Zaloguj się

View Full Version : B??d po updatcie?

Dran Frek 2
11-08-2008, 22:03
Otóż na nowym respie cyklopów znalazłem schody "w jedną stronę", nie wiem czy Tygrys celowo to zrobił. Po zejściu nie da się już wrócić, trzeba iść przez dwarfy. Również po wejściu postać znajduje się w ścianie, a po przelogowaniu na tej kratce teleportuje do temple. Nie jestem pewny czy to było zamierzone, ale lepiej zgłosić niż nie.

http://i38.tinypic.com/iodcnp.jpg

P.S Tępawym dzieciom które pragną nabić posta typu "hahaha przecież to ***** tak miało być" szczerze dziękuję i odsyłam do Hadyparku ;] Pozdro by Dran

Marik
11-08-2008, 22:05
moim zdaniem to jest zrobione celowo moze gdzies indziej jest wyjscie lub jakis tajemniczy quest
ale to moze byc bug dobrze ze zglosiles :)

Adzik
11-08-2008, 22:07
Różnie może być, może Tygrys myślał ze będzie się wychodzić z drugiej strony, ale chyba wyjście przez te dwarfy jest co nie? No, ale prawde zna tylko Tygrys :D

Dran Frek 2
11-08-2008, 22:18
up@
No niby przez dwarfy jest ;] tylko bez sensu troche, bo z dwarfow na cyklopy juz nie pojdziesz ;d a w dodatku łatwe tp do dp ;DDD

Marik
11-08-2008, 22:25
@up
no to moze dlatego to jest zeby szybko z respa uciekac :) mogl by tu zajrzec jakis medator lub Tygrys :)
i wyjasnic ta sprawe bo sie moze ciagnac dlugo ;p

@edit
teraz tak przyjzalem sie ssowi i mzoe przypadkowo znalazl sie tam ten maly glaz wez mlot i go rozwal :)

Pozdrawiam :)

*viseko*
11-08-2008, 22:33
Myśle że to błąd, nie chodzi sie po ścianach xd.
Najlepiej jak zobaczy to Gm;d

Bondi
11-08-2008, 23:08
Myśle że to błąd, nie chodzi sie po ścianach xd.
Najlepiej jak zobaczy to Gm;d

W sumie to nie xd

@topic no chyba błąd mi się zdaje :P

Hue Hue ... ?
11-08-2008, 23:42
Nabijajcie posty dalej ...

Helian -.-
11-08-2008, 23:44
to i ja sobie nabije nie?

to jest blad :)

Lu$hOoOoOfy Grom
12-08-2008, 00:08
Otóż na nowym respie cyklopów znalazłem schody "w jedną stronę", nie wiem czy Tygrys celowo to zrobił. Po zejściu nie da się już wrócić, trzeba iść przez dwarfy. Również po wejściu postać znajduje się w ścianie, a po przelogowaniu na tej kratce teleportuje do temple. Nie jestem pewny czy to było zamierzone, ale lepiej zgłosić niż nie.

http://i38.tinypic.com/iodcnp.jpg

P.S Tępawym dzieciom które pragną nabić posta typu "hahaha przecież to ***** tak miało być" szczerze dziękuję i odsyłam do Hadyparku ;] Pozdro by Dran

Biorąc pod uwagę wszelkie możliwe wyjścia jednoznacznie można określić to mianem błędu ;)

doniczekmateo
12-08-2008, 02:24
błędem to było wypowiadanie się w tym temacie dotyczy do 5 osób up wszyscy to samo napisali ciekawe czy jakiś modek ruszy swoją szanowną dupę i zamknie ten temat a na koniec niech po warnuje kilka osób

@topic

wyślij to na email Mortiisa bo można się urwać z expa blisko deda ;o bo za nim Mortiis tu zajrzy minie minimum tydzień

ZubenVanKraK
27-08-2008, 19:21
Spam spam...............Spam SpamSpamSpam