View Full Version : Akuzino Bot ? - 100% ON
Zapraszam do oglądania, bot jak nic,prawdopodobnie wosso albo anarchy
Polecam szczególnie 2:00-2:30, niewiem kto nim gra, ale napewno nie old akuzino,,, pozdro
http://www.speedyshare.com/621716730.html
@DOWN
Kretynie nie komentuj Mnie tylko filmik to, że Mnie nie lubisz bo mam wienkszy lefel to nie znaczy, że ten koleś może z botem biegać, idź po fri itemy do Niego, albo gałke mu obrobić kapucynie
Co do filmiku widać jak byk, że bocik....
Tosiek90
13-08-2008, 22:28
hahahaha gdzie ty tu bota widzisz? to , ze padles od knighta o 100+lvli mniejszego to nie znaczy, ze uzywa bota tylko ma dobre pvp...
jak dla mnie jestes ciota =/
~~WESOLYCH WAKACJI NA APOOOO Z BALLY~~
Destroyer Pall
13-08-2008, 23:05
LOL ...
Manas i uh naraz no to bylo koxiarskie ale zwala ....
Bot jak chooy
@Up
Prosze , nie wypowiadaj sie
To jest niemożliwe żeby ktoś robił wie rzeczy w tym samym czasie, bot na 100% chociaż za filmik on i tak bana nie dostanie, to coś w stylu Anarchy lub Wosso
Proszę o sprawdzenie mnie wszelkimi programami, wszystkim. Bota nie używałem, tlumaczyc sie nie musze. Showteka boli porazka. Czy jest to film z 1 vs 1?
Jesli chodzi o akcje z city, siohal mnie caly czas Dymian
Taa Aku taa, człowieku obejrzyj film co Ty robisz na tym filmiku każdy mówi, że nie ma , nie miał - a potem jak jest ban to dopiero wszystko widać ;d znajdź mi kogoś kto używa i się przyzna do tego ... to co Ty opierdzielasz w 2:20 to aż smiać mi się chce porazka --.--
AKU
Właśnie to jest film z 1vs1, a Ty się uhasz i manasujesz naraz? nawet niema kto Cie sio, przestań piepszyć farmazony poprostu, bo żałosny jesteś, a sl mnie nie boli kase mam , tylko, że każdy kozak jak bota włączy...
Ja Cię uhałem ?| o stary toś dojebał no poprostu niemoge...
Ty i old owner? prosze Cię? chyba, że pranie mózgu przeszedłeś, albo na tym odwyku Ci taki wpiepsz spuścili, bo kiedyś całkiem inaczej pisałeś, że tak powiem "mądrzej"
@Drako
i co z tego? myślisz, że taki neko Mnie ubije? może walić spamowac i nic, żadnej eureki nie odkryłeś, tak to już jest, koledzy bronią kolegów niewiesz o tym? Boty bronią botów, koledzy kolegów - przyzwyczaj się do tego...
Zartujesz? sprawdzilem caly film .Powtarzamy cala akcje z GMEM, ktory sprawdza? moze nawet ty mnie uhales celowo kto wie. Masz kompleksy..
Owner ten sam, zostalem wkrecony w smierc przez kumpla ktory zrobil prowokacje, zawsze uwazalem Cie za drewno w tej grze i nie sadze zeby ktos kto jest 1 ownerem postaci, nie wierzyl w zwykle uhanie
Powtarzam , nie uzywalem bota i chce zeby bylo to sprawdzone. Tygrys to samo uwazal kiedys i co mialem bota? Nie wmowisz mi tego. Nie chodzi o sle tylko o fakt ze jestes gorszy w twoim dzieciecym pv
P.S Obejrzalem dokladnie 2.20 nic tam nie widze. Uham sie zawsze tak samo , oby szybciej jest to prosta taktyka gdy nawet nie widzisz jak przeciagasz uha. Powtarzamy pvp? przy wszystkich bede sie uhal tak samo takze przy Gmie
Czyli jednak ulegles manipulacji tego goscia? Pisze ciągle tak samo tylko szybko bo nie mam czasu na bzdety, które wyczyniasz. Rzeczywiscie nie uhales mnie raczej, w 2 :20 jest to czysty skill i szybkie uhanie. Moge to powtorzyc ani razu bot nie byl odpalany na moim komputerze!
