole?

Hmm.. Może troche.

Ale teraz mniej gram.

Ok, jakie lvle osiągnałeś na podkarpackim otsie oraz na globalu.

Na podkarpackim OTS`ie mam 560 lvl ek. A na globalu tylko 16 Xd

Jeszcze chcę dodać, że jestem pierwszym ownerem postaci Elite Knighteczka.

Mhm, masz może dziewczynę, rodzeństwo? Jeśli nie chcesz odpowiadać powiedz nie.

Tak, mam dziewczynę, i rodzeństo :) Pozdrawiam ich.

Mam brata, który ma na imie Michał, i dziewczynę Iwona.

Grasz w inne gry poza Tibią?

Tak.

Wymień je.

GTA, różne... Fifa 2007 :P NFSA

Takie tam :)

Driver.

Jakie osoby sobie cenisz na forum w grze co Ci pomogają w trudnych chwilach oraz wrogów, którzy wyzywają?

Cenię wiele osób ale też dużo nie lubię. Ponieważ nie wiem dlaczego mnie przezywają od "transów, noobów, allegro kidsów" Nie jestem allegro kids. Dla tych co nie wiedzą ;]

Ok, przejdzmy do x czy y, jesteś gotowy?

Tak.

Mortiis czy Tygrys?

Tygrys ;pp

ByOuT czy KodeX?

KodeX

Elvan czy Layer?

Zdecydowanie Elvan.

Apo czy Global?

APO

Abu czy Neko?

Abu

Hubix czy Hubix (mój nowy nick ; D)

Hubix Xd

Humor czy Hyde Park?

Humor

GaduGadu czy Fota Neko (kozy)

GaduGadu

Dobra, nasz wywiad dobiega końca, kogo chcialbyś pozdrowić?

Pozdrawiam:
Babka Wojenka - najwiekszy maniak jakiego znam.
Bernio - ziom z rl tak samo jak Babka.
Palladin Bartek - ziom z tibii ale można mu zaufać,
Szkarlatny leon (old owner) - extra ziom,
Van Meghon - ziom z rl spoko :)
Pietro - też maniak ale nie aż taki jak Babka ;d
Becker - ziom z rl.
Mistyc Piotrek - ziom z tibii też fajny.
Cwiakier Wielki - Dobry ziomek w tibii i na rl zyciu :)
Pustelnik - Dobry ziomek w tibii :)
tomash mag - extra ziom z rl
Isare Jonata - tak samo jak tomash :)
Pozdrawiam również całą ekipę APO :)
Aha i zapomniałbym ;d PosSsdrawiam mojego skarba ;*

A mnie?xD

Aha no i Ciebie ;d I Brolly knight zapomniałbym xD

Adzik
11-08-2008, 14:37
Hihi fajny wywiadzik, mogłoby być troszku więcej pytań, ale i tak jest nieźle :P

Kamilos xD
11-08-2008, 14:46
SpoX wywiad tylko dlaczego niejestem pozdrowiony?? xD dopisz i mnie w pozdrowionych bo się obraże <foch>

Deduś
11-08-2008, 15:05
Ja jebie... "Elite Knighteczka" po prostu krew mnie zalewa.
Taa i pewnie zaraz wymyślisz historyjke, że postac założyła siostra albo kuzynka?
Wolałbym zrobić nową postać niż grać z takim nickiem ;o

Wywiad krótki i z nieciekawą osobą.

Jan Pan Banned
11-08-2008, 15:27
Ciekawy wywiad, dlaczego? bo z najwiekszym noobem na APO. ocena 0/10 tylko dlatego bo z najwieksza ciota serwera. Do autora wywiadu, wywiad z twojej strony dobry ale szkoda ze z tak poje**** osoba.

ByOuT
11-08-2008, 15:38
ByOuT czy KodeX?

KodeX

Nie dziwie się.. Po tym jak Cię zbluzgałem od pierdolonych transów też bym powiedział, że KoDeX. Miałem rację. Żalowy trans który się tego wypiera.

