Zaloguj się

View Full Version : Diablo 2 LOD bn

Poleq
15-08-2008, 17:01
cze kilka dni temu zaczolem gre w diablo i shukam pszyjaciul mojom 19 czarodziejkom na ogien i lut i blyskawice, macie morze jakies itemy?

Rly-
Od paru dni zaczalem grac w diablo, wbilem 82 lvl pallem na hammery(dmg 4,3k) i jakos tak zaczalem sie nudzic, wiec pomyslalem ze komus moglbym pomoc... taxi albo pobiegac na xxx runy? xP taxi only norm bo na koszu nie mam wp prawie zadnych

@down
No coz, zdecydowanie enigma(daje do umiejetnosci i teleport+mf) hoto(um, szybsze rzucanie czarow) poza tym to czako i reszty nei wiem ; d ale znam stronke z poradnikiem
Osobiscie dalem do 70 w sile, 70 w energie i z tego co pamietam 80 w zrecznosc, reszte wpakowalem w zywotnosc i mam teraz 1,2k hp razem z (beznadziejnym) eq

stronka-http://www.strefarpg.pl/Diablo-2-Build---Paladyn-Hammer-a1778.html
To chyba nie podchodzi pod reklame bo nie reklamuje innego servera ; (
@edit
Chcialbym dodac iz hammer to na prawde potezna postac, jednak z mlotkow cieeeezko trafic ; p trzeba miec troszke skilla zeby trafic w pojedynczego potwora z mlotka ; p

Tumanbuga
15-08-2008, 18:56
cze kilka dni temu zaczolem gre w diablo i shukam pszyjaciul mojom 19 czarodziejkom na ogien i lut i blyskawice, macie morze jakies itemy?

Rly-
Od paru dni zaczalem grac w diablo, wbilem 82 lvl pallem na hammery(dmg 4,3k) i jakos tak zaczalem sie nudzic, wiec pomyslalem ze komus moglbym pomoc... taxi albo pobiegac na xxx runy? xP taxi only norm bo na koszu nie mam wp prawie zadnych

mogłbyś podać mniejwięcej co włożyc na takowego hammera na 99 lvlu w co wpakować staty ? bo miałem palka na zapał i postanowiłem w przyszłości zrobic hammera.

Pzdr. Thx z góry =)