PDA

View Full Version : Wywiad z KoXem KodeXem by Jo?ek.

jołek
15-08-2008, 20:36
Jołek:Cześć chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad jesteś chętny do szczerych i wyczerpujących odpowiedzi?

KodeX: Jak chuj XD

Jołek: Standardowo zapytam Ciebie jak masz na imię? Gdzie mieszkasz? I ile masz lat?

KodeX: Mam na imie Patryk, mieszkam w Koninie, lat mam tyle na ile sie czuje (58) XD

Jołek: Heh trochę tajemniczo bo mieć dany wiek a czuć się inaczej to troche zmienia ale dobra nie naciskam. Jakie masz zainteresowania sport? informatyka? Czym się zajmujesz na co dzień?

KodeX: Interesuję sie komputerami, zresztą prawie jak każdy forumowicz, z tym że ja zamiast nakurwiać w te pixele wole sobie pograć w jakiś nowy tytuł.

Jołek: Rozumiem, że chodzi o szatańska grę tzw. Tibię. Czy grałeś w nią? Jeżeli tak to ile czasu dziennie co osiągnąłeś i od kiedy grałeś?

KodeX: Ta, kiedyś to grałem pełną kurwą po 10 h dziennie(Rl). Swoją grę zacząłem od tibii 7.5? Miałem wiele postaci, w tym dwie 100+ (obie Shivera)

Jołek: To bardzo dobry wynik z tego co pamiętam to 7.5 wyszło około trzech lat temu, kiedy skończyłeś z tym i jak trafiłeś na apo kiedy to było?

KodeX: Na apo trafiłem półtora roku temu, a skończyłem? Trudno powiedziec, na forum jestem cały czas.

Jołek: A jaki lvl wbiłeś na apo?

KodeX: 327, 530,

Jołek: Nie jest źle. Czy zajmujesz/interesujesz się czymś innym oprócz kompa?? Sport?

KodeX: E-sport, siłownia(Ale nie jestem taki wielki jak biały albo turex), no i czasem sobie jakąś książkę przeczytam.

Jołek: Jak wiesz na forum jest dużo różności ze względu na poglądy, rodzaje ubioru, muzyki co ty o tym wszystkim sądzisz?

KodeX: Tak szczerze mówiąc chuj mnie to wszytko obchodzi, póki się nie doczepią do mnie to mnie to będzie jebało ;)

Jołek: Ciebie doczepią tzn? Czego? Też zaliczasz się do jakiejś grupy? Co sądzisz o kontrowersyjnym Cinqu i jego poglądach?

KodeX: A jebie mnie on xD jak mówiłem, póki sie mnie nie czepia to niech robi co chce.

Jołek:A jak zareagowałeś na jakże głośne wydarzenie mianowicie hack Pandory i ubliżanie Layerowi.

KodeX:Pandora to jest ziomek, wiec szkoda typa, Layer też jest spoko, ale moim zdaniem powinien mieć w dupie tą całą akcje, jest jaki jest i nie ma sie co czepiać.

Jołek: No i tak było miał to tam gdzie ty powiedziałeś i w tych momentach był na forum aby naprawiać szkody wyrządzone przez hackerów, tzn. odbanowywać. Co sądzisz o innych moderatorach?

KodeX: Arhadus - pies
Mc Maciek - pies
Adios - nie znam
Busst - Trochę za bardzo spoważniał, wcześniej był luz ziom.
Guset - Ogarniety, ale troszeczkę za szybko zamyka tematy.
Listek - Znam go raczej prywatnie, czasem mnie wkurwia ale spoko
Laluś - Ten to jakiś dziwny typ jest, nie znam
Flama - 12 letni napinacz.
Splaxor - Wcześniej go nie lubiłem, a teraz jest moim ulubionym modem
Elvan - Już go wyrzucili ale wróci, mój jebaka, Jak był moderatorem był
najlepszy zawsze sobie można z nim jajca na GG porobić XD

Jołek: Masz jakichś wrogów na forum?? Którzy Cię potępiaja nienawidzą lub ty ich bardzo nienawidzisz??