Żenua.

Sioher
11-08-2008, 15:52
Spoko wywiad... Troszke bledow stylistycznych :p
A nie powinno byc sklonilo zamiast schlonilo?

Kinght 2.0
11-08-2008, 16:35
Fajny Wiwiad Najbardziej Spodobalo Mi Sie To Jak Zapytałes O Pozdrowienie Dla Siebie xDD

Ogólna Ocena 8/10 =]

Chir
11-08-2008, 17:24
Ponieważ nie wiem dlaczego mnie przezywają od "transów

Pewnie dlatego, że udawałeś dziewczyne.

@topic
Wywiad taki sobie.

Lu$hOoOoOfy Cineq
11-08-2008, 19:44
Witam Elite Knighteczko czy zechcesz bym przeprowadzil z Tobą wywiad?

Tak.

Dobrze, zacznijmy od początkowego pytania, mianowicie imie, zamieszkanie, rocznik.

Mam na imię Maciek , mieszkam w Jedliczu, i mam 13 lat :-)

W tym momencie wszystkie moje chary na mc mają przewrócone outfity, bo tak jebłem rotfla. Xdd

Jeszcze chcę dodać, że jestem pierwszym ownerem postaci Elite Knighteczka.
Ja bym wymyślił bajkę, że chara dostałem, albo siotra zakładała...

Jakie osoby sobie cenisz na forum w grze co Ci pomogają w trudnych chwilach oraz wrogów, którzy wyzywają?

Cenię wiele osób ale też dużo nie lubię. Ponieważ nie wiem dlaczego mnie przezywają od "transów, noobów, allegro kidsów" Nie jestem allegro kids. Dla tych co nie wiedzą ;]
No jak nie wiesz to już można liczyć na upośledzenie... Xd

Apo czy Global?

APO
Bo pro evul 16 lvlem padłeś na rotach? Xd

Humor czy Hyde Park?

Humor
Ja bym wybrał wywiady, też jest śmiechu co niemiara...

Autorowi tego wywiadu się nudziło, bardzo.

kolofolo
11-08-2008, 21:29
Powinno być w tytule:

Wywiad z Elite Trans Knighteczką.

Nie czytałem, ale bardzo mi się podoba XD

Crayon
11-08-2008, 21:30
Powinno być w tytule:

To gratulacje mózgu.
Idź grać w kwadraty.

SedaN*
11-08-2008, 21:56
Po chóy tak kłamiesz?! Napisz, że chciałeś udawać dziewczyne i zgarniać 'fri itanz', ale niestety nie wyszło, bo wszyscy sie skapneli, że jednak jesteś chłopakiem ... Wywiad dobry, bez żadnych nowości. 8/10. Pozdrawiam :P

Adzik
11-08-2008, 22:19
Powinno być w tytule:

Widziałem, że nadajesz na innych że biją posty. Powiedz po jakiego sie wypowiadasz, jak nie czytałeś. Crayon ma rację, idź grać w kwadraty.

@topic

Trans, transem ale się wydało i tylko opinie o knighteczce "uspipszyło" :P

Rasmus
26-08-2008, 06:14
kur*** z ta suka, pizda niedojebana, kutwa z kad taki pomysl by przeprowadzic wywiad z najzajebistrzym zjebem na servie ??
a gdzie pytanie o ulubione www?ale znana nam jest odpowiedz ALLEGRO
szkoda czasu noob bedzie noobem jej ,jemu nic sie niepoprawi mial wypadek w lonie matki zostal poczety przez allegro:/

BB APO milo bylo ale od takich zjebow grac sie odechciewa polecam Cabala gra ktora ma grafike :)

on/ona rota widzial/a na apo jak byl/a w dp

Malkin
26-08-2008, 08:33
Pewnie postać "dziewczyna" założyła, Elite Knighteczka.

Wywiad średni, troche mała czcionka - 7/10

Grulix
26-08-2008, 08:49
Haha nie jesteś pierwszym ovnerem postaci. Ta stara Elite Knighteczka gra teraz innym charem. Spytam sie Van'a i zobaczymy.

