PDA

View Full Version : Wrestling xDDDD

MufjeMamjeSopaczysz
19-08-2008, 20:13
Co sądzicie o Wrestlingu ?
Kiedyś pokazywali na eurosport teraz muszę się zadowalac only Youtubem ;C
Dużo osób mówi że to jest gra aktorska ale chyba nie można zagrac wbijania komuś pinesek w mordę :o

http://pl.youtube.com/watch?v=S3pZu7HX6lQ&feature=related
Taki mały kawałeczek xD
Lubię to oglądac jak jestem wkurzony bo uspokaja mnie to xDD! Wiem, jestem psychiczny :C

Oxidosis!
19-08-2008, 20:27
Też zawsze oglądałem na Eurosport, szkoda, że już nie leci. No ale cóż :P

Mi się bardzo podobają niektóre akcje, np. jak ktoś kogoś kładzie na stół i po min skacze.

master kallhi
19-08-2008, 20:34
Oglądałem Kiedyś Ale WWE,a na Eurosport było TNA,
Zdziwię cie ale wszystko to aktorstwo... Na początku walki wiadomo kto wygra ;] ... tak samo pół roku przed galą już wiadomo kto będzie miał pas :] (my oczywiscię nie ale zawodnicy tak ) Mi się już znudził troche ;p Ale jeśli miałbym Wybrać ulubionego zawodnika to chyba Triple H i Undertaker ;]

@down
Naucz się czytać piszę że NA Eurosporcie nie było WWE _._
Po za tym tylko raw na Extreme i gale z przed roku xd
Rey Mysterio Bije się pod publikę ;] Ten koleś ma podstawowe Wykształcenie Oo ;]

Tereaveral
19-08-2008, 20:34
Żal? Extreme, sobota, 20.00. WWE RAW =) .

#Up

Batista i Rey Mysterio to sa koxy =)

#Edit

#Up

Hah, to Ty naucz się czytać, on napisał, że kiedyś wrestling oglądał na Eurosporcie, a teraz nie puszczają go, więc musi się zadowolić Youtubem, a ja napisałem, że transmitują na Extreme. Żal -.-"

A i jeszcze wrestling jest pod publikę kołku.

lol561
19-08-2008, 20:43
Nie mnie to dobija jak np jeden drugiemu Butelkę szklaną rozbije na głowie a temu nawet krew nie leci. Na to nie da się zaglądać to już wole na bajki na minimini oglądać. Wg mnie najlepsze jest MMA lub K1 bo to są walki a nie udawanie.

Xide
19-08-2008, 20:57
@lol561
No dokladnie.
@topic
Jezeli bylby to resling w ktorym napie*rdalaja sie i krew im leci to rozumiem, ale nie cos takiego jak tam. Kolo dostaje buta w ryja, i zamiast sie odsunac to ten stoi i sie patrzy.

Patrol32111
19-08-2008, 21:16
Rey miszterio koks ;p nie sądze zabardzo by (udawali) :P

Maatini Żałosny Ogryzek
19-08-2008, 21:37
To jest 100% udawania (aktorstwo) On za nim chodzi jak pies za panem a ten go bije a tam ten się nie broni weź zal mi tego many dostaje a mu krew nie leci...

SedaN*
19-08-2008, 22:14
No *****! Wielka szkoda, że już nie leci. Zawsze było chyba w piątek jak pamiętam, czy tam w sobote... Zawsze oglądałem. Tak, tak to jest aktorstwo xd