Zaloguj się

View Full Version : Elvan

Chir
15-08-2008, 22:15
Nie wiedziałem gdzie dać ten temat, a więc daje go tutaj.
Czy wie ktoś dlaczego Elvan nie jest już moderatorem? Niech piszą tylko te osoby, które wiedzą.

Elvanish
15-08-2008, 22:24
Tego nie wiem nawet ja, więc wie tylko Mortiis.

Możliwe, że ma to związek ze zdjęciem KodeX'owi 2 warnów (po uprzednim przeanalizowaniu ich), które (wg. mnie) się mu nie do końca należały.

Ale oczywiście Mortiis wie lepiej. W końcu on jest pr0.

@Edit
Napiszę jeszcze coś do Mortiis'a (pewnie i tak nie przeczyta, ale co tam...):
Jak już mnie masz zamiar usunąć z pozycji moderatora, to napisz mi o tym czy to na gg czy nawet na forum. Powinienem wiedzieć za co, bo nie mam zielonego pojęcia. Byłem na tym forum najbardziej doświadczonym moderatorem (no może Arhadus był bardziej doświadczony... Nie wiem ile on w tym siedzi) a Ty mnie zwyczajnie olałeś i postanowiłeś wylać. Administrator doskonały, który wie wszystko najlepiej. Thx.

Ave Elaine
15-08-2008, 22:31
Layera też wyrzucili z posady ;| i też nie wie dlaczego ; ) niech Mortiis zostanie sam !

Lu$hOoOoOfy Cineq
15-08-2008, 22:49
Myślę, że bycie Wolnomularzem to dość poważny powód. A wy powinniście wspierać Mortiisa w jego decyzjach! <Nie wierzę, że to napisałem. Xddd>

Down: Poza literówką nadal nie rozumiem błędu... Lit. ofc. poprawiam.

Vonozaurus
16-08-2008, 00:08
Myślę, że bycie Wolnomularzem do dość poważny powód. A wy powinniście wspierać Mortiisa w jego decyzjach! <Nie wierzę, że to napisałem. Xddd>

Osoba, która tak dba o Ojczysty język tak pisze? Twój podpis też wiele daje do myślenia o interpunkcji, ale co tam...

@Elvan
Wg mnie jesteś NAJBARDZIEJ doświadczonym moderatorem. To jak Mortriis w Twoim przypadku postąpił jest śmieszne i nie wybaczalne. Nawet gdyby przywrócił Ci posadę moderatora nie powinieneś jej przyjmować, bo nie jesteś niczyim psem. Szanuj się.

@temat

Zapewne Elvan zrobił coś co Mortiisowi się nie spodobało, czyli uraził któregoś z jego psów ;).

Grulix
16-08-2008, 12:31
Zmniejszyła się ekipa moderatorów na forum Apo.
Tak moim zdaniem to szanowny pan Mortiis ma nas w dupie. Mu tylko zależy aby o 12.00 zobaczyć stan konta. Tak prawda. Tutaj panuje wolność słowa.

I dobrze, że się zmniejsza liczebność moderatorów, ale i tak Elvan powinien zostać. Te prawie 2 lata na forum robią swoje teraz powinien zająć sie rl.

Viseko:<
16-08-2008, 23:46
Ehh, jeb*ć APO.

Na cholere Ci tu wchodzić ?Xd

Wiem, sam wchodze ale to dlatego, że mi sie w ch*j nudzi:<
Aha, no i chce troche warnów dostać.

doniczekmateo
17-08-2008, 00:46
@up

jak cię zobaczyłem pierwszy raz na APO to wiedziałem że jesteś poryty ale w sumie masz trochę racji

@topic

Mortiis chcę skończyć z APO to dlatego z nikąd Elvan i Layer nie mają modków :D

Cryer
17-08-2008, 08:22
No świetnie! Sami najlepsi moderatorzy odchodzą... Layer, Elvan I KTO JESZCZE? Jeszcze tylko brakuje odejścia Bussta, Pandory Lalusia i Arhadusa aby forum zostało przejęte przez noobów...

@topic
osbiście nie wiem czemu odszedł ale to chyba była jakaś osobista tragedia...

Grulix
17-08-2008, 09:39
Layer nie był dobrym moderatorem. Elvan był najlepszym moderatorem, nikt już nie pamięta chyba kto go wybrał. Oczywiście, że Scorpioon. Elvan był zaufany gdy Tygrys odchodził to on rządził forum i jakoś je ulepszał. A Mortiis mu tylko na pacc zależy.

*Chojrak*
17-08-2008, 10:02
Hamburgera i Elvana wyjebali za unbana KoDeX'a i tyle ; x

Elvan moze jeszcze bedzie modem ale hamburger nie ! xdd

Elvanish
17-08-2008, 11:48
@up
Uwierz mi... chciałbym. Tylko Mortiis musiałby się w końcu na gg do mnie odezwać, bo mnie kompletnie olewa.

@Cryer
Czytaj wszystkie posty. Nie odszedłem sam, tylko Mortiis mnie wywalił nawet mnie o tym nie informując.

@Edit
AAaaaaaaAAaaAAaaaaaaAA ! Pierwszy błąd ! Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! :< Nie zasługuję na moderatora ! :< xD

Pietro
17-08-2008, 12:41
Elvan był moderatorem na starym forum i siedzi na tym forum najdłużej ze wszystkich moderatorów, i mimo tego go zdegradowali nie wyjaśniając czemu.
Rotfl, to jest po prostu śmieszne, Elvan, olej tego moda. Dla większości ludzi i tak pozostaniesz nadal "ziomem", nawet jeśli moda nie masz. Jak Mortiis zobaczy, że mu sie burdel robi na forum to sie przekona o wartości moderatorów.
Zawsze szanowałem Cie najbardziej ze wszystkich moderatorów. Szacun!

