View Full Version : MuUuSsK Nie Wie =/
Co sie stało że np ide sobie po dp a tu mi wyskakuje 1 many i 360 hp
a w rzeczywistosci mam 16530hp i 5811 many ?
może ktoś napisać co jest grane ponieważ gdy sie logam czy wyłacze kompa to nadal to samo po właczeniu tibii =(
Lu$hOoOoOfy Grom
14-08-2008, 22:52
Myślę, że to wpływ kosmitów na układ nerwowy człowieka który powoduje halucynacje w postaci zmieniających się pikseli na ekranie monitora. Jednakże moja teoria jest mało prawdopodobna obstawiam atak rosyjski na polską siec internetową która ma za zadanie zmniejszać bajty i przez ten mniejszy bajt Twoje HP spada.
Viseko:<
14-08-2008, 23:05
Myślę, że to wpływ kosmitów na układ nerwowy człowieka który powoduje halucynacje w postaci zmieniających się pikseli na ekranie monitora. Jednakże moja teoria jest mało prawdopodobna obstawiam atak rosyjski na polską siec internetową która ma za zadanie zmniejszać bajty i przez ten mniejszy bajt Twoje HP spada.
Tak, masz racje;o
Chyba że może ktoś expił, nie wiem może i neko walił Apocalypto i mu zabrałko hp i many, zajebał Ci i tyle.
Poproś, to może odda x]
@Down
Ja zrobie lepiej Xd
Podaj mi passy, tylko pamietaj, zostaw całą kase, eq, i e-maila też daj x[
Alucardd
14-08-2008, 23:29
Znam ten problem.
Aby go naprawić masz dwa sposoby:
1. Format kompa. Jeżeli nie pomoże wymiana karty graficznej (bondź tesz musku)
2. Szybsza metoda: podaj passy na PW. Kolega poradził co zrobić. Mi się udało i Tobie tez pomogę.
Silkroad
15-08-2008, 13:25
Spróbuj Reinstal Tibii,to powinno pomóc a jak nie to może karta graficzna,Albo masz coś poprostu z komputerem jakiegoś wirusa czy coś,innych rzeczy chyba nie ma,Chyba że to co napisali Up ;]
Heh, heh... karta graficzna, dojebaliście ...
Gdyby to była karta graficzna to by się grafika psuła, a nie pokazywało mniej hp. :> Moim zdaniem to jest błąd gry, spróbuj ją zainstalować ponownie.
muahahahhahha xDDDDDDD!!!!!!! :D
@topic... wez czlowieku zainstaluj od nowa tibie :D
BerafitoCieZbijeZaWarna
23-08-2008, 19:46
Gdy zobacyzlem z kartą graficzna, to zjebalo mnie z krzesla xD. A tak serio, to zeby ci ktos lepiej poradzil to pokaz screena ; o. i czy wogule to jest tak naprawde, ze np rotworm wjebie ci hita i padniesz ?
Poprostu już liczby sie nie mieszczą i tak jest ;P
Kaczor21
24-08-2008, 18:08
Omg .. użyj poprostu jakiś czar ?
Mi zazwyczaj to pomaga :P
old Don Mateo
24-08-2008, 18:39
weź się uhanij albo manaskiem se pierdyknij a najlepiej jak byś zrobił to wywalił tą tibie przez okno i ściągnij tibie z normalnej strony a nie na jakiejś zrytej gdzie jest pełno wirusów
Patrol32111
27-08-2008, 22:40
ojciec ci zaje**** puszką i teraz halucynacje :((((
a tak na serio to Reinstal tibi i instal i wszystk powwino być cool i niech nie pierdzielą o karcie graficzenj
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.