PDA

View Full Version : Najlepszy swiat non-pvp

Magik
18-08-2008, 21:27
no wiec
chce zagrac na rl tibii tylko nie moge wybrac swiatu non-pvp bo pvp mnie juz znudzily :)
moze mi ktos podac na jakim jest najlepiej zaczac od 0 , male kolejki itp?

[Guest] http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=29926

Cielak
18-08-2008, 21:29
Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia ! Guardia !

Rocky Balboa
18-08-2008, 21:38
Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera ! Honera !

Deduś
18-08-2008, 21:39
Kandja : >
Chodź na candie... nie ma tam w chuj noobów z apo.
Znam tylko 1 osobe z apo, która tam gra.
On ma 65 rp, a ja 61 ek xd zapraszam... ; p

Patrol32111
18-08-2008, 22:25
Tak jak Cielaczek ! GUARDIA ROX na guardi jest fajnie napewno nie najfaniej ale gra przyjemna ! jeden z lepszych serverów Rl Tbia na jakich grałem (grałem na 10 już :P)

@down

Sam jesteś noobasem bo nic nie wnosisz do temat a robisz niepotrzebny spam jeżeli nie zalecisz sie do moich słów to wypier*dalaj no !

Blade xD
18-08-2008, 23:31
Non Pvp dla nobasów xDNon Pvp dla nobasów xDNon Pvp dla nobasów xD
Non Pvp dla nobasów xDNon Pvp dla nobasów xDNon Pvp dla nobasów xDNon

GladeQ
18-08-2008, 23:33
najmniejsze kolejki są na Guardii, grałem na Harmonii kolejki ~100, grałem na Menerze kolejki ~150, gram na Guardii kolejki ~50 :D (Juz mam pacca xd)

kicaii :o
19-08-2008, 06:41
CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA CANDIA
Jak cos Pisz na Pw

^^LUKI^^
19-08-2008, 08:08
Guardia i tyle male koleiki na 20 lev zpokojnie zaorbisz na c seta bo male ceny sa np takie arbales 20k xD

KamilQ
19-08-2008, 10:53
Ja polecam Candie~ i Harmonie~ :)
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.