DragonQ
17-08-2008, 14:13
@Elvan
Trzymam kciuki, liczę na powrót jak większość. Już nie wiem co się dzieje z Mortiisem, chyba ostatnio za dużo bierze.
Offtopic:
Aaaaaaaaahahahahahah, FAIL! UwieRZ, nie uwieŻ! :D

Deduś
17-08-2008, 14:34
@up
Uwież

Uwierz plz xddd

@topic

Mam to gdzieś, Mortiis stanowczo przesadza dlatego tu nie gram.

Bald Drah
17-08-2008, 15:05
Szkoda Elvana, ale muszę tez to powiedzieć. Uważam że Elvan był bardzo dobrym modem, ale większość osób która tu pisze chce żeby wrócił bo go lubią a nie żeby coś robił. Mortiis źle zrobił ze Cie olewa, ale nie można też teraz tak na niego lać bo odebrał Ci moda ... Jak byłeś modem nic takiego byś nie powiedział pffff :)

Mortiis źle zrobił, byleś najlepszy z modów, ale cóż jaki pan taki serv .... I fajnie by było gdybyś wrócił:

MORTIIS: ZATRUDNIJCIE ALFONSA NIECH OGARNIE TEN BURDEL!!!!!!####!!!!!!!

Silkroad
21-08-2008, 11:47
Mortiis poprostu nie wie co robi wywala wszystkich a później będzie rekrutacja znowu ;/ Elvan sam nie wie dlaczego go wywalili bo szanowny pan Mortiis nie odpisuje mu,niech się Mortiis wypowiada w takich tematach a nie sam Oskarrzony musi się tłumaczyć. Ja nie gram na Apo bo Mortiis przesadza i wogóle wszscy odchodzą z Ots same nóóby. Elvan był najlepszym Moderatorem i był najdłużej na tym forum. A kto go wybrał? Scorpion . Elvan spowrotem na MODA!

Crayon
21-08-2008, 12:08
@Elvan
Wiara czyni cuda. Ale jak mogłeś mi to zrobić ? Jak mogłeś tak napisać ;< Już Cię nie kocham :(

@Topic
Ja się zastanawiam dlaczego Mortiis pieprzył się z tym 'niby hackiem' Nixona(odszedł, ale jego konto nadal stoi zielone i wiele osób mylnie interpretuje, że nadal Nixon jest wśród modkuff), a nie po prostu wziął mu rangę i róbta co chceta.

The Witcher
21-08-2008, 13:05
Mortiis Ma Wszystko W Dupie! Huj Go Obchodzi Czy Na Apo Bedzie Porzadek, Tylko Kase Z Pacców Liczy!! Apo To Zuo!

Pandora_Banned
21-08-2008, 15:08
@Cryer: ja też nie mam już moda

@Elvan;*: mi się zdaje że nie masz moda przez KodeXika;* xD

Bądź dobrym Karasiem i nie przejmuj się tym :D

Na twoim miejscu dał bym sobie już spokój ale ja nie wybieram za ciebie. "Róbta co Chceta" Yeah. Lepiej być Userem ;) Pozdrawiam.

*Poziomek*
21-08-2008, 16:16
Dobrze Cię pamiętam ze starego forum. Może ty też mnie pamiętasz? xD Mortiis traktuje wszystkich modów jak psy... Jak mu się znudzicie to kop w dupę i won z ekipy xD Ze wszystkich moderatorów ciebie najbardziej szanuję. Elvan jesteś zajebisty xD Szacun dla ciebie

Dann
21-08-2008, 23:49
Kiedyś była zgrana paczka moderatorów, teraz takiego czegoś nie ma.
Gdyby team moderatorów był zgrany to po tej czystce każdy by odszedł ale dla naszych moderatorów to by był straszny ból stracić władzę, przecież każdy ich teraz szanuje<jebłem rotfla>:O.
Niech Glan sobie sam moderuje to forum:)
Pozdro;p

Oddajkonto
22-08-2008, 15:15
http://i37.tinypic.com/2lcvjio.jpg

Szkoda Elvana :) Taki pogodny czopek :P

Widać, że złe nawyki Mr.Glana są nadal na topie :/

Grulix
23-08-2008, 13:09
Elvan był najlepszym moderatorem na forum jak i starym jak i nowym dobry przyjaciel Adm.(kto się skapnie kto to Adm będzie boski) mała podpowiedz Adm były moderator jeszcze niecałe 1.5 roku temu

Crayon
23-08-2008, 13:26
Elvan był najlepszym moderatorem na forum jak i starym jak i nowym dobry przyjaciel Adm.(kto się skapnie kto to Adm będzie boski) mała podpowiedz Adm były moderator jeszcze niecałe 1.5 roku temu

Czyżby Amedain ? : O Ale on chyba był Adminem ; [

old Don Mateo
23-08-2008, 14:41
@up

to był modek nie admin bo jeszcze miał chyba tutka na serwie po czym odszedł i kolejny był Slave czy jak on miał po czym został wywalony Grojdól,Exot i tamta zdzira przy czym APO się zaczeło rąbac

@topic

no cóż życie Mortiisowi teraz tylko zależy na kasie i nic innego i wszyscy odejdziemy on będzie happy bo będzie miał jedynie spokój i dośc zadawanie się z dziecmi neo (allegro kids i noobów)

Katsuyoshi
23-08-2008, 15:11
Proponuję wyjebać jeszcze paru innych stronniczych moderatorów i przerzedzić te szeregi !