KodeX: O w chuj, wiele jest takich psów np. Oxidosis, Tur3x(tutaj to bardziej szczeniaczek) Biały (Tutaj zaawansowany menel)

Jołek: Dochodzimy juz do końca wywiadu. A teraz.... nie będzie żadnej Serii Szybkich Pytań, możemy jedynie pograc w dowolne skojarzenia;p Czy chcesz tego?? xD

KodeX: No to dajesz XD

Jołek: Mleko

KodeX: Krowa

Jołek: Starość

KodeX: Ze zdaniem "Twoja stara XD"

Jołek: Internet

KodeX:Laptop xD

Jołek:Tibia

KodeX: Gówno

Jołek: Audi R8

KodeX:Nas - Hero xD

Jołek: KoX

KodeX: Kodex XD

Jołek:Wywiad dobiegł końca, możesz teraz kogoś pozdrowić jeśli chcesz.

KodeX: Pozdrawiam: Chojrak, Dede, Fee conte, Fifeks, Bax, Ciebie, Listka, Lukki, Hory Plener, Neffex, Neko(syczek) Paulina Maatini, Tre cool, Phoenix, wróbel, Zaraki, Crayon, Ake, Alucard, Angel death, Azian, Bart, Becio, Bobo, Byout, Busst, Carlos, Catka, Drah mastera, Drako, Elvana, Figo Konrad, Gladzio, Grence, Humu, Iakovlev, Jacol, Layera, Margotha, Master Code, Mehu, Margoth, Michcio, Mikiel, Neki, Nixon, Nusultan, Leady Nighter, Pandora, Paulina, Qlers, Rzulf, Sallen, Saphirka, Splaxor, Kinght, Viki, zico, Poziomek,
Mejger No i na koniec mojego najlepszego kumpla Małego Downa ;)

Jołek: Narka.

KodeX: Narazie.

Podczas wywiadu przesłuchałem cała płytę El-Polako 2x wypiłem Pepsi 2L. KodeX nie robił nic szczególnego, jedynie użył kilkadziesiąt razy słów cenzurowanych :)

Alucardd
15-08-2008, 20:48
#FIRST
Hahhaha ***** hahaha jestem pierfszyy!

Nie ;< Nie zasługuję na bycie w liście "Pozdrowienia" ;<

#Topic
Ładnie, przejrzyście i "wogule". Nie chce mi się pisać.
10/10 xD

master kallhi
15-08-2008, 20:50
no "fyfiad" całkiem całkiem xd trochę za krótki ale pytania mogą być, jako iż byłeś w Anarchy 1/10 :/ (H@H@H@ ale jest zuły !)

Chir
15-08-2008, 20:54
LoL za co Elvana wywalili?

@topic
Wywiad fajny, ale krótki. Ocena: 8/10.

Znacie mnie.
15-08-2008, 21:01
buHAHAHA nie rozumiem Cię kodex, kiedyś wielce ziom a teraz ?

Nagle mnie zbluzgał na gg, nie wiem o co mu chodzi, co za koleś xDD

Mam w dupie internet i nie szukam sobie kumpli, ale z turexem i białym można pogadać, nie to co z tobą tylko każdego bluzgasz :)

Eklerq
15-08-2008, 21:55
buHAHAHA nie rozumiem Cię kodex, kiedyś wielce ziom a teraz ?

Nagle mnie zbluzgał na gg, nie wiem o co mu chodzi, co za koleś xDD

Mam w dupie internet i nie szukam sobie kumpli, ale z turexem i białym można pogadać, nie to co z tobą tylko każdego bluzgasz :)

kodex to jeba** tibijczyk który jak już dostanie to co chce odwraca się od wszystkich. Jak grałem Buliim to był dobrym psem zawsze do mnie pisał abym mu pomógł a teraz się odwraca więc chu* mu w oko.

