Zaloguj się

View Full Version : Front Atmosferyczny nad Polsk?. ?niwa burzy.. co s?dzicie ?

Cielak
16-08-2008, 14:23
Jak w temacie x xd xd

Ja zrobiłem wyjątek.. przestraszyłem sie tych burz :|

BlackdOWN
16-08-2008, 14:31
Co rok robi sie co raz gorącej , wiecej burz , mniej deszczu! Co moge powiedzieć :} Koniec SWIATA!

Casta
16-08-2008, 14:35
Takie burze będą coraz częściej, bo klimat sie ociepla.

SiMiNa MaSaKraToS
16-08-2008, 14:36
Koniec SWIATA!

:O Nie strasz nas, bo Neko wbije RS'a i rozje*ie APO XD.

#Topic.
Hm. To wina wszystkich zanieczyszczeń itp.

BaNaN
16-08-2008, 15:24
Klimat się zmienia i tyle. Człowiek jest za słaby, by to powstrzymać. Jedynie co możemy to zmieniać się razem z klimatem, bo z Matką Naturą nikt jeszcze chyba nie wygrał.

Cielak
16-08-2008, 15:28
http://www.tvn24.pl/-1,1561396,0,1,jezus--maria--idzie-na-nas,wiadomosc.html

... Bez komentarza.. zaczynam się bać burz.

$edit$
10km ode mnie = fajny widok z okna

Ave Elaine
16-08-2008, 17:08
Za nim dojdzie do nas ta wichura tzn. Do mojego miasta to będzie zefirek ;D pamiętajcie, że z każdym km wiatr jest mniejszy ;D

Viseko:<
16-08-2008, 17:13
Do mnie raczej nie dojdzie, znaczy do mojego miasta ;S

I jebie mnie to.

LebwLeb
16-08-2008, 17:34
Koniec świata = Koniec tibi = Koniec Neka

Koniec świata = Koniec Cs'a = Koniec Mnie:(

Koniec świata = Koniec Apo = :)))))))))))))))))))))

Cryer
16-08-2008, 21:09
Może nie tyle co koniec świata, co zmiana świata na gorsze. Świat przestać istnieć nie może, co najwyżej ludzkość, flora i fauna może wyginąć. Narazie trzeba czekać aż ten bajzel ustanie. U mnie w nieście to był piorun za piorunem. Ale nieraz było gorzej więc non-stres.

BlackdOWN
16-08-2008, 22:02
Bywa , mowie co raz częstsze burze , u mnie 6 lat temu w roku była burza 2-3 razy , a w tym roku to już z 20 burza w moim mieście , i aż szyby od okna skrzypią :) A napierdala piorunami aż fioletowo się robi..
Teraz ludzie zobaczą że to prawda będzie w roku 2012.. ziemia się obróci do góry nogami i słonce roztopi lodowce , i zaleje całą Europe! Zobaczą za te "Haha koniec świata mi loda może" :) , tyle wypowiem na ten temat , i też mam strach... Nikt z śmiercią nie wygrał i z burzą!
A to wszystko przez beżynę zanieczyszczenia! Nie ma to jak palic w kominku , styropianem nie?:)

Cryer
16-08-2008, 22:08
Bywa , mowie co raz częstsze burze , u mnie 6 lat temu w roku była burza 2-3 razy , a w tym roku to już z 20 burza w moim mieście , i aż szyby od okna skrzypią :) A napierdala piorunami aż fioletowo się robi..
Teraz ludzie zobaczą że to prawda będzie w roku 2012.. ziemia się obróci do góry nogami i słonce roztopi lodowce , i zaleje całą Europe! Zobaczą za te "Haha koniec świata mi loda może" :) , tyle wypowiem na ten temat , i też mam strach... Nikt z śmiercią nie wygrał i z burzą!

