PDA

View Full Version : Korzy?ci profesji!

Oxidosis!
20-08-2008, 10:28
Witam. Jak wiemy, w ostatnim czasie Mortiis dużo pracował nad balansem postaci, w czym zmienił kilka rzeczy. Lecz chciałbym w tym temacie porównać miej więcej profesje.

Dajmy przykłady :

555 Ms vs 555 Ed = Tutaj sprawa jest otwarta, obaj siebie mają na 2 hity. Kto walnie 1 spama, ten wygrywa.
555 Ek vs 555 Rp = 555 ek uha się miej więcej od 3,2k do 4,5k a obrażenia zadaje ok. 2,5k ? Za to Rp vituje się miej więcej 3,5k, a wali ok. 2,8k ?
Jak widzimy ek za chuja nie zabije rp, a rp jest w stanie zabić ek, ponieważ co ze spamu ek jeżeli rp się vitnie więcej niż ek walnie, a ek się uhnie o troszke więcej niż rp walnie, ale powtarzam tutaj w gre nie wchodzą hotkeye jak u rp, tylko ręka, czyli jest trudniej.
555 Ms vs 555 ek - Ms ma ok 7k hp. Ek wali ok 2,5k, czyli ma ms'a na 3 hity. Ms ma vite, która daje miej więcej całe hp. Ek ma ok . 18k hp, ms'a uderzenie zabiera ok. 4k hp. Ms ma go na 5 hitów, lecz ek musi się uhać. Zaużmy, że walczą 10 minut i nikt nie może się zabić. Ms wali spama, ek też postanawia to zrobić i jak wiemy ms pada szybciej, bo leci na 3 hity a ek na 5, a ms nie może jednocześnie się vitać i walić.
555 ed - 555 rp - Tutaj to n/c Rp zdecydowana przewaga, ma ed na 3 hity, ed ma go na 4-5 hitów gdzie jak ed najmocniejszy czar wali tyle, ile palek się vita. Palek wali spama - ed pada jak piesek. Ed wali spama - Rp nie schodzi do żółtego.
555 Ms - 555 rp - Nie mal że tak samo, jak na górze.

555 ed vs 555 ek - Patrz jak ms walczył z ek, nie mal to samo.

Wniosek :

1. Rp - Prawdopodobnie pokona każdego, więc tutaj n/c
2. Ek
3. Ms
3. Ed

Tak miej więcej by wyglądała tabelka, jakby każdy miał równe pvp. Nie rozumiem jednego. Dlaczego sork/ed muszą mieć lepsze pvp, aby pokonać rp, a rp wystarczy ze ma równe pvp i pokona sorka/ed. Mortiis osłabił palladina, lecz e vita niestety dalej daje za dużo hp rp. Teraz jest niestety nadal żle, ale dużo lepiej, bo widać że rp słabszy, lecz jeszcze było by trzeba wprowadzić kilka zmian, aby profesje były naprawdę równe. Teraz msów w ogóle ludzie nie tworzą, bo zaużmy że rp i ms mają równe pvp ( chociaż to nie prawda ) no ale 555 rp weżmie 4 bally na loozach, a 555 ms pada na combo od 2 bally. Moim zdaniem jeszcze troszke osłabić palladina i ok, bo rp ma zajebisty exp, a 555 ms nie daje rady na magic kingi.

Poprzedni temat, jeżeli chodzi o pvp.

To może teraz plusy/minusy każdej postaci.