Sorc King
26-08-2008, 09:22
W tym momencie wszystkie moje chary na mc mają przewrócone outfity, bo tak jebłem rotfla. Xdd

Ja bym wymyślił bajkę, że chara dostałem, albo siotra zakładała...

Ja bym wybrał wywiady, też jest śmiechu co niemiara...

Autorowi tego wywiadu się nudziło, bardzo.
Kiedyś pisał/a, że dostał tego hara i chce namelocka. :D Nieźle ściemnia.... . Nie jest allegro kids bo all zabiera lota^^. Wywiad z trans(poniekąd sam sie przyznał, jak 1 owner to sam wymyślał nick xD) Wywiad z trans maniakiem. Nie podobał mi się. Nie pozdrawiam PS: Zgadzam sie z Cinqiem, autorowi się bardzo nudziło.

^^LUKI^^
26-08-2008, 11:49
Fainy wywiad z faina osoba wiencej takich :D

Blinder Najt
26-08-2008, 12:07
HUEuheuhe Knighteczka jestes noobem i transem i oszustem przedewszystkim z babka wojenka :) ... i zawsze bedziesz 13 lat masz widac ze noob z ciebie i sam grac nie umiesz i oszukujesz... a allegro kid tez jestes...oddawaj moje 10kcc z babka.

old Don Mateo
26-08-2008, 14:35
Nom święta racja autorowi tego wywiadu to się chyba tak nudziło w hoj albo ta ten koleś o nicku Elita Pizdecz.... prosiła cię o ten wywiad na kolanach po prostu nic dodac nic ując noob który wbija na respy,kradnie loota i ma 0 pvp a i żeby nie wiedziec czemu wyzywają cię transem to serio trzeba byc upośledzony

Doolek91
26-08-2008, 14:38
Heh... Co jak co ale Elite Knighteczka to allegro kid - dowody mam, mialem z nim/nia? oraz Babka Wojenka lekka klotnie na servie po ktorej doszedlem do wniosku ze sa to 2 najbardziej zje...ani ludzie na apo. Tyle na ten temat.

Psujekbanned
26-08-2008, 15:16
Mósze napisadź ten komentasz bo SCHLONIŁ mje ten wywiat.

Uwarzam rze ten 'wywjat' powinien byci w dźale Hómor...

Na twoim miejscu MAĆKU nie udzielałbym wywiadu, ponieważ skompromitowałeś się :]
Można poznać że masz 13 lat i zero PVP ;)

Co do wywiadu, to błędy stylistyczne widać jeden na drugim. Nie wspomnę o SCHŁONIENIU.
Nie pozdrawiam.

Katsuyoshi
26-08-2008, 15:53
ten nuub powinieni mieć nick elite CIPECZKA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haat
26-08-2008, 16:02
Z tego co pamietam na początku podszywałeś sie za dziewczyne.
(Trans)
Potem powiedziałeś wszystkim, że ten char na początku był twojej dziewczyny.
A teraz mówisz że jesteś pierwszym ownerem. =.=

@topic
Wywiad 0/10.
Czemu 0? P\Bo z Zjeb*** osobą. :****

Pozdro, tyle wam powiem.

~~Elite Knighteczka~~
28-08-2008, 21:28
Szczerze, żal to mi prawie wszystkich ;] Nie mam wosso bo mi i tak nie bedzie chodzic bo jakas klepsydra jest i error ;] A scar sie nie włączy wogole a jakby się włączyl to bym nie wiedzial jaks ie go obsługuje ;] Mam tez inne boty typu: tbi gg - nie uzywam go do APO mianowicie do innych ots jakimi są ' pvp enfo' Pozdrawiam ;]

Evil Knight
28-08-2008, 21:35
Zlodziej thief. Do tego przyznaje sie ze okradł. Delete dla tego Pana! Sprawa zgłoszona Mortiisowi pozdrawiam frajerze \,I,/

Hrater
28-08-2008, 21:54
Fainy wywiad z faina osoba wiencej takich :D

Bu hahahah :D Fajna osoba? Mister Trans Otsa xD
Wywiad fajny, osoba nie fajna.