Niestety nie zgodze sie z tym co powiedziałeś. Konća świata być nie może! Ile to razy był zapowiadany koniec świata? 1000rok, 10001 rok, 1995rok, 2000rok, 2001 rok, 2005 rok... Moim zdaniem koniec świata będzie jak pan Bóg sobie tego zarzycy, nie prędzej!

Ragonas Kena
16-08-2008, 22:31
@offtopic
Gadacie głupoty o tym końcu świata... Nie rozumiecie tego, że nie wszyscy wierzą w tego Waszego "boga" ? Czyli, że np. taki Rastafarian ma mieć niby koniec świata, bo inna wiara sobie tak ubzdurała ? Pomyślcie trochę...

@topic
Te burzę są wynikiem zmiany klimatu. To jest normalne. Co parę milionów, czy tam miliardów lat tak się dzieje. Być może, niedługo będziemy mięli klimat tropikalny i zero zimy...:) Mi tam to pasuję.:)

BlackdOWN
16-08-2008, 22:44
@up
Chcesz tropikalny? to wypierdalaj do Ameryki , burze co 2 dni.. i tornada rozpierdalają domy.. proszę bardzo -.-

Cryer
16-08-2008, 22:55
@topic
Te burzę są wynikiem zmiany klimatu. To jest normalne. Co parę milionów, czy tam miliardów lat tak się dzieje. Być może, niedługo będziemy mięli klimat tropikalny i zero zimy...:) Mi tam to pasuję.:)

Nareszcie jakaś sensowna wypowiedź!! Ludzie żaden koniec świata! Poprostu chwilowa anomalia.

@down
święta racja!

KaZeK
16-08-2008, 22:58
Boze placzecie jak dzieci najwyzej rozpierdoli nas w chuj! hhhahaha BlackdOWN rozpierdoli ci dom! uciekaj!!!

Bald Drah
17-08-2008, 06:47
Ja się boje burz taki lęk. Przy moim domu stoi dźwig jak w niego jebło to myślałem że się zesram :) Albo stoję na balkonie a piorun koło mojego bloku sruuu wali ...
Tusk miał racje będzie jak w Irlandii xD

A tak w ogóle to trąba powietrzna jest przez zmianę klimatu i niedługo u nas będzie jak w Ameryce... Wczoraj był Twister oglądaliście ??:D Ale ja w Radomiu mieszkam i tu mnie nie dosięgnie xd

Tettmeier
17-08-2008, 07:47
Boże jak chcesz Cielak poczytać o burzach idź na Torg, tam od trzech dni jest taki temat, i odpowiedzi w nim są inne. 0 offtopiców, ludzie piszą co o tym sądzą a nie jak tutaj, że burza co chwile słabnie, będzie koniec świata, albo czy oglądałem wczoraj film. Żenada, moderatorzy nic z tym nie robią..
topic: u mnie burza była tylko wczoraj w nocy. Deszcz co chwilę pada (pada - nie pada, pada - nie pada) No i jak tu żyć?

Cielak
17-08-2008, 10:32
TORG to TORG. APO to APO. Chciałem się dowiedzieć co tutaj sądzą. Xd.

Ciekawe kiedy dojdzie do tego, że tornada osiągną skalę F5.. takie w Ameryce są co roku. "F5 - wiatr o prędkości od 416 do 510 km/h (może unosić bardzo ciężkie obiekty i przenosić je nawet o kilkaset metrów, zrównuje z ziemią wszystko co napotka na swej drodze)" (źródło: WIkipedia).

xd. Czekamy

LebwLeb
17-08-2008, 12:20
Będzie jak w tym Filmie "Twister"...

Twoja wiadomosc jest zadluga o 60 znakow i 6 kropek.

kajojek
17-08-2008, 12:50
Ogladalem ostatnio wiadomosci wszedzie burze i nawałnice a u mnie nic :D tylko troszke wczoraj deszczyk popadal i tyle. Tyle ze niedawno byla powodz bo San wylal i zalalo kilka wiosek.