Royal Paladin - Tutaj sprawa jasna, ma bardzo dobry exp, rzadko pada przy czym ma dobre pvp :)
Elite Knight - Podobna sprawa jak up, dobry exp, rzadkie padanie tyle że pvp słabsze.
Elder Druid - Exp ma słabszy, często pada ale ma sio, przy czym niewiarygodnie szybko zarabia kase, np. siohanie na x 2 queen.
Master Sorcerer - Exp ma jak ed, czyli słaby, często pada, niestety oprócz troszke mocniejszego czaru niż Ed ( i tak ma słabe pvp ), ma za przeproszeniem chuja, bo wydawało by się że ms to powinien uhać najwięcej, no ale niestety 555 ek uha tyle samo ile 555 ms :)

Nasuwa się pytanie.. dlaczego każda profesja ma jakieś plusy, np. Royal Paladin/Ek ma zarąbisty exp dajmy na 600 poziomie, a ms musi użerać się z monster skeletonami, ED tak samo ale ma to siohanie, na czym niesamowicie zbija kase, a MS nie ma nic, bo uha tyle nie wiele więcej chociaż jest profesją magiczną a ek ma przy tym wyborny exp, 600 ek może z sioherem na 7x bally, a ms bierze po 3 ms'y jak się zrespią :)
To ma być sprawiedliwe ?

Patrzcie na to !

555 RP - od 3464 do 4724
555 MS - Uha od 3834 do 5228
555 ED - Uha tak samo jak ms, tyle że on sioha no i wiąże się z tym, że tylko naciska hotkeya i zrobi to 2 x za nim ms kogoś uhnie :)
555 EK - Uha od 3350 do 4568.

Ludzie, to jest komedia ! Ms uha o 500 hp więcej niż ek o 500 hp więcej niż rp, chociaż oni mają lepsze pvp i lepszy exp :) Ms jest naprawdę słaby..

Moim zdaniem powinniście zrobić tak, by ms więcej uhał i to nie o mało ale bez przesady i powinniście dodać więcej hp ms/ed. Wtedy były by wyrównane profesje, bo wtedy każda profesja była by wyrównana, a teraz widzicie sami ile osób tworzy rp/ek a ile ms : )

@Down

Racja, tyle że na rl 1k sork walił by niewiele mniej niż na apo.

Ale takie pvp jak Ty napisałeś, było by fajne, bo podobne jak na real..

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-08-2008, 10:32
Na APO nie ma pvp. Chcecie pvp?
Sorc na 1k lvlu niech wali 2k, i to max. Dodać m walle, inne runy (fieldy itp...), usunąć energy max i exori max. Zmiejszyć siłę manasa, wprowadzić alternatywę jak ringi/softy na rl... Zwiększyć kilkukrotnie cenę ammo i manasów i usunąć SL. Wtedy będzie pvp. Teraz to jest kto pierwszy dobije, bo macie siebie na 2-3 strzaly.

Grulix
20-08-2008, 10:33
Tak masz racje. Ale ms i ed nawet jak są na red hp to się uhają na całe. A rp to spama w niego nawet w 2 typka i pada jak piesek.

Grulix
20-08-2008, 10:36
Sorc na 1k lvlu niech wali 2k, i to max. Dodać m walle, inne runy runy (fieldy itp...), usunąć energy max i exori max. Zmiejszyć siłę manasa, wprowadzić alternatywę jak ringi softy na rl... Zwiększyć kilkukrotnie cenę ammo i manasów i usunąć aole. Wtedy będzie pvp. Teraz to jest kto pierwszy dobije, bo macie siebie na 2-3 strzaly.

Poprawię Cię Cinuś.
Po H*j usówać aol'e? Nie lepiej usunąć sl. Mogłyby to być jakieś lov enfo albo co.
Co do tych manasów to się zgadzam. M wale tu nie działają tak samo jak f bomby, fieldy. Runy jakie działaja na apo to: Hmm, Uh, Sd, Destroyer Field, Gfb i chyba Ih.

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-08-2008, 10:39
Up: Masz double posta. :<
Już poprawiłem, zapomniałem, że na apo są SLe. ; o
Co do run, trudno jest dorobić nowe?...

lol561
20-08-2008, 10:42
Wszystko to prawda ale tak sorc/drut zawsze miał najmniej hp i może powiem tak
dajcie knight powiedzmy 500lvl ma 12mlvl bez eq z e max bije 3422 3835
palek ma 36-37 mlvl jeżeli dalibyśmy taki mlvl do knighta biłby 4466 5005
a palek bije 3506 4069 chodź ma 3x większy mlvl teraz sorc/drut
jeżeli damy taki powiedzmy 110mlvl jaki mają sorc/drut na tym lvl ale damy go knightowi biłby 7685 8613 a bije Ultimate Explosion 3724 4389 to jest coś nie tak chodź knight jest upośledzony magicznie nie odstępuje nawet od sorca/druta.