Ko0oDeeXiiiK
15-08-2008, 22:06
#Up
Pisałem jak coś chciałem bo od zawsze cie za frajera uważałem
#master kallhi
Każdy popełnia błędy XD!
#Oxi
Milcz psie z Anarchy, wypad Turexowi w dupsko włazic to Ci może admina jeszcze da, a sry, ten pies tylko na kase leci..
Ja kiedyś byłem ziom? Kto do mnie pisał ciągle ? Ja nie odpisywałem ? i było "Czemó znuf mnei ingarujesz"

Margaroth
15-08-2008, 22:23
To prawda,Kodex to pies.............................................. .................................

@topic
Wywiad fajny tylko szkoda że z takim psem

Mejger
15-08-2008, 22:27
Kodex 22:24:58
wejdz na forum w dział wywiady
Kodex 22:25:02
zobacz wywiad ze mnia
Kodex 22:25:06
i zostaw ładny komentarzyk

Wywiad normalnie cud miód i popcorn z cukrem! Choć jeszcze nie miałem okazji przeczytać, ale zaraz zapewne to zrobie! Bez pozdrowień XD

#Edit
Wywiad zjebany kur wa mać! Mały Down jest na końcu a nie ja, Kodex wypiepszaj, masz hunta w csie, niech Cie tylko spotkam na jakims serwie!

Elvanish
15-08-2008, 22:41
Splaxor - Wcześniej go nie lubiłem, a teraz jest moim ulubionym modem
Bo mnie już nie ma :>

Elvan - Już go wyrzucili ale wróci, mój jebaka, Jak był moderatorem był
najlepszy zawsze sobie można z nim jajca na GG porobić XD
A żebyś kuźwa wiedział, że wrócę ;D (Nie drodzy moderatorzy. To nie było słowo kur... dalej wiecie. To nie było obraźliwe ;> Cholera to dziwne uczucie tłumaczyć się przed nowym pokoleniem xD)

Wywiad moczny, bo jestem w pozdrowieniach i byłem najulubieńszym moderatorem KodeX'a ;D

zico
15-08-2008, 23:47
Zajebisty wywiad ,szczere odpowiedzi heh No, wysililes sie ;p;d Dzieki za pozdro :)

Ave Elaine
15-08-2008, 23:58
Jestem szmato Ave Elaine a nie Drah Master więc poproś Jołka by z edytował ; ) też Cię kocham ;D

Ko0oDeeXiiiK
16-08-2008, 01:24
#Up
O ty **** łysa XD Mam cie Drah master na gg zapisanego i tak ma być XD

#Margaroth
Idz pisać do elity forum jak do kumpli, przecież ich znasz nie ?

BaNaN
16-08-2008, 08:10
Jołek:Cześć chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad jesteś chętny do szczerych i wyczerpujących odpowiedzi?

KodeX: Jak chuj XD

To mnie rozjebało. A tak to wywiad jak każdy inny wywiad, może być.

Cielak
16-08-2008, 08:38
Kodex.. a w ryja nie chcesz ? ^.- . Gdzie pozdro dla mnie ? ;d

*topic
Fajny wywiad, bo z gościem, który ma emeryturę ;|
10/10

Tettmeier
16-08-2008, 08:43
A gdzie ja w pozdrowieniach psie?.... nie zasłużyłeś na tego komenta, ale będziesz miał na bułkę ;/

*Chojrak*
16-08-2008, 09:43
Xd

Wywiad dobry bo z KodeX'em XD

Jestem w pozdrowieniach ! xddddd jako pierwszy ;D

..Sallen..
16-08-2008, 09:51
Zajebisty......................................... .................................................. .................... :>

GladeQ
16-08-2008, 10:23
Nie no jołek zajebiste piszesz te wywiady :D No i z super osóbką :D
Jołek odpocznij od forum i idz poczytaj książki o kuchni greckiej, bo w ogole nie masz o niej pojęcia :D I sie jeszcze ze mną o to kłócisz xDDD

Znacie mnie.
16-08-2008, 10:26
BUhahah kodex, rozjebałeś mnie psie jebany. Nie pamiętasz jak było ? Widze, słaba pamięć. A kto mi pierwszy w dupsko właził, nie pamiętasz ? ;] Ja do Ciebie pisałem ZAWSZE z problemem, a ty jak mi w dupe właziłeś. Dostałem adma na anarchy, to od razu w dupsko właziłem :( Ja nie prosiłem admina, gnk sam mi go dał, więc pysk. Co ma do tego turex? To przecież nie on dostaje kase na serwa baranie.

Plener123
16-08-2008, 11:13
:O To tym byłeś wczoraj zajęty ;] Dzięki za pozdro botQ. ;*

Old Yavimava
16-08-2008, 11:36
Żal...zje*any wywiad bo z Tym czopem...nie znam go zabardzo ale widze po wypowiedziach że jest zwykłą ciota... nie pozdrawiam
...:mad:

lemoneek
16-08-2008, 12:44
ciekawe co kodex chce osiągnąć tymi przekleństwami widzimy tutaj problem wielu ludzi "niewychowanie" Obelgi łacina ale po co to komu?

Wywiad ładny przejrzysty tylko wypowiedzi Kodexa żenujące...

jołek
16-08-2008, 12:54
No tak KodeX ma swój specyficzny sposób wyrażania emocji mam ten sam problem dużo przeklinam, ale z innej strony wywiad jest realny bo pisze na prawdę, równie dobrze mogłem wszystkie te jego przekleństwa zniwelować albo za cenzurować a to wszystko miało być szczere aż do bólu.

Quik
16-08-2008, 13:29
Takie szczere,że aż mnie głowa rozbolała xD.Nie lubie z kim robiłes wywiad,ale zrobiłeś wywiad jak sie należy ;)

Ko0oDeeXiiiK
16-08-2008, 13:45
Żal...zje*any wywiad bo z Tym czopem...nie znam go zabardzo ale widze po wypowiedziach że jest zwykłą ciota... nie pozdrawiam
...:mad:

Po postach? Rly?
Ko0oDeeXiiiK
legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****
Legia Stara *****

U niego w wiadomościach od odwiedzających.

Tak w ogóle połowa psów które piszą o mnie to co piszą to są osoby które wcześniej wyśmiałem, wykpiłem, obraziłem;)

#Down
yea? Tylko szkoda że to nic nie znaczące psy które są nikim na forum, zresztą zupełnie jak ty ;)

Margaroth
16-08-2008, 13:47
Wyśmiewają i obrażają ale to ciebie hauhauahuauauahauha kodexowy psie.
@kodex
To może powiedz co ty znaczysz gnido na tym forum?mniej niż zero?;] duzo osob wie ze probujesz sie na tym forum dowartosciowac bo na parafie nie wyjdziesz bo cie mlodsi koledzy bija ;] hahahah

Ave Elaine
16-08-2008, 14:26
Tam na końcu korytarza Pogoń yebie Kolejorza ! ;D

Lech to są kuwy z krainy kwitnącej bulwy ;D !

Voltius
16-08-2008, 15:01
Kodex bot!!! ;d
@Topic
Wywiad nawet spoko bo nie jest sztywny.
Więc mogę dać 10/10.

Eklerq
16-08-2008, 15:07
Wyśmiewają i obrażają ale to ciebie hauhauahuauauahauha kodexowy psie.
@kodex
To może powiedz co ty znaczysz gnido na tym forum?mniej niż zero?;] duzo osob wie ze probujesz sie na tym forum dowartosciowac bo na parafie nie wyjdziesz bo cie mlodsi koledzy bija ;] hahahah

Bardzo dobrze napisane. kodex to internetowy napinacz i pozer, zawsze pisze, co to on nie zrobił, gdzie nie był, komu najeb**, co on to nie ma i różne inne bzdety. Błaźnisz się kodex tym, a jesteś tylko zwykłym maniakiem, który pokazuje w internecie 'coś, lub kogoś kim w rzeczywistości nie jest'. Kiedyś byłeś normalny, ale się zmieniłeś... Nie będę Ci przypominał jak zawsze się podlizywałeś do mnie abym kogoś ubił albo napisał i nastraszył.

Bywaj...

GladeQ
16-08-2008, 16:26
@kodex

Napisałeś do niego to co do Ciebie wołają koledzy z podwórka? Nie dość, że zgapiłeś nick od naszego kochanego wujaszka eM (Margotha) to jeszcze kozaczysz do osob, które wiedzą więcej od Ciebie i są tutaj szanowane -.-

duzo osob wie

Te dużo osób to są Ci, którzy zazdroszczą kodexowi, że ma na forum wielu przyjaciół i pisze mądrzejsze posty od nich?

@down
No właśnie... kto tu jest przydupasem -.^ Nie wiedziałeś co napisać to to napisałeś.
@edit dla tego down
już zmieniłes ^^

Margaroth
16-08-2008, 16:30
Napisałeś do niego to co do Ciebie wołają koledzy z podwórka? Nie dość, że zgapiłeś nick od naszego kochanego wujaszka eM (Margotha) to jeszcze kozaczysz do osob, które wiedzą więcej od Ciebie i są tutaj szanowane -.-

Te dużo osób to są Ci, którzy zazdroszczą kodexowi, że ma na forum wielu przyjaciół i pisze mądrzejsze posty od nich?

ahahahaha,dojebałeś przydupasie :D ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]spierdalaj \m/

@up
Ta,nie wiedziałem :D ogólnie mam wyjebane na was :D napinaczki internetowe.

SedaN*
16-08-2008, 17:00
Zostawcie Kodexa! Może czasami za bardzo krytykuje, ale on już taki jest XD Taki mały, wredny chóy :D (ojj dobra niech będzie 'duży'). Nie no to spoko ziomek :PP

@Topic
Wywiad dobry, 8/10. xd

Drako o.o
16-08-2008, 20:27
wywiad ok

ale moze troche za malo tego "ku**a"

a tak to ok xd

Figo Konrad
16-08-2008, 23:50
Co to w ogóle ma być za wywiad ? Z jakimś KodeXem (karnym) kto go zna? :D

@topic

Wywiad fajny i dziekujem za pozdro :*

Lech zdech kolejorz!

MuUuSsK
27-08-2008, 20:17
Wywiad zajebisty - Dlaczego już mówie , bo z najlepszym ziomem z forum :>
Dzieki Patryczku za pozdrowienia ;oo Kocham cie już nie długo szkoła i koniec z tibią ;>

See You ;oo

MuUuSsK
27-08-2008, 20:22
Nic tylko sie śmiać z takich dzieci UhshsuHSuSH KodeX to zajebisty ziom forum ,a to że zazdrościcie mu że coś osiągnoł na tym forum to nie moja wina.

Hrater
27-08-2008, 23:07
pr0 Wywiad, super pytanka... Ciekawych rzeczy sie o KodeXie dowiaduje ;PP

A mnie to juz do pozdrowien nie dopisal "Łajdak" : <

old Don Mateo
27-08-2008, 23:08
porypany wywiad bo dlatego że przeprowadzałeś wywiad z Ko0oDeeXiiiKiem ale że to porypany wywiad to śmiechowy w hoj ale niestety zgona nie zaliczyłem xD ale Kodex ma wszystko w ch*ju xD

Funnyx
28-08-2008, 18:39
Eeee... wywiad możliwy, szczery do bólu a to mi sie bardzo podoba

10/10 :D

Crayon
28-08-2008, 18:41
To nie było słowo kur... dalej wiecie.
Czy chodziło Ci drogi Marku o pannę lekkich obyczajów ? Ew. sędziego na meczu ligi polskiej.

No myślałem, że zapomniałeś o mnie. Wywiad bardzo fajny z jeszcze fajniejszym jebaką, który nie dał się trafić wagonem przez Tony'ego.

Kinght 2.0
03-09-2008, 18:21
KodeX mój wuc kodex mój krul a tak po za tym dobry wywiad z bardzo ciekawą, interesującą , bombową osobą jaką jest kodex

11/10 =]

Adzik
03-09-2008, 18:32
KodeX mój wuc kodex mój krul a tak po za tym dobry wywiad z bardzo ciekawą, interesującą , bombową osobą jaką jest kodex

11/10 =]

To teraz tutaj zajrzyj ;) :
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=288223#post288223