Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Akanato - By Cielak

Cielak
19-08-2008, 08:47
Cielak
Akanato

Witam. Czy mogę z Tobą przeprowadzić wywiad dla forum.toproste.pl ?

Dajesz
Imię, wiek, zainteresowania ?

Damian, 18, duzo

OK. Zostając przy okazji w temacie o rzeczywistości... Masz swoją drugą 'pupę' ?

Tak mam

Zdradzisz Jej imię ?

Karolina

Czy jesteś/byłeś na studiach ?

Nie

A masz może zamiar ?

Niewiem

OK. Przejdźmy może do świata 'pixlekuf'. Czy grałeś w to gówno ?

Niestety

Kto Ci zaproponował tę grę ?

Kumple

Jakie były Twoje osiągnięcia ?

To jest chyba nieistotne

Może podasz chodźby największy poziom na APO i na Real Tibii

Tylko ci co mnie znaja to wiedza

Jak długo juz grasz w te 'kwadraty i prostokąty' ?

prawie 5 lat

Masz może jakiś wrogów i przyjaciół ?

Mam

Dobra.. nasz wywiad dobiega końca, bo mi nie dobrze :|. Czy chciałbyś pozdrowić kogoś ? Może znajomych, a możę rodziców ? :)

Glyshu , LK , Nixona i tych ktorzy zasluzyli, a jest ich malo

@down
Wiem, że krótki.. sraczka mnie wzięła xd. A, że Aka tak odpowiadał to nie do mnie miej pretensję psie Cineqa

Dedax =]
19-08-2008, 09:36
Najgorszy Wywiad jaki czytałem. Krótki, odpowiedzi są zajebiste
'nie wiem' 'nie istotne' ...Kto to akceptował.

Nie rób już wywiadów.

1/10

Tettmeier
19-08-2008, 09:39
O żal, aż mi się rzygać zachciało rly. Te odpowiedzi były tak bardzo wyczerpujące, że ***** rzygać i śmiać sie. 1/10. Cielak nie rób więcej wywiadów. : O.
Btw. Ostatnio był chyba z nim wywiad by Ake. :O.

down: nie powiedziałem, że ją obrażasz. Tak masz mi przypomnieć jak ją wyzywałem. Bo nie pamiętam.

Widzę problem i chce popytać ludzi bo nadal nie pamiętam (nie przypomniałeś mi?;o wtf?)
A co do tych pozdrowień - wczoraj na pw mówiłeś że jest jaka jest a dziś już ją pozdrawiasz.. z całym szacunkiem ale nie chce mi się z Tobą rozmawiać. >.< Bye.

Ákananto
19-08-2008, 09:45
Tett wybacz przyjacielu od poduszki ze bezczelnie pozdrowilem kogos, kogo znalem dluzej niz ty, wybacz !!!!!

Btw. mam ci przypomniec jak ja wyzywales, obrazales? Kto byl przy niej wtedy? napewno nie ty, tak sie sklada ze ja jej nigdy nie obrazilem, jestes zmienny jak kobieta ..

#up

No wcale jej nie wyzywales, malo to razy? Popytaj ludzi i ci powiedza, nie udawaj glupiego. Jezeli chodzi o Kasie to pozdrowilem ja bo mam do tego prawo, napisze mi slowo w tym temacie ze mam skasowac i skasuje, widzisz jakis problem z tym?

Och Ach, jakos nie widze abym cos zlego na nia pisal? Temat jest juz skonczony, sprawa zamknieta

Ave Elaine
19-08-2008, 10:16
Ogólnie wywiad lamerski a szkoda bo przeprowadzany z ciekawą i barwną osobą na poziomie.

Drah here.

Psujekbanned
19-08-2008, 11:43
Szczerze mówiąc to do dupy wywiad.

Niestety tak, czy nie? Pisz jaśniej...

OK. Przejdźmy może do świata 'pixlekuf'. Czy grałeś w to gówno ?

Niestety

To chyba wywiad, a Twój lvl na pewno nie jest jakąś wielką tajemnicą :|.

Jakie były Twoje osiągnięcia ?

To jest chyba nieistotne

A to mnie rozjebało...

Masz może jakiś wrogów i przyjaciół ?

Mam

Przejdźmy do błędów.

chodżby Dla Twojej wiadomości, pisze się "choćby".

Niewiem Nie wiem, osobno :]

możę Możę... Aha.

Wywiad krótki i do dupy.

Nakomi takahata
19-08-2008, 14:44
TO jest wywiad chyba srywiad taki krotki koles ma 18 lat i tylko umi pisac niewiem itd duzo sie nauczyl w szkole.PZOdro dla niego buyushshshshs.

http://www.graffitigen.com/temp-images/7/906/graffiti-tag-me-121914271126665.gif (http://www.GraffitiGen.com/)

Ákananto
19-08-2008, 15:53
#up

No niestety duzo sie nauczylem :/ Przyznam nie jestem najlepszy jezeli chodzi o szkole ale ja przynajmiej wiem jak ustawic sygnature a nie tak jak ty :( Cos nie wyszlo? I wogole ten smiech poprzez spam Hotkey.. Zenada

Ko0oDeeXiiiK
19-08-2008, 16:37
Nie no każdy ma swój sposób odpowiedzi, możne Akananto po prostu lubi odpowiadać lakonicznie ;p
Ale pytania i tak idiotyczne, tak jak byś chciał a nie mógł

Jan
19-08-2008, 22:48
No ładnie Akatanato! (ale ksywa lepszej nie miałeś?) mnie to sie już nie pozdrawia chociaż znamy sie już 3 lata i do tej pory kontakt utrzymujemy.. Ładnie.. Fenks.. Wywiad: tragedia, 1/10 wogóle tu nie ma sztuki wywiadu, to bardziej notatke przypomina.

Funnyx
22-08-2008, 15:23
Straszny wywiad, nie wiem jakie sa wasze odczucia, ale moim zdaniem osoba udzielajaca wywiadu nie była zbytnio zainteresowana rozmowa :)

Pontius
23-08-2008, 23:58
"Tak, nie, może, nie wiem" Odpowiedzi takie dlugie, ze jeszcze nigdy takich nie widzialem o.O! Ja juz bym wiecej napisal... Najglupszy wywiad jaki czytalem. Akanato moglby sie wiecej postarac, a nie w jednym slowie odpowiadac :> Takie moje zdanie.

Jeckyllek
24-08-2008, 01:42
O zal jaki on tepy xD Bardziej niz skocio a myslalem ze to nie mozliwe:eek::eek:
xD

Pozdro Noobki xD:):)