Moja propozycja czar ue/mas mort powinno zabierać 900 many max erex 850many e max 800many gue/ID powinno zabierać 1250many wtedy było by wyrównanie profesji do tego ue/mas mort powinno być silniejsze o 1-2%

Gram palkiem i spokojnie biore o 50-75lvl sorca na pvp. NIE ŻE JESTEM SUPER MASTAH PVP tylko to jest szara rzeczywistość.

fR33
20-08-2008, 10:43
Zgadzam się tym na górze, ale bardziej na gorze ; )

Teraz pvp mija się celem. Po co kogoś zabijać skoro ta osoba nic nie straci przed jeden amulet, ktory jest bardzo tani.

Za duzo jest dzieci, ktore beda plakaly po powaznych zmianach takich jak zwiekszenie cen run, manafluidow, amuletow...

A co do tych profesji.
Na Apo panuje pewna tendencja. Jeśli jedna profesja zostanie ulepszona to zaraz szereg idiotow wypisuje glupoty na forum w swoich pojebanych tematach jak to zostali pokrzywdzeni przez wzmocnienie "x" profesji.
Wtedy ekipa apo robi kolejne zmiany i pogarasza profesje, ktora do tej pory byla mocna, aby nastepnie zwiekszyc sile innej profesji.
Horror.

#Edit

Po H*j usówać aol'e? Nie lepiej usunąć sl. Mogłyby to być jakieś lov enfo albo co.
Co do tych manasów to się zgadzam. M wale tu nie działają tak samo jak f bomby, fieldy. Runy jakie działaja na apo to: Hmm, Uh, Sd, Destroyer Field,

Usunięcie SL'i to z lekka przesada. Myślę, że oslabienie tego amuletu oraz zwiekszenie jego ceny ( znacznie ) byloby idealne.

Tak chcecie przerobic apo ?

to idzcie na wara, enfo 8.2 i tam macie aole i reszte gowien/...

To jest apo, nie RL !

..|..

Grulix
20-08-2008, 10:44
Lol to ty jaki masz lvl? Mnie to wkurza lol561 po co Ty tutaj pewnie z erex nie możesz bić i nie wiesz jak to jest... Twoje pvp to tylko walka evura vita/sd ewentualnie exevo mas vis
A cineq da się nowe runy zrobić tylko trzeba mieć czas na skrypty.

Takiego ots co my teraz gadamy o nim to można zrobić w test servie.

@down
Gram sobie na enfo różnych tak dla picu.
A jak mi się chce to logam się na Valorie (taki server na globalu PvP) I tam robimy w 10 war na 100+lvl

kovatenko
20-08-2008, 10:47
Tak chcecie przerobic apo ?

to idzcie na wara, enfo 8.2 i tam macie aole i reszte gowien/...

To jest apo, nie RL !

Dedax =]
20-08-2008, 11:14
Cineq 100% popracia.
Tylko nie m walle bo debile z niskim lvl by spamowały pod depo :<

^Up
Ta? Nie popłacz sie, rook to rook? a czemu robią z niego maina?.

Topic.
Pall wali mocno, i co? niech sie cieszy jak kiedys knight :')
Zmniejszyc e-max'a, to samo zrobic z exori max erex,
walenie na dystans jak i bronią białą żeby od skilla było.

