PDA

View Full Version : Loteria, zobacz, niepo?a?ujesz.

rawer
14-08-2008, 23:32
Loteriada

Witam, Pragnę powiadomić Was ,drodzy użytkownicy ,iż organizuję swojego rodzaju “loteriadę”
Jest nieograniczona ilość losów.Aby wziąć udział należy wysłać ,niewielką jak na nagrodę, kwotę w wysokości 100 CC(1 SC) parcelem do Depozytu Gracza o bajecznym Nicku “Loteriada”
Nadesłanie pieniędzy[przynajmniej 100cc/1sc](co jest równoznacznością wzięcia udzału w loterii)jest równe wykupieniu jednego losu, Im więcej losów wyślesz[X * 1sc] tym większa szansa na wygraną,
w parcelu z pieniędzmi powinno znajdować sie: SC(zależnie od ilosci nabytych losów )oraz list(letter) w który zawarty byłby: Nick Gracza(Ciebie) który wysłał los oraz liczbę (np:5) losów które zostały wykupione(jeżeli wysłałeś/aś 5sc ,wpisujesz 5, jeżeli 4 należy wpisać 4, oraz analogicznie do każdej innej ilości SC).

Nagrody:
1'sza wylosowana osoba wygra , taaaaadam !!!
Pandemium armor, Saphira armor, Magiczne Klapki Zapomnienia oraz Saphira legs.

Pamiętaj,Im więcej losów wyślesz tym większa szansa na wygraną.

Loteria trwa do dnia 20 sierpnia tj. Środa, tego dnia będzie podany zwycięzca oraz rozdana zostanie nagroda.

Powodzenia.

Wszelkie prawa zastrzeżone, co do rozgłaszania tematu nie mam sprzeciwu.

@eehh nie sśdzisz ze jak by nikt nie wygrał to nie było by to zdeczka dziwne? a ty od razu pesymistycznie, twój problem, ale nie obrażaj ludzi(w tym wypadku mnie) sadząc że jestem złodziejem,Temat Pana down wyczerpany

bermen
14-08-2008, 23:37
tak tak juz ci wysylam 50kcc aby wygrac te super itemy !!1111
czlowieku nikt ci nie uwierzy... masz ledwo 1 post i myslisz ze all ci wysla 100cc?
eghm wypierdalaj ;p
pokaz mi pozniej na apo te itemy... bo watpie ze masz ;p

Splaxor
14-08-2008, 23:40
co do rozgłaszania tematu nie mam sprzeciwu.

Ja mam sprzeciw. Nie widzę, abyś miał zgodę Administracji na zrobienie takiej loterii. Nie chcę, aby ktoś obwiniał ekipę za ewentualne oszustwo, zamykam.