View Full Version : Gildia Nie Lekcewaz Nas znowu rekrutuje!
Witam, Gildia Nie Lekceważ Nas znowu rekrutuje, osoby powyzej 500 lvl'a.
Gildia na Serwerze jest już 6 miesięcy, ja sam w niej jestem od 1 lvl'a, uważam za jedną z najlepszych gildii, nie chodzi mi tu o jakieś h-lvle chociaż też troszkę ich mamy, ale są zajebiści ludzie, z którymi zawsze można pogadać i zaufać.
Leader: Blacksmith 800 lvl
Vice Leader's: Rembus, Maffer, Elite Epoka, Lorenz, Pazdzioszek
ps. chciałbym tu napisać pewną wiadomość do Kazadum: nie róbcie napinki przez neta w tym temacie, bo za przeproszeniem my wam się w ten temat rekrutacji nie wpierdalamy
@Tr4x
Tak ciężko jest zrozumieć tekst?? Proponuje do szkoły, nie napinaj w necie, albo przynajmniej w tym temacie, bo my ***** nie wpierdalamy się w waszą rekrutacje
@MuUuSsK (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=13123)
Tak
*Tanuki*
12-08-2008, 19:38
Tak serdecznie zapraszamy, Gildia sie od nowa rozwija ponieważ ostatnimi czasy jakiś noob wywalił połowe gildii, Tak wieć zapraszamy serdecznie od 500 lvl'a. Pozdro :D
Kamiloes
12-08-2008, 20:12
Witam.Byłem w gildi ponad 2 tygodnie po czym zostałem wyrzucony.Chcialem znowu o inva lecz niestety go nie dostalem!.
Wiec pisze tutaj Moj Nick to Hiragana mam 623 lvl.Mam nadzieje ze go dostane pozdrawiam!
Wezcie sie schowajcie z ta gildia. Same psy co tylko wyzywać umieją i wbijać na respa. Mowie to do tego różowego pedała blackszmata i maffer, elite epoka, pazdzioszek
Old Yavimava
12-08-2008, 21:42
No właśnie....aż żal tego czopka Mafferka w swoim pedalskim różowym outfitku.... jeden z najwiekszych noobów na Apo ... nie dochodźcie do NLN bo to same noooooby... 0 pomocy z ich strony... nawet ludzi z guild obgadują....:cool:
Doktor miszczó
12-08-2008, 22:58
No właśnie....aż żal tego czopka Mafferka w swoim pedalskim różowym outfitku.... jeden z najwiekszych noobów na Apo ... nie dochodźcie do NLN bo to same noooooby... 0 pomocy z ich strony... nawet ludzi z guild obgadują....:cool:
Zal to Ciebie naucz sie czytac psie z kazadum.
Topic
Polecam, gildia jest ok. Byłem w niej prawie od poczatku i musze przyznac ze sie milo grało. Teraz nie mam takiego lefela :<.
NLN KOX
Master Sio
12-08-2008, 23:51
nie mam nic do nln a jestem z kazadum i %hcuj$ chcecie zapraszam do tej gildi to jest wasz wybór,............. wybieszcie słusznie
Borat Sagdiyev
13-08-2008, 23:34
NLN to bardzo dobra gildia, oczywiscie w kazdej sa jakies "czarne owce", czyli ktos kto wbija na respa albo noobuje, ale jest tam dużo fajnych ludzi. To że nie pomagają to sciema, nie raz nie dwa ktoś się urywał dla mnie z expa żeby zabic Pkera ;).
Pozdrawiam gildie NLN.
BlackdOWN
14-08-2008, 11:01
Dodajcie Szynen :}}}}
Ja chce nick Kinght :D lv 540
jeśli można napisze po banie do kogos z vice-liderów
napiszcie wiadomość czy przyjmiecie czy nie tu na forum lub priv =]
Ja bym mógł dołączyć Nick : Tracer Bez Nogi
dajcie mi inva jak będę online to dołączę
:)
Ave Elaine
15-08-2008, 16:08
NLN LACHY SSIE ;D same psy i koty w tej gildii ;D
Niebieski Irys :*
15-08-2008, 21:39
@Ap
A u was same dziwki :* Bocie jebany co tylko zapierdalać na nim umie ;] Mistrzem nie jesteś że wbiłeś 130 czy chuj wie jaki dist ;<
@Topic
Zajebista gildia ^^ Polecam, polecam i jeszcze raz polecam ~!
Shadow Sorcer
16-08-2008, 14:45
Gildia jak najbardziej fajna. Większość leci z jednego końca mapy na drugi żeby pomóc koledze z gildii. Jest z kim pogadać, pośmiać się, bardzo miła atmosfera polecam tą gildie.
NLN PANY!!!
Viseko:<
16-08-2008, 21:53
Sranie w banie.
Zjebana guildia.
............................
Kluccie sie kluccie, ale większosc z was ma az 13 lat i umie juz tak chlapac jęzorem. Dzieci mam taki apel do was, WESCIE wy sie ***** ogarnijcie bo ta Tibia juz wam sperme z "musku" robi.
Mowie to do obydwu stron.
a tak topic. to NLN jest spoko ostatnia gildia w ktorej bylem na APO
Esine Palladin
17-08-2008, 13:45
NLN To huje The best guldi on serv Kazdum and Exlusive Kazdum ma nawet Guldi house w city Precz z NLN
Wszystkie osoby, które w niekulturalny sposób oczerniły gildie NLN zostały odpowiednio ukarane.
Można wyrazić opinię na temat danej gildi, ale w ludzki sposób. Wszystkie negatywne określenia zostały przeze mnie odpowiednio zinterpretowane i "nagrodzone".
Jak to ujął Rembik: "Nie wpierdalajcie się w czyjąś rekrutacje"
@topic
Gildia całkiem w porządku chociaż czasami robią z siebie Bogów serwera, ale jak troszkę się ich ukróci to już nie są tacy mocni. Jak w każdej gildi jest wiele osób, którzy są tylko mocni w gębie, a jak przyjdzie do starcia to znikają jak kamfora. Nie będę podawać nicków bo na tym to nie polega.
Ogólnie widać, że nie jest to pierwsza lepsza gildia bo staż ma na prawdę imponujący, polecam!!
Wszystkie osoby, które w niekulturalny sposób oczerniły gildie NLN zostały odpowiednio ukarane.
Ta? Dostałem tego warna tylko dlatego ze jestes z NLN. Zachowujesz sie tak samo jak emce maciek. Nie moja wina ze to sa psy i wbijaja na respy
Royal back xD
06-09-2008, 20:45
ajaaajaja smieszni jestescie;) zauwazylem ze negatywnie wyrazaja sie o NLN Ci, ktorzy w niej nie byli;o Ja w Nln bylem 2 miesiace i wiem ze to jak narazie najlepsza gildia na apo (nie chodzi mi o h lvle tylko o wzajemna pomoc, atmosfere itd) W gildii nie jestem ze wzgledu na 2 osoby... (...) A tak w ogole to polecam!
Przemo ziom
08-09-2008, 15:26
Wezcie sie schowajcie z ta gildia. Same psy co tylko wyzywać umieją i wbijać na respa. Mowie to do tego różowego pedała blackszmata i maffer, elite epoka, pazdzioszek
Masz rację.To sa własnie psy jakich mało.
Tam jest duzo noobów.
A jak solo z kims z gildi to zaden nie chce.
Tylko jak mnie biją w 5 to taki Maffer sie wbija i debil nie wie ze ja sie wruce i go wezme na 2 strzaly.
Żal mi ich...
Ale kilka osób których cenie i lubie to sa w tej gildi i do nich nic nie mam.
Pozdro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.