Ja i tak nie gram, więc mnie to jeb*je

HaWkInS
20-08-2008, 12:35
Ta to prawda, powinni dodac 1 hp wiecej magom, poniewaz teraz to ms i ed jest zerem w pvp..Mam 900+ ed, jak sie z kims bije i padam to mowia ze "haha, ale masz slabe pvp, ciota jestes itp"..Ta to normalne jesli mam jakies 10khp..A taki 900 ek wali sobie 4k z maxa i 1.5k+ ze sworda..podejdzie do mnie i padam na miesjcu. Poza tym mam jeszcze 800ek i nim w pvp jest o wiele lepiej. Aha i dodam ze paladyn zadaje ZA DUZE obrazenia z c arrow/boltow itp..Nie wspomne o golden bolcie..Cineq wali z niego 3k+..czyli ma mnie na jakies 3-4 hity z niego -.-. Zal..

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-08-2008, 12:43
Dodać 1 hp więcej? Nie, zmiejszyć. Tak samo jak na rl.
Z e maxa nie zmiejszyć hity, tylko usunąć. I dodać coś jak na rl, z świętości. Max najta ofc. usunąć, ma exori gran.

True
20-08-2008, 13:05
^^ jasne. up? lol? to usunąc max erekcje pallowi i sorc niech ma usuniety exevo gran mas vita vis. A co do twojej wczesniejszej wypowiedzi ze usunac sl dodac m wale to sie zgodze...

Viseko:<
20-08-2008, 13:17
Eshh, Cineq to jest OTS i ma być łatwiej, jak komuś sie nie podoba to niech idą na rl...

Usunąć e max'a najtowi?To innym profesją też te najlepsze chary.

Boshe, jest tyle OTS'ów, swiatów na rl.Idźcie tam grać jak tu wam sie nie podoba:<

Zauważyłem że Oxidosiss cały czas narzeka na profesje którą sam gra...

Najpierw na najta, teraz na sorca.Zaraz bedzie miał RP, i powie że jest najgorszy i żeby dać palkowi może ue i sio^^.

lol561
20-08-2008, 13:22
Apo jest tak dostosowane żeby tutaj grali większe lvl pod tibie 7.6 ciężko coś takiego zrobić jak mówi Cineq. Tak żeby było coś jak by rl to tibia 7.9+ Inaczej nie da rady.

Oxidosis!
20-08-2008, 13:55
Narzekałem na ek, ale jak gram ms, to chuj mnie strzela słysząc że lece od 600 ek mając 600 ms na 3 hity. No sorry, ale może jak zrobią APO 8.0 to będzie to samo, co na real xd

Hrater
20-08-2008, 14:10
Dużo krytyki, dużo racji ale też dużo niezgodności.
Na stronce Apo powinen sie znajdowac Bilans postaci, np. :
Ms - 20%
Ed - 30%
Rp - 25%
Ek - 25%
To raz.

Dwa, fakt, iż Pall to przesadzona profesja znaja wszyscy.

Zmniejszenie obrazen zadawanych przez czary takie jak - "Exori Max", "Exori Max Erex", byłoby dobrym posunięciem.

Zgadzam sie z Oxidosisem w sprawie uhania poprzez Sorcerera.
Zwiekszyc sile uhania postaci Głownie Magicznych - Ms, Ed o jakies 1-2k. Ms nie da rady zarabiac na uhaniu.

Druid zarabia wiele na siohaniu. To daje mu przewage jesli chodzi o Eq.

Knight - wyśmienita profesja do expienia. Z leczeniem troche gorzej ale na pvp i tak ma male szanse z Rp. Wprowadzic nowy czar Dla knight'a ktory leczy 1/5 hp. Dobre rozwiazanie dla Low lvli, ktore nie stac na uhy.