LebwLeb
17-08-2008, 13:24
jak nie w 2012 roku to bedzie kiedy idziej, chodzby dlatego,ze slonce wybuchnie (ok.3miliardy lat) mysle,ze nas juz nie bedzie:P, moze nas tagze wessac czarna dziure nwet teraz, albo wybuchnie najwiekszy wulkan swiata:)

Kanii
17-08-2008, 13:54
@up
3mld. nie narczej 1mil. Lodowce się topia bo słońce się, że tak powiem rozszeża..za 1 mil lat będzie to supernova..Albo może, że zderzy sie z nami inna galaktyka to jest prawda.

@topic
Oczywiście we wcześniejszych latach tego czegoś nie było ale klimat jest nie przewidywalny zmienia się co roku.W Ameryce może sobie być tornado bo tam jest inny klimat całkiem inny.Pieprzycie, że lodowce szybko się ztapią i zaleje europe za nim one się ztopia to troche minie.
Ja się nie boje jeśli jest burza siedź w domu i tyle strzela piorunami wszędzie strzela i to gorzej niz u nas i sie ludzie nie boją a wy się czego macie bać????.Wiem, że nigdy takiego czegoś nie mogliście doświadczyć, że torando 1km od was jest.Przyzwyczajajcie sie pomału do tego.. ale nie szybko xD:D.

Destroyer Pall
17-08-2008, 14:44
I CHUj.
Bedzie rozpizduwa.
I zajebiscie - , -

OMG w tibie nie zagram mamo ; (.

Zal ! - !
Taa koniec swiata bedzie jebac zabami jak chuj.
Beda tornada,cyklony itd ...

Pizgawa w chuj ... Wszyscy zginiemy Apokalipsa

Bysiek
17-08-2008, 15:12
@UP.
Lubisz HaRdcOre??
@TOPIC
To normalne tak jak inni pisali to jest spowodowane zmienianiem sie klimatu ;o nic na to nie poradzimy xD

Fifeks
17-08-2008, 22:57
Zwykła zjebana zmiana klimatu -.-... Ale popatrzcie że kilkanaście lat temu też takie coś było... Tzn. nie było TAKICH trąb powietrznych ;p Ale były burze... i to takie same :D

Lost Girl
17-08-2008, 23:06
No co tu moge napisac. Chyba tylko to zebyscie wylanczali kompy jak idzie jakas burza bo jeszcze wam roz... i bedzie dopiero.

Patrol32111
17-08-2008, 23:11
Lol jak ma być rozpierdolca to będzie nic nie poradzicie nie stanie w łap w łep z końcem świata i nie będziecie szuper hirołami co nas obronią co ma być to będzie choć najlepiej wam będzie życ jak przyjmniecie życie takie jakie jest !

Oxidosis!
18-08-2008, 15:30
Ja lubie takie coś. Hardcore xD W dupie mam czy koniec świata, chce burze i chce tornada, chce ***** hardcore, bo nudy xD !

Cielak
18-08-2008, 15:41
Ja lubie takie coś. Hardcore xD W dupie mam czy koniec świata, chce burze i chce tornada, chce ***** hardcore, bo nudy xD !
Mówie Ci ! Nie chciałbyś. Doświadczyłem widoku trąb.. dwóch. Jest to widok przerażający.

Selrien
18-08-2008, 15:47
Hmm Szkoda mi tych ludzi.Stracili cały dobytek swojego życia.

Alucardd
18-08-2008, 16:08
Jakieś 3-5 dni temu jak były te burze i huragany to z 5 piorunów jakby walnęło w dom sąsiada. Dało się słyszeć dźwięk blachy jakby coś uderzyło w dach! Omfg to było straszne... Możecie mnie wyśmiać ale ja już się zaczynam bać tych burz. Kiedyś to w ogóle się nie bałem. Ale teraz jak mówią o tej trąbie powietrznej koło Torunia (chyba tam), o tym klimacie, o coraz większych burzach to się zaczynam bać co to dalej będzie ;<