Wywiad 10/10
Wybor osoby 1/10.

*Poziomek*
28-08-2008, 23:09
Wywiad z moim RL, Mogę przyznać, że to nie allegro kid, wszystko kradł innym. Jedzie na Wosso, bez tego bota grać nie umie... Jest 1 ownerem Elite Knighteczki XD

~Johny Knoxville~
29-08-2008, 01:42
Powiedzmy że dziś byłem zdesperowany bo rozjebałem coś pieknego, związek dwóch osób.

Ale to mnie rozśmieszyło do łez, szczególnie:

Jak nie wiesz dlaczego..?
Na tym lvl takie EQ :OO?

Transów ? Twój nick, oraz Temat Elite Knigteczka 500 lv mówi za siebie...

Aaaa dodajmy do tego, że przezywają cie także Scar User <33

Shimanos
29-08-2008, 09:29
@Blinder najt
Blindu$ thx za 5kcc. Owaliliśmy Cię z Babcią na chyba 10kcc nie? ;d po 5kcc mysmy sie podzielili ;* I kto dalej uwaza, ze ja allegro kids ? takim sposobem zarabia sie kase ;] I nie jestem zaden allegro kids, gdyż na noobie jakim jest Asmow czyli ten pan up zarobiłem sobie 5kcc z Babką ;** thx ;) Pozdraiwma Cie i twoje 10kcc, znaczy sie juz nasze XD Pozdro ;]

A w normalnym życiu ( wiesz co to jest ? ) też zarabiasz "okradając ludzi" ? Bieda w kraju się szerzy.

@Topic
Nice.. Najpierw zrobiłeś dziewczynę, żeby wyłudzać "free itanz", później było jeszcze kilka historyjek, a teraz 1 owner? Nawet się nie przyznawaj..

Co do wywiadu fajny, kilka błędów ort. ale człowiek nie jest doskonały.

Za wywiad - 8/10
Za osobę, z którą został on przeprowadzony 6/10

Criss
29-08-2008, 12:05
Nie umieściłeś najważniejszego pytania a mianowicie ,,Czemu wybrałeś taki nick?''. A ja znam na to pytanie odpowiedź, ponieważ to jest trans i dawał dupy za gp!
@topic
Wywiad taki sobie 8/10.

Aniulla
29-08-2008, 15:15
Jeżeli ja tego nie skomętuje to padne ;<
No kuźwa? :P
Koleś... (MAciek) Ty nieźle kropnięty jesteś haha... :> Kur**.. Gadałam z tobą na apo jak jeszcze "babką byłeś" I nie wiesz why tran na Ciebie wołają?!

Zarabiasz kase na kradzieży? Jakież to żałosne... A na rl? Mamie z portfela kase bierzesz na allegro?... Jak nie na allegro to pacC?... I kradniesz batoniki z biedronki (te najtansze) żeby coś zjeść?.

"Rzal bul i opluta"! -.-

Kuźwa... Dalej nie moge przestać się smiać... :<

Więcej takich! :>

Cryer
29-08-2008, 15:29
Śłabiutko... mało pytań i żadne ciekawe... Bardzo słabo. Na zachęte dam te 3/10. Poćwicz jeszcze!

True
29-08-2008, 21:16
Po 1. Jak cie znalem mieliśmy 100 lvl to podobno byłeś babką twoja siostra sie zmienia z tobą. Jak komuś ojebałeś respa to też twoja siostra. Jak przegrałeś z kims na arenie to "moja siora". A tak na prawde masz 13 lat masz na imie Maciej, jesteś transem allegro kid'sem wosso. I masz 0 pvp.

ahsuash najwiekszy nóópek na apo...

ÓnDet
29-08-2008, 22:20
Ciekawy wywiad, dlaczego? bo z najwiekszym noobem na APO. ocena 0/10 tylko dlatego bo z najwieksza ciota serwera. Do autora wywiadu, wywiad z twojej strony dobry ale szkoda ze z tak poje**** osoba.

Nie dziwie się.. Po tym jak Cię zbluzgałem od pierdolonych transów też bym powiedział, że KoDeX. Miałem rację. Żalowy trans który się tego wypiera.

Żenua.

Ja jebie... "Elite Knighteczka" po prostu krew mnie zalewa.
Taa i pewnie zaraz wymyślisz historyjke, że postac założyła siostra albo kuzynka?
Wolałbym zrobić nową postać niż grać z takim nickiem ;o

Wywiad krótki i z nieciekawą osobą.

Powinno być w tytule:

Po chóy tak kłamiesz?! Napisz, że chciałeś udawać dziewczyne i zgarniać 'fri itanz', ale niestety nie wyszło, bo wszyscy sie skapneli, że jednak jesteś chłopakiem ... Wywiad dobry, bez żadnych nowości. 8/10. Pozdrawiam :P

kur*** z ta suka, pizda niedojebana, kutwa z kad taki pomysl by przeprowadzic wywiad z najzajebistrzym zjebem na servie ??
a gdzie pytanie o ulubione www?ale znana nam jest odpowiedz ALLEGRO
szkoda czasu noob bedzie noobem jej ,jemu nic sie niepoprawi mial wypadek w lonie matki zostal poczety przez allegro:/

BB APO milo bylo ale od takich zjebow grac sie odechciewa polecam Cabala gra ktora ma grafike :)

on/ona rota widzial/a na apo jak byl/a w dp

@byout po raz chyba 2 od 2-3 miesiecy sie z toba zgadzam xd

ZGADZAM SIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHHA elite transik buhahhaha

@topic bieeedny wywiad bylo go jakos osmieszyc chociaz to ciezkie zadanie bo bardziej sie go osmieszyc nie da ;/

Royal back xD
30-08-2008, 18:25
czyli mialem racje wczoraj ze jestes gowniarzem ktory potrafi tylko wrzucac na starych... Przez takich ludzi jak ty apo schodzi na psy!

Cenię wiele osób ale też dużo nie lubię. Ponieważ nie wiem dlaczego mnie przezywają od "transów, noobów, allegro kidsów" Nie jestem allegro kids. Dla tych co nie wiedzą ;] <--- moze dlatego ze sam zaczynasz?!

a i zeby bylo jasne moj obecny nick w grze: Achilleus;]

Aniulla
30-08-2008, 21:29
Witam! Dzis o godz. 21:11 Przeprowadzalam "sprostowania wywiadu z Elite Knighteczka...". Dałam te pytania których nie było w wywiadzie!. ;]
Zacznijmy!

Ja: Witam, mogę z tobą przeprowadzić wywiad z tobą?

Elite Knighteczka: Witam, nie. Ponieważ już jest.

Ja: A tylko z 2 pytania?

Elite Knighteczka: tak...

Ja: Skad pomysl na ten nick?

Elite Knighteczka: A to bedzie na forum?

Ja: Jeżeli wyrazisz zgodę to umieszcze to na forum w temacie twojego wywiadu... To będzie małe sprostowanie.

Elite Knighteczka: Wyrazam zgode..

Ja: Okey. Wiec skad pomysl na taki nick?

Elite Knighteczka: Hmm, jakby tu powiedziec, zebyscie nie uznali to za bajke? Ok juz wiem. Moja kuzynka o imieniu Julia zalozyla ten nick. Mówcie sobie, ze to bajka ale ja wiem swoje ;) Aha moj pierwszy char na APO to Maciumba of Dragon. Aha, nie mamsiostry tylko mam brata ;)

Ja: Bardzo dużo jest mówione że zwalasz wine na "siostre" a teraz mówisz, że jej nie masz... A co do nicku ponoć jesteś pierwszym ownerem. Mógłbyś to sprostować?

Elite Knighteczka: Czyli udowodnic to?

Ja: Prosiłabym. Gdy padniesz na pvp mówisz, że siostra... lub coś takiego. O co z tym chodzi?.

Elite Knighteczka: Nie, nie mowie, ze to moja siotra bo jej nie mam <lol2> Mam brata ale brat nie cierpi Tibii... Mam swiadków.. Jak padne to mi to jebie ;d Przeciez Tibia to tylko gra ;)

Ja: Nie lepiej było Ci założyć normalną postać...? Z normalnym nickiem? Teraz jest dużo mówione iż jesteś "elite Transik"....

Elite Knighteczka: tak, juz zalozylem sobie ale co mi to da . Jak ludzie wiedza juz ze ja mam 2 chara o nicku xxxxx i mowia na mnie Trans..

Ja: Aha.. Dziękuje więc.... Najprawdopodobniej zaraz to się pojawi na forum. ;]

Elite Knighteczka: oK spoko ;) Pozdro ;]

Ja: A właśnie! Zapomniałabym! Kogo pozdrawiasz?! ;]

Elite Knighteczka: Tego kogo zawsze czyli tych co czuja sie pozdrowieni i all ziomkow z rl :-)

Ja: Aha Dziekuje... Czuje sie pozdrowiona XD

Elite Knighteczka: Looz ;PP

Ja: Zycze milej nocki... I grania. ;]

Elite Knighteczka: dZIEKUJE I RÓWNIEZ ;)

I to tyle. ;] To nie jest wywiad... To pare pytań xD

Pozdrawiam!. ;]

Dawidsoni
31-08-2008, 17:02
9/10 Dobry wywiad. Róbcie takich więcej.

OddajViseka:/
31-08-2008, 21:40
Boże, z takim trollem robić wywiad.Żal, brud i smród.Ona jest pr0.

Adzik
01-09-2008, 08:38
Boże, z takim trollem robić wywiad.Żal, brud i smród.Ona jest pr0.

No i to jest komentarz godny podziwu. "cytuję" to samo ^^

A to w tym 1 zdaniu "Witam, Elite Knighteczko" to przy tym prawie z krzesła spadłem. BUhasuhuhAUSHUHSAuhaHShusHAShahsSA

PacxKnight
03-09-2008, 22:37

A to niezle :D. Wywiad zenujacy, zenujaca osoba, trans, pliks. Pytania szalowe! Substancja, ktora wydalam podczas pobytu w kiblu ma wieksza wartosc.

Clizz
26-09-2008, 17:08
Nie wiem czego nie lubicie w Elite Knighteczce jest taki jak każdy prawdopodobnie nie powiedzial że jest 2 albo jakimś tam ownerem bo myślał że całe forum zapizdzi go od allegro kidów i zapewne miał racje na tym forum jest tylko 0 kultury.
A z resztą pół apo to nie 1 ownerzy więc on nie jest jedyny.

MasterQ
26-09-2008, 17:21
Moim zdaniem wywiad zrobiony, aby nabić tylko posta.

Mało się dowiedziałem, drobne błędy, wywiad przeprowadzony z mało znaną osobą.

5/10 na zachęte.

ÓnDet
26-09-2008, 19:12
Up malo znana?? to najwiekszy trans na apo :|

co do elite cipeczki :> no koxie 13 lat a tak sapiesz :< dostal bys buta na klate i bys plakal... :| idz do jakiegos specjalisty transwestytow sie leczy :>

@topic nie podoba mi sie wywiad ze wzgledu na osobe z ktora jest przeprowadzony xd

Daaron
26-09-2008, 22:54
@ÓnDet
Pochwal mi się chociażby na PW ile masz lateq ;<.

@Topic
Dowidziałem się kto to jest poczęści... myślałem że, to kobieta a tu taki zonk. Na twoim miejscu założyłbym nowego chara niż pod taką nazwą grał ;s.
Co do wywiadu jak wspomniało "kilka" osób za dużo błędów, mało przygotowań do wywiadu, słabo sprecyzowane pytania, osoba nie jest popularna, to ostatnie mi nie przeszkadza ale, widze że, innym się to nie podoba ja tam moge robić wywiad z każdym nie musi być popularny/a.

Pozdro
Daaron

Mo$uke
27-09-2008, 07:59
Taaaa....masz 13 lat i dziewczyne?Chyba w tibii...
Wzioles/wzielas pewnie slub i sie podniecasz...
Kiedys w dziale screeny mowiles/mowilas ze hara zalozyla siostra czy tam kolezanka...Jestes 0 na apo...Nikt cie tu juz nie ebdzie szanowal...najlepiej jakbys odeszedl/odeszla i nigdy nie wrocil/wrocila/...

Wywiad daje 1/10 bo zrobione z glupia osoba...

Osecik
27-09-2008, 10:27
Porazka
Nawet nie wiadomo z kim robisz wywiad w sesnie plci :/
I jeszcze ten nick... Oj :/
@Topic
Co do wywiadu no to jest sporo bledow ortograficznych i interpunkcyjnych :P

*Zaxer*
09-10-2008, 08:34
Zjebany bo z najwiekszym noobem na apo n/c kozaczy sie bo ma 300 lvli wiecej huheahueh xd

Kapitan Alkohol
11-10-2008, 09:30
Spoko wywiad, tylko przeprowadzony z TRANSEM ;/
5/10

BroxiQ
11-10-2008, 14:00
Kto w ogóle wymyślić żeby robić temat z jakimś żałosnym śmieciem... Który jest wzorowym allegrowiczem + trans. Jeszcze włada debilnymi textami typu. Jak kogoś dobije to potem mówi że było solo. Wiem bo mnie też dobił podniecał się tym na bally odpaliłem sql i go na fraga chciałem zajebać to biedak nie wiedział na które schody spierdalać... Nic więcej o tym dziecku powiedzieć nie mogę...

DonieX <3
07-12-2008, 20:35
Też bym się tak źle czuł jakby mnie tak wyzywali i w ogóle. Ale sam sobie na to zapracowałeś. Własnie mi też sie coś o uszy obija,że na ss'ie dodałeś dawno,dawno temu jak zaczynałem tutaj grać i napisałeś,że taki nick jest dlatego bo twoja siostra założyła postać.

@Topic
Troszke więcej pytań,by mogło być,a tak pozatym to wszystko dobrze:)

Dexter Rook Sorcerer
08-12-2008, 07:32
Fajny wywiad :>
Ładne pytania,pożądne odpowiedzi :)
Oby więcej takich wywiadów :>

Folga
03-04-2009, 08:02
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
|*x Tibia |_|O|X|
|--------------------------------------------------------------------------------|--------------------------|
| Noob says: Friend of Noob says: | |"""""""""""""| |"""""""||
| fri itanz pls!!11!!!!1111!!!11 1000K Gold plix! | | __| |__ | | \|/ ||
| !!!!!!!!!1111111!!!!!111!!11!! Friend of Noob says: | |_| |_| | /|\ ||
| 137 !!!!!!!1!!1!111!!!!!1111!!!!1! Thx! | |_ * _| |_______||
| Sorcerer says: !!!!111!111!!!!!1!!!!1111!1!11 Friend of Noob says: | | | | | | Θ |  ||
|no kill me plx!! !!11!!!!1111!!!1!!!!!!11111!!! :* frjents? | | |___["]___| | | ʘ |  ||
| _ _ _ | | | |Centre ||
| (_) * (_) (_) | |_____________| """""""""|
| (o)--|--/ ---|--- ---|--- | |
| | / Knight says: | | |  ▅ 0 |
| | exori gran x | | | 9 ▅▅▅▅▅▅▅▅▅ 35 |
| / \ _ | / \ / \ | |
| / \ |""|(_) | / \ PK says: / \ | - ___|\_/|___ _______ |
| |()|-|---+ PIE OR DAY! | | o |(O)| 0 | | X | I ||
| x \__/ | x Me says: | ooo | | ^ |/o\|(_)| | V | / ||
| | Aj ken pej 2GP? | _ ooooo | ||o|||_|| / | | U | # ||
| / \ 1 \|/ (_) ooooooo | |\_/|/ \|X | | Stop ||
| / \ You are dead! I===| | | . ||||| o | |Quests ||
| x x x __ * | | |___|||||ooo| |Options||
| _ / | | |100|/|\| 75| | Help ||
| (_)----__/ / \ | |Skill|Batt|VIP|Logout ||
| __/ \___ / \ | """"""""""""""""""""""""|
| Noob yells: High Level says: ||(\ Skills - X|
| TRAT SABR FOR GIEANT SWARD PLAX NP |''''''''''''''''''''''''''|
| _ \./ | Experience 5296 |||
| (_) ^ (_) |\ | Level 8 | ||
| ---|--- |==/ \=|=) | Hit Points 0 | ||
| | ^ |_| |/ | Mana 35 |||
| | / \ |''''''''''''''''''''''''''|
| / \ / ^ \ ||X Battle - X|
| / \ /o/ \o\ |''''''''''''''''''''''''''|
|--------------------------------------------------------------------------------| o High Level |||
| | default | TRADE | help | game chat | High Level | Sorcerer | | [] | Θ | -\- ▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅| ||
|------------_______-------------------------------------------------------------| /\ | ||
|12:37 Noob [6]: <Thais> Fri itanz pls!111!! (No travel) | o Sorcerer | ||
|12:37 GM [2]: TP PLX! <Ankh> | -\- ▅▅▅▅▅ | ||
|12:38 Super Trader [385]: Trade Giant Sword for Sabre!! FAST!! | /\ | ||
|12:38 Lamer [15]: SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! | o Noob | ||
| SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! | -\- ▅ | ||
| SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! SPAM! | /\ | ||
|12:38 Rookstayer [21]: Sell leather boots (No noobs offerts!) | o PK | ||
|12:39 Botter [56]: ja nie botuje... | -\- ▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅| ||
|12:39 Pacc Seller [10]: Sell Premium Account - 10K for 1 year! <Venore> | /\ |||
|12:40 Noob [6]: BYE!! I send gp in parcel! |''''''''''''''''''''''''''|
|12:40 Me [8]: Aj ken pej 2GP? ||O Backpack - X|
|12:40 Player [54]: Lol |''''''''''''''''''''''''''|
|--------------------------------------------------------------------------------| | o ||o|| o |★★|\_/| |||
|| <)) | Aj ken pej 2GP? | |ooo|\_/|ooo|★★|(o)| |||
|--------------------------------------------------------------------------------|--------------------------|

Takarji
03-04-2009, 14:55
Pamiętam to był największy trans na APO, wogóle weź z takim kimś wywiady robić....
Wywiad średni, mało pytań.

MiXer do Kawy
08-04-2009, 15:23
Szczerze, żal to mi prawie wszystkich ;] Nie mam wosso bo mi i tak nie bedzie chodzic bo jakas klepsydra jest i error ;] A scar sie nie włączy wogole a jakby się włączyl to bym nie wiedzial jaks ie go obsługuje ;] Mam tez inne boty typu: tbi gg - nie uzywam go do APO mianowicie do innych ots jakimi są ' pvp enfo' Pozdrawiam ;]
Najpierw się naucz obsługiwać słownik.

@topic
Wykurwisty, normalnie lepszego wywiadu nie widziałem.

*<!>[Z]BlackGrove[Z]<!>*
25-04-2009, 19:08
Elite Knighteczka dziecko neo normalnie.

Niedość że thief. To first owner do 420+ lvl no ale swoje osiagnął okradł dużąąąąą sumę ludzi i tu widać co tibia robi z dziećmi.

Ludzio
19-07-2009, 20:23
Fajno Fajno :D:D:D:D:D Pozdro 4 Knighteczka :D:D