Myśle, że moje pomysly okażą sie pomocne w balansie postaci. ;]

Kheneshi
20-08-2008, 16:47
Dyskusja mija sie z celem...
Wiadomo Palladyn ma najlepsze pvp bo ma vite i mocno wali i co mu zabieżemy hmmm moze exure vite osłabimy i bedzie potem expił na 2-4 bally ;] na 800 lvl ? chyba nie.
Knight duuużo hp no i po coś je ma, knighta jak sie umie uchać nie zabijesz!
pozatym może blokować i knighty najszybciej robia wszystkie Questy..
co mu można zabrać hmmm o może drogi czar hmm exori max po 900 many jak ma takie 4000 many to będzie miał tak żałosny spam że szok...
Sorc/drut hmmm dajmy może im hp ale ile niby skoro palladyn dostaje jakoś 20 a ms/ed 11 ? damy mu 15 np i kto go uwali ? taki palladyn chyba nie ;/ exura vita/sio daje 100% hp. bił byś go dluuuugo ;] i nigdy nie ubił.
Tanszy czar hmmm Ed/Ms ma dużo many jak damy mu więcej hp i tansze czary to inne prof nie będą miały szans ?:).
i powstanie ten sam temat tyle że w roli pokrzywdzonego będą Palladyni i Knighci ;[.
Zmiany nie potrzebne!!
chyba że takie minimalne i to bardzo ale jest jak jest palladyn jest mocny ale już go osłabili więc nie marudzic! tylko grać ;).
Bez sl było by troche dziwnie ;] taki neko owned jednego dnia z 1600 na 1555 ? chyba nie ma sesu kto by grał ?:) pzdr.

Kamilos xD
20-08-2008, 17:56
hehehe Tylko nikt nie powiedział że.... ms i ed oraz rp mają utamo vitę więc niełatwo zabic ms tak szybko jak się wydaje.

Grulix
20-08-2008, 20:22
Tak jak cineq 99% rl tibia. I nie exp, że ubijesz typka i dostajesz 10 lvl tylko około 25%. Najlepiej pod tibie 7.6 aby było lepsze pvp na Apo.

Doktor miszczó
20-08-2008, 20:49
Fakt, ale najgorsze pvp ma druid. Moze fakt ze leczy sie troche wiecej, ale to i tak nic nie daje. Ms wiecej wali od druida, a o rp/ek to juz nie mowic.
Moja propozycja to zeby zabrac 1mp i dac 1hp wiecej ms/ed.

***** to nie rl ......................

Oxidosis!
20-08-2008, 23:03
Boże, ED ma troszke gorsze pvp, ale ma siohanie dzięki któremu 500 ED może zdobyć 10kcc dziennie, uhając na queen na magic. A ms? co ma? sux pvp i zero korzyści.

Biały Daro
21-08-2008, 03:08
Nie piszcie ze pall jest najlepszy i trzeba cos z tym zrobic albo ze sorc/ed ma za malo hp i tak tym nic nie wskuracie...
pokazcie mi chociarz 3 rzeczy z dzialu propozycje które zostały wprowadzone przez pana mortiisa???
Nie ma takich i nie bendzie
A pall to wcale nie jest najlepszy bo ma bardzo slabom obrone jak chodzi z lukiem/kuszom sam wczoraj tzn 20 padlem tak na 2 ballkach jak nie biegałem
NIE PISZCIE żE COS JEST LEPSZE CZY GORSZE I TAK NIC Z TYM NIE ZROBIą ZBęDNE NABIJANIE POSTóW!!!!

P.S Mc Maciek zadowolony?
warna nie dostane???

smerfus
22-08-2008, 09:08
To ogolnie jest zalosneco piszecie ... Pall kiedys dawno temu byl najgorsza proff ... Nie oplacalo sie nie grac odkad polepszyli ludzie zaczeli nimi grac. Ja gralem od poczatku. Wedlug mnie wogole nie powinnscie nic zmieniac bo to dokladnie tylko i wylacznie zalezy od pvp gracza .

Pozdro

Etabexx
22-08-2008, 11:19
Zal Mi Ciebie Sorc Slabo Expi?? Chyba U Ciebie Sorc Ma Dobre Pvp Tak Jak Drut Jak Sie Grac Umie!!!

dubros
24-08-2008, 08:23
Sorc na 1k lvlu niech wali 2k, i to max. Dodać m walle, inne runy (fieldy itp...), usunąć energy max i exori max. Zmiejszyć siłę manasa, wprowadzić alternatywę jak ringi/softