PDA

View Full Version : budzok pk ; )

Yearsh II
15-08-2008, 01:16
tu link : http://www.speedyshare.com/615195506.html
A ogolem nie bede opowiadal sami zobaczcie sami ocencie ; )

booombello
15-08-2008, 03:06
HAhahha akuzino jak zawsze umie tylko straszyc, ze nagrał film i wysle na gg do Tygrysa hauhaha na mnie wyslal juz miesiac temu i nic.. jaki z niego frajer xD

@topic

Nic ciekawego.. 1k ed uher, + inni..

@edit

JA [Hepson] i Wladca luku się ładnie nagraliśmy xD

Ja wyzywam Pianke, a on kinge huehe, ale wladca ma wejscia.. rox "elo co tam dziwko kurwo jebana?" xD

Bajeczny
15-08-2008, 10:31
Ja wyzywam Pianke, a on kinge huehe, ale wladca ma wejscia.. rox "elo co tam dziwko kurwo jebana?" xD

O tak, faktycznie masz się czym chwalić. Ciekawe tylko co by powiedziała twoja matka, gdyby zobaczyła swojego grzecznego, 11 letniego synka w okularach jak klnie.

#
Nie wiem jakiego bota ma budzok, ale exiva fastuh w blackd tak nie uha. :pp

Doktor miszczó
15-08-2008, 11:06
Pvp budzoka jest zalosne, teraz widac ze mial ladnego bota.
.................................................. ............................

KaZeK
15-08-2008, 12:42
Boze...Ale boty Glemexor rl budzoka jego wierny sioher sam gralem glemexorem jakis czas i wiem to i owo :)

To sa ziomy z rl'a i tyle ...
A jesli chodzi jakiego ma bota to wam nie powiem bo nie ma o czym ;o

szeregowy major
15-08-2008, 13:27
jakby mnie uhal 1k + ed tez bym nie padl ; O

BerafitoCieZbijeZaWarna
17-08-2008, 14:16
No jezeli nikt nie siohal/uhal, to raczej byl to bot :P.

Tak wogule, widze Yearsh zjechales lvl Berafitem xDD.. Ehh moj stary charek :<. Ale dobrze zrobilem, wymieniajac sie xD.

Hiphophominid
19-08-2008, 09:46
Mam sio, więc w czym problem?

Normalny filmik jak mam pk w city z sio, nic nadzwyczajnego tutaj nie widze - tylko 5 osób, które w ogóle nie potrafią się zorganizować tylko leją ile wlezie, aż do skończenia many...

5 x 5 k = 25k combo, mam 34k hp, więc nawet sio by mnie nie wyuhał jeśli potrafilibyście się zorganizować - doliczając hity meele to bym padł w 2 sec ;D

Dogi
19-08-2008, 16:48
Mam sio, więc w czym problem?

Normalny filmik jak mam pk w city z sio, nic nadzwyczajnego tutaj nie widze - tylko 5 osób, które w ogóle nie potrafią się zorganizować tylko leją ile wlezie, aż do skończenia many...

5 x 5 k = 25k combo, mam 34k hp, więc nawet sio by mnie nie wyuhał jeśli potrafilibyście się zorganizować - doliczając hity meele to bym padł w 2 sec ;D

Dokładnie, trochę więcej organizacji wczoraj lali tego druta co go siohał leciało za nim paru 1k+ i nie mogli go ubić zamiast gościa w trapa albo coś to tylko mana do 0 dalej mf i znowu mana do 0 a ten tylko z nich śmiał...

takie zachowanie można zaliczyć bo braku dobrego pvp...

Jak by na real tak bili dajmy na to że Taifuna co padł na 280 z takimi umiejętnościami jak z APO to by w życiu go nie ubili trap rox... bez trapa 0 szans....

Ludzie głowy używajcie a nie hotów tylko.