Logaj na apo, zresztą zawsze jak walczyliśmy przegrywałeś z wyjątkiem paru walk. Wszystkie fakty mogę Ci podac zwiazane ze stara znajomoscia. Moi rle wiedzą ze traktowalem cie tylko i wylacznie jak zakompleksione dziecko.
Chętnie nagram filmik , podajcie program którym moge to zrobic i skompromituje Cie na oczach wszystkich
Drako o.o
13-08-2008, 23:52
no showtek pokazales kolejny raz ze jestes pustakiem majacym tylko lvl
dzis nie umiales mnie ubic i co?
wyzywales od botow scarow anarchy a nie mam nic
jestes zerem synku
jestes tak pusty jak ta cala Twoja tibia 24/7
zycze milego roku szkolnego z tibia jak sie domyslam
Bot 100% dobra uhną go celowo ale chyba nie manachną go celowo 2x z prędkością bota?? to było widać ze bot kto z was umie przesuwać i jednocześnie się uhać??? manas i uch niemal że jednocześnie? ciekawe... moim zdaniem bot na 100%
I tak nie dostanie bana bo nick tego forum nie sprawdza a chociaż sprawdzi to i tak sprawa nie trafi do GM przekonałem się już kilka razy.
Sprawdzałem film pare dokładnych razy , skupiłem uwagę pomimo tego, że nie bocę i moge to udowadniać i nie widzę co jest dziwnego w 2:20 -2:30. Jesli ktos wbil sam 1350 lvli to wie, ze nabycie umiejetnosci trafiania uhem niemal na oslep jest mozliwe. Nigdy nie wierzylem w to ze Showtek jest 1 ownerem chara, uwaza sie za Bóg wie kogo, ocenia mysli ze jest wart tak wiele. To tylko gra chlopie, za duzo przezywasz i jesli widzisz, że ktos jest od ciebie w czyms lepszy to próbujesz go oczernić. Wiesz jak to sie nazywa ? Kompleksy.
Druga sprawa- chce byc pvp zostalo ponownie rozegrane przy obecności 5 GMów, bede uhal sie tak samo z taka sama czestotliwoscia, mfowalem sie sam, moge to udowadniac w kolko.
Co do tego, że koledzy bronią kolegów, o co chodzi Showteczku? Drako praktycznie nie znam, parę razy powiedzieliśmy sobię Siema i krótka rozmowa, tyle. A widać, że to Ciebie bronią wszystkie prymitywne dzieciaczki typu Władca Łuku- złodziej i analfabeta w jednym. Więc chyba coś tu nie gra, nie? Dzis zaczeli mi spamować ludzie, jaki to ja jestem zły po wygraniu walki 2 x z Showtekiem. Co z tego wygrałem i to powód by próbować mnie zrównać z botem?Nie uda Ci sie bo ich nie uzywam :<
Sprawdzałem film pare dokładnych razy , skupiłem uwagę pomimo tego, że nie bocę i moge to udowadniać i nie widzę co jest dziwnego w 2:20 -2:30. Jesli ktos wbil sam 1350 lvli to wie, ze nabycie umiejetnosci trafiania uhem niemal na oslep jest mozliwe. Nigdy nie wierzylem w to ze Showtek jest 1 ownerem chara, uwaza sie za Bóg wie kogo, ocenia mysli ze jest wart tak wiele. To tylko gra chlopie, za duzo przezywasz i jesli widzisz, że ktos jest od ciebie w czyms lepszy to próbujesz go oczernić. Wiesz jak to sie nazywa ? Kompleksy.
Druga sprawa- chce byc pvp zostalo ponownie rozegrane przy obecności 5 GMów, bede uhal sie tak samo z taka sama czestotliwoscia, mfowalem sie sam, moge to udowadniac w kolko.
Boty, bronią botów - wiadome...
Akuzino niewierzysz, że jestem pierwszym ownerem ? a jednak, może Cię to zdziwi, a może Ty się tak właśnie dowartościowywujesz? bo ktoś jest lepszy od Ciebie bo Ty jesteś mastah expa, pvp i wogóle całego apo, jeśli czegoś się nie da, akuzino potrafi, wbiłem więcej lvli niż Ty, gram tu 2x dłużej niż Ty, a Ty mi mówisz o wprawie? Proszę Cię doskonale wiem, co jest możliwe, a co nie, takie kity to wiesz, tym tam Lethornom i innym bajtlom możesz wciskać
Manas, manas, uh w 2 sec to nie jest normalne i choćbyś niewiem co robił to to jest niemożliwe, apropo tego uhania ja Ciebie tak? Specjalnie tak ? Bo ja niemam co robić tylko Cie uhać na 1vs1 wiesz, niemasz linii obrony, a to że kiedyś dostałeś bana i Cie odbanowali to żadna obrona - to, że kiedyś nie bociłeś to nie znaczy, że teraz nie bociłeś i skończ już pisać to "mogę to powtórzyć przy xx gmach itd." bo wiesz śmieszne z lekka
Akuzino Mnie uważasz za zakompleksione dziecko? spójrz na Siebie - masz 21 lat, jesteś na utrzymaniu starych, bez roboty, jedziesz na proszkach i siedzisz pół dnia na tibi ?a jeśli mówisz, że nie to Ci zaraz powiem 5-14, 16-18,20-23 Twoje godziny grania to normalne ? i jeszcze te Twoje tekstu niekiedy "że jesteś zwolennikiem miecza itd." Oj człowieku węź się za siebie, sprzedaj tą tibię i zacznij coś robić w życiu, a nie.
taki przykładowy ss:
http://img329.imageshack.us/img329/345/akuzinohahatu0.jpg (http://imageshack.us)
Twoje riposty na mnie wrażenia nie robią, dziś dowiedziałem się zresztą jakich kolegów masz po swojej stronie typu Władca Łuku i to właśnie im możesz wciskać, że botuję. Jesteś prymitywny przyznaj się, wierzysz tylko w to co mówią inni na mój temat a sam swojego zdania nie masz. Grasz tu dwa razy dłużej niż ja i co z tego? Dzięki temu dajesz sobie prawo do oceniania mnie? Każdy kto zna cię lepiej hehe, mówi mi, że ciągle expisz żeby kogoś przegonić. Albo ubijasz Kostela Zibi mając 5 sioherów i na guild chat NLN piszesz, że solo go ubiles wlasnie. Tak się gra fair? Kłamiąc i ciągle pokazując, że jesteś lepszy? Co do tego, że nie botuję dowodem może być, że w kazdej chwili powtorze to samo przy obecności GMÓW. Ty tego nie bierzesz pod uwage, ja tak. Nie bocę, do przyszłych graczy APO, Tygrys ocenia pochopnie więc Ci co graja uczciwie choć jest ich mala czesc niech maja sie na baczności przez ludzi typu Showteki i inne zakompleksione pysiorki.
Co do tego, że jestem na utrzymaniu niestety wprowadzili Cie w błąd koledzy typu Władca Łuku na których tak polegasz. Mieszkam sam od 19 roku życia o czym wie sporo osób, prochy to też plotki tak jak sprowokowana śmierć. Wiem, że ty będziesz tu gnił do końca swoich dni tylko po to by się scigac. Tak wiele razy mówiles, przegoniłem kogoś tam, jestem teraz którys tam na liście. Haha I ty prostaczku zakompleksiony mi wmawiasz, że nie masz kompleksów. Gdy przegrywasz i czujesz się gorszy próbujesz oczerniać.
Tyle na ten temat, pozdrawiam Cie drewniana ręko haha ładnie chciałeś
P.S
Tak samo ten fake w postaci jakiegoś wojownika miecza jest nieprawdziwy bo takich słów na apo nigdy nie wypowiedziałem :( . Tak czy siak pokazałeś jaki jesteś naprawdę wreszcie. Dwulicowy gnojek , gnij tu dalej wsród swoich prymitywnych kumpli i całego żałosnego NLN, poza wyjątkiem paru osob które pokazało jak dobrze lizać dupke Showtekowi i jak zmieszać Akuza z błotem
A co do screena, jak powiedziałem wcześniej słów typu zwolennik miecza nie powiedziałem,a to co widzimy na screenie to zwyczajny efekt tego, że przeczytałem w życiu wiele książek w których rycerz był bezpośrednio związany z mieczem. Ja przynajmniej umilam sobie to jakoś klimatem rpg a nie nabijaniem lvla tylko patrząc na innych :) Pozdrawiam i zabierz się za czytanie książek, w twoim skromnym wieku zabrałbym się za trochę edukacji.
Jeśli ludzie grają w gry rpg i nie dostrzegają zagadnień tego typu to nie widzę przyjemności ale pokaż mi zdanie o byciu zwolennikiem miecza. Zwolennik innej gry o czym gadaliśmy wcześniej nie odnosi się bezpośrednio do tego, jesteś tępy, że nie widzisz? Oczka już zaczerwienione do tego stopnia, że nie potrafisz analizowac?hhehehehe
Nudzi mi się wiec dopiszę jeszcze, popatrz czasem na swoją osobę a nie wtrącasz marne trzy grosze w życie kogoś innego. Ty masz jak mówią (w co mało wierzę) 19 lat a siedzisz w tibii ogromną ilość czasu. Podejrzewam chłopcze, że matury to Ty nie liznąłeś, widzisz wszystko przez małą lukę , ja grałem tylko i wyłącznie rano i wieczorem wbijając marne 10-15 lvli dziennie na pułapie lvla 1 k. Ty siedziałeś nawet po 15 h + , nie wmawiaj mi, że nie. I wmawiasz mi, że przez to, że wbiles więcej lvli ode mnie nie mam prawa mieć lepszego pvp od Twojej osoby?Zalosne. Nawet jednego screena nie zamiescilem na tym badziewnym forum. Ty musiales zamieszczac, przecież tak dbasz o publiczną opinię , nie Showteczku? Brakuje już słów?
Nie spodziewałem się tego, że osoba która , sama siebie uznaje za maniaka( Patrz Showtek) i ciągle ściga się z innymi będzie wchodzić w buciorami do innego człowieka który lubi sobie zwyczajnie pograć, pomaniaczyć. Na szczęscie w odpowiedniej chwili zorientowałem , że 4 miesiące pobytu na APO to stanowczo za długo i opuszczam was zakompleksione dzieci.
Lista idiotów :S, może nawet idiotek
1.Aerox, której pewnie nigdy nie zabraknie argumentów by próbować mnie oczerniać
2.Showtek ze znanych powodów
3.I wszelkie jego lizodupy począwszy od członków NLN do Władców Łuków i innych syfów.
,,Oj człowieku węź się za siebie, sprzedaj tą tibię i zacznij coś robić w życiu, a nie.'' To zdanie w twoim wykonaniu jest piękne, popatrzysz chociaż raz na twoją osobę zanim będziesz oceniać. Ani mnie nie znasz ani ja nie znam Ciebie ale w tym przypadku wnioskuję , kompleksy biorą nad tobą górę. Może zaczniesz mnie straszyć w rlu teraz? To w stylu twoich koleżków a pewnie parę ich manier sobie przyswoiłeś, heheh. Podoba mi się, że trochę moich wypocin tutaj jest na forum. Dawno nie pisałem a lubię się z Ciebie smiac tralalla
Boty, bronią botów - wiadome...
Akuzino niewierzysz, że jestem pierwszym ownerem ? a jednak, może Cię to zdziwi, a może Ty się tak właśnie dowartościowywujesz? bo ktoś jest lepszy od Ciebie bo Ty jesteś mastah expa, pvp i wogóle całego apo, jeśli czegoś się nie da, akuzino potrafi, wbiłem więcej lvli niż Ty, gram tu 2x dłużej niż Ty, a Ty mi mówisz o wprawie? Proszę Cię doskonale wiem, co jest możliwe, a co nie, takie kity to wiesz, tym tam Lethornom i innym bajtlom możesz wciskać
Manas, manas, uh w 2 sec to nie jest normalne i choćbyś niewiem co robił to to jest niemożliwe, apropo tego uhania ja Ciebie tak? Specjalnie tak ? Bo ja niemam co robić tylko Cie uhać na 1vs1 wiesz, niemasz linii obrony, a to że kiedyś dostałeś bana i Cie odbanowali to żadna obrona - to, że kiedyś nie bociłeś to nie znaczy, że teraz nie bociłeś i skończ już pisać to "mogę to powtórzyć przy xx gmach itd." bo wiesz śmieszne z lekka
Akuzino Mnie uważasz za zakompleksione dziecko? spójrz na Siebie - masz 21 lat, jesteś na utrzymaniu starych, bez roboty, jedziesz na proszkach i siedzisz pół dnia na tibi ?a jeśli mówisz, że nie to Ci zaraz powiem 5-14, 16-18,20-23 Twoje godziny grania to normalne ? i jeszcze te Twoje tekstu niekiedy "że jesteś zwolennikiem miecza itd." Oj człowieku węź się za siebie, sprzedaj tą tibię i zacznij coś robić w życiu, a nie.
taki przykładowy ss:
http://img329.imageshack.us/img329/345/akuzinohahatu0.jpg (http://imageshack.us)
Ty tez pokazałeś jakim jesteś dwulicowcem i kłamcą, ja znam prawde, a Ty próbujesz odwrócić kota ogonem ? Kto Ci w to uwierzy w te Twoje brednie? proszę Cię, naprzyznawałeś się xxx osobom, że prochy bierzesz, twój nick mówi sam za siebie i wogóle, tu nie trzeba nic analizować, poprostu mówisz jak Ci lepiej pasuje, albo tak jak Ci ktoś zagra...
Do tego "fejka" oczywiście to nie żaden fejk poprostu żal Ci teraz, że tak napisałeś kiedyś, jak grałeś po 15h dziennie, przyznałbyś się wkońcu do wszystkiego, a i pamiętaj w każdym kłamstwie jest garstka prawdy...
Mówisz o moich kolegach ? typu władca łuku? bo co przyznał mi rację to odrazu mój kolega, przyjaciel ? powodzenia w dalszym szukaniu takich przyjaciół "jednodniowych"
Rozejrzyj się we własnym otoczeniu kolego jakich Ty masz przyjaciół? Dymiana? Bo Cię posioha na APO albo pożyczy pare kacece? a masz jakiś przyjaciół z poza tibii ? Bo chyba właśnie nie, tak jak sam wspomniałeś wyżej koledzy Cię ponawkręcali, że umarłeś i wogóle - nie no to w sumie fajnych masz kolegów, zaraz mi powiesz, że to było zamierzone i wogóle, tak tak, wiesz co ja wiem swoje Ty wiesz swoje - filmik jest, nie mi to oceniać czy masz bota czy nie, kłam sobie dalej, pisz co chcesz ja do tego tematu już nie zajrze, nie będę czytać Twoich bzdur, kłamstw i tego typu wypowiedzi, jesteś zerem dla Mnie, nie znasz Mnie ja nieznam Ciebie, sam się przede Mną otworzyłeś, zacząłeś się żalić, o swoim nędznym życiu jakie prowadzisz i tyle,
prowadź je dalej aż wkońcu kopniesz w kalendaż naprawdę, skoro czytasz książki napewno znasz opowieść o owcach i wilku J Tuwima, wyciągnij z Niej morał, igrasz i nabijasz się z innych, a kiedy będziesz ich potrzebować oni będą igrać i śmiać się z Ciebie, pozdrowionka "niewydoroślały narkomanie"
Tak Cię podsumuję: jesteś sam, masz 21 lat, pracy niemasz, dziewczyny nie masz, starzy Cię utrzymują, jesteś uzależniony od Kodeiny ( kto wie czy od czego innego też nie - ale ok, powiedzmy tak jak Ty mi to kiedyś powiedziałeś od "opiatów", że ostatnio jak se łykłeś to potem przez pół dnia w sufit patrzałeś", to są Twoje autentyczne słowa, które do Mnie skierowałeś
Nikt mi nie musi wierzyć - nikogo nie zmuszam, ani nie przekonywuję do swoich racji i poglądów, w przeciwieństwie do Ciebie skoro dla Ciebie reputacja na APO jest ważniejsza niż reputacja w realnym świecie, to nie dziwię się czemu tak strasznie to przeżywasz, o rodzinie byś pomyślał, a nie o nast. levelach w Tibi, rodzice kiedyś umrą, zostaniesz sam i już Ci nie pomogą stary,,, zrozum to i wyciągnij wnioski, znajdź pracę, znajdź laskę, załóż rodzinę, wychowaj dzieci,zapisz się na odwyk - popatrz ile w życiu jeszcze masz do roboty, a ludzie w wieku 16 lat osiągają więcej niż Ty - wstydziłbyś się, pa
Nie czytasz postów Showtek , nie będe powtarzał. Ja swoje osiągnałem, gówno o mnie wiesz, gdyż pracowałem i mam swoje mieszkanie. Wiadome rodzice każdemu pomagają ale do czasu. Ty tego nie zrozumiesz, zarzucasz mi, że mieszkam z nimi i mnie utrzymują? Pytam skąd te informacje chłopczyku. Od koleżków z NLN? Popatrz na siebie, 19 letni gosc siedzący przy kompie całe życie podniecający się nowymi lvlami i krytykujący innych. Jesteś bogiem, że na to sobie pozwalasz? zero argumentów, tylko informacje wyssane z palca. Dlatego jesteś tu zerem i tak będziesz postrzegany, jeśli myślisz, że zepsujesz opinię o mnie w jeden dzień to się mylisz. Co do kumpli rl , gówno mnie obchodzi czy ty jakichkolwiek posiadasz, nie czepiaj sie Dymiana bo nie widzę sensu. To gosc z rla a co do tego czy śmierc byla prowokacja czy nie , nie twoj interes i nie jestes w stanie sie tego dowiedzieć choćbyś bardzo pragnał. Ciagle masz wrazenie, że jestes w czyms lepszy i ze wiesz o kazdym wszystko? Mylisz sie, znasz mnie, nawet nie wiesz w jakiej miejscowości mieszkam bo za każdym razem podawałem inną gadając z ludźmi. Ty masz zwyczajnie skłonność do bezpodstawnych ocen. Nic nie warte zakompleksione gówienko na ulicy do zdeptania, które poucza starszych. Moje zycie moj problem, temat był o botach, których nie mam i co mogę udowadniać w kazdej chwili. Ten film jest dowodem na to , ze przegrales w pvp , tak jak przegrywales kazda walke i tyle. Nic wiecej, chce konfrontacji z GMami ktorzy i tak nie sa kompetentni na tyle zeby to ocenic.
Pozdrawiam, wcale nie zaskoczony prymitywnym sposobem bycia Showteka :)
P.S zawsze traktowałem Cie z przymruzeniem oka i nigdy nie zwierzałem sie z niczego, takie historyjki mozesz powtarzac Władcom łuku. :) Nie wiesz czy biorę narkotyki tak samo nie wiesz czy mam 21 lat czy mam 30 lat czy 15 lat. To co mówisz w necie jest gówno warte, dlatego mozesz tylko polegac na tym co mówią inni. Zostales przez nich zmanipulowany chlopie i za chwile i tak wejdziesz na forum pełen złości czytając moje posty. Atakujesz mnie, nazywasz mnie zerem i mówisz do mnie ze ja Cie oceniam? To przepraszam bardzo kto zeznał, że jestem na utrzymaniu haha
Moze pan Leonidaas forumowy, który za wszelką cenę chciał żebym dostał bana bo Showtek mu napisał że zaczynam go doganiać.Twoje kłamstwa na mnie wrażenia nie robią a to co wiesz na mój temat jest równe zero.
Chłopczyk Showtek , który zna prawdę na temat każdej części mojego życia i twierdzi, że to ja jestem tym złym który myśli o lvlach a nie o rodzinie. Chłopie popatrz na siebie i ogarnij się w końcu. Idz zamieść swoje screeny na forum i czekaj aż noobki cię zaczną wychwalać , twoja sprawa, nigdy sie do tego nie wtracalem chociaz ludzie znali mój stosunek do Twojej marnej osoby. To było po tym jak zaczales wychwalac sie pod niebiosa na guild channelu NLN , znoobiałej gildii w której byłem przez jakiś tam okres.
,,wiesz co ja wiem swoje Ty wiesz swoje - filmik jest, nie mi to oceniać czy masz bota czy nie'' - To powiedział Showtek
Zaprzeczasz sobie samemu, w pierwszym poście atakujesz mnie tekstem typu , masz bota na sto procent a 3 posty dalej twierdzisz, że nie Tobie jest to oceniać? hahg komedia. Cały twój mózg wyprany został najwyraźniej. Równie dobrze mogę powiedzieć, że ty bierzesz prochy i nie pamiętasz co mówiłeś pare chwil temu. Cała ta komedia została stworzona dla mnie bym nie musiał się babrać z dziećmi twojego pokroju. Gdybym tu ssy na forum zaczął dawać już masa psów typu Wladca luku ktorzy cie kochaja ponad zycie by zaczęła spamować. Po prostu jesteści dziećmi , widocznie nawet do gry nie dorośliście. Oj showtek ,wracaj do szkoły i nie oceniaj innych ludzi jeśli ich nie znasz :<
Dla mnie koniec tematu, pokazałeś , że jesteś nic nie wartym , wpieprzającym się w życie innych i oceniającym innych ogłupiałym maniaczkiem. Rozumiem jak ktoś gra dużo i nie zarzuca tego komuś innemu. Niestety macie państwo dowód na to co zazdrosć i kompleksy o byle co robią z ludźmi. hehe , pozdrawiam moja noga na tym forum nie powstanie na szczęście ani chwili dluzej , dotrzymuje słowa nie to co biedny Showtus, który teraz gryzie paznokcie i pyta taty co napisać w poście hehe. Tata mu na to odpowiada :Synu mogłeś się do matury przygotować a nie w zawodówie siedzieć i gary zmywać . To twoja przyszlosc? Gnij dalej.
Ty mnie oceniles , Ja Cie ocenilem Showteczku bb
Margaroth
14-08-2008, 09:13
BOT,KU RWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! a nawet dwa :D
Akuzino wrzuc na luz bo ci żyłka pęknie ;/
Ko0oDeeXiiiK
14-08-2008, 10:01
Nie przejmuj się gościu ja tez mam 20 lat i mnie starzy utrzymują XD ale chooy
Showteka nie znam ale to tym widze ze to dziecko jakieś, dostał na pvp to plącze na forum.
a tera sie nie wtrącam tylko wypierdalam si ja
Master Fish
14-08-2008, 11:18
Omfg nom bot ale przecież on nie żyje nie pamietacie tego topica ?:<
O tytule "Gracz Akuizino Umarł"
Czyżby Zmartwychwstał bo w grobie neta nie miał ?:<
Margaroth
14-08-2008, 13:08
Widocznie ten kondon tak ćpa że nie wie co pisze ;d a jak już mniej więcej czai baze to zwala winę na kolegów <lol> ŻAL TYPA HAHAUSHAUHSUAHUSHAUHSUAHUHSUAHUSAS.
Dawidsoni
14-08-2008, 13:22
Bot. Daj link w dziale zgłoszenia to może dostanie bana:)
Sunrise Hope
14-08-2008, 17:25
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=783&HyperCam+2.14.02
Tym programem można pokazać jak się "na prawdę" uhamy/manasujemy.
Polecam pakować w rar gdyż mniej zajmują filmy.
Viseko:<
14-08-2008, 22:42
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=32647
Smiech na sali, zabili go, a on uciekł i poszedł expić.Wbił na bocie 1.3k lvl, przez 21 lat swojego życia.
Fikcyjna śmierć rox.
Parę osób ma dostęp do tego forumowego konta heuuhe, w każdym razie logicznie to ty nie piszesz chłopie. Cieszę się jednak, że niektorzy dostrzegli w tym prowokacje cu
Btw kto mnie zabił?
Viseko ty kolejny chłopiec z tych Showtekowych lizodupców, którzy nie wiedząc nic oceniają ?hehe
odpowiedz na priv
Viseko:<
14-08-2008, 23:47
H@H@.
Nie zczaiłem twojego posta, ale chooy z tym.
Kto Cie zabił? Podobno te 'cienszkie' prochy, które brałeś.
Żadna prowokacja, zjebane jak 3 to było i tyle x[
Ja lizodup?H@H@.
Nie gram już na APO, i nie zależy mi na 'fri itemkach' czy jakimś 'mastah'owym pro'.
Wyrażam opinie na twój temat.
Sorry, że napisałem 2 post, ale nudno:>
@Down
Może i połowa APO kupiła chary, ale ja wbiłem sam i umiem sie uhać/manasować dobrze (500 ek mogłem wziąść nawet 700 ek z hardem, ale zawsze, solo.) a i tak grałem z botami, bo na chooy marnować dłonie xd na manasowanie/uhanie.
Wolałem np.ustawić bota na dzwignie w trainerze i iść do dziewczyny <3
@nowiutkie up Ale oskarżasz mnie mówiąc, że wbiłem 1300 lvli na bocie co prawdą nie jest. Gdyby tak było dostałbym bana, zresztą Showtek nie udowodni nikomu kompetentnemu tego bo zwyczajnie jest niemożliwością udowodnić winę niewinnemu, nie? Chociaż w tym kraju zazdrość i inne fałszywe wartości tak przesłaniają ludziom oczy, że niedługo staniemy w obliczu wojen przez te agresywne dzieci. Nie będę sie przyznawał do czegoś czego nie używałem. Szanowałem apo , szanowałem fakt, że w Polsce w ogóle taki projekt powstał ale co tu mówić o profesjonalizmie jeśli gracze tacy nie są .Większość boci i przez tą większość zostaje tak objechany. Dlaczego zapytacie? Bo nie wyobrażacie sobie takiej prędkości mfowania, kupując wszelkie anarchy i scary nie wiecie czy nawet jest to realne. Łatwo napisać , że dana osoba boci, proszę udowodnijcie mi to. Na tym filmie tego nie ma
@up
Prawda, że nudno. Właśnie zabrałem się za hypercama ale program zamula i film będzie miał 50 mb. Zresztą to i tak dla Showteka sie nie liczy, uważacie mnie za bota , mylicie się. Chętnie ustawię się na kolejne pvp z showem czy kimkolwiek innym i w tym samym momencie gdy on będzie nagrywał tibicamem ja nagram to samo aparatem cyfrowym. Nie powie już, że bocę. Mogłem robić to w tamtym momencie. To, że naiwny Showtek nie dowierza, że można w takim tempie manasować się i uhać, oskarżając mnie bezpodstawnie o bota świadczy tylko o tym jak tępy i zakompleksiony jest. Mówiliśmy już o tym nie? Nic nie poradze, że połowa z was pokupywała chary i stoi w dp nie mając wyrobionej ręki. Dla was jest to niemożliwe, wasz problem. Czekam na konfrontacje z Gmem, już kiedyś Tygrys chciał mnie udupić twierdząc, że manasuje się w niemozliwym tempie. Ban został cofnięty po jednym dniu. Od Showteka nie będę żadal zadnych przeprosin, chce po prostu mnie zniszczyc , tylko tyle. Masa noobkow wypowiadających się w tym temacie nie ma pojęcia jaką pracę trzeba włożyć zeby niemal na oślep trafiać w mfy i uhy :S bb
Kto pomoże mi w konwersjii pliku Avi lub nagraniu filmu przedstawiajacego ruch myszki przy uhaniu sie(wykluczajac Hypercama bo jest zalosny i caly komputer ledwo chodzi) msg me on priv. dam wam tutorial jak uhać się w dokladnie tym tempie ktore przedstawil Show jako bot
P.S
Zobacz tak samo jak Showtek i inni ludzie , wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia. Nawet nie wiesz czy brałem prochy czy nie, czy bylem w szpitalu czy nie, wszystkie te ploty można łatwo dementować i chyba wiesz z jakiego powodu. Proste, nie znacie mnie. Showtek pisząc do mnie na priva- Czy ty wiesz z kim rozmawiasz tylko demonstruje swoje ,,God wannabe''. Showteczku, Bogiem nie będziesz i twoje prawdy są wyssane z palca. Możesz wiedzieć jedynie co dzieje się wokół twojej zakompleksionej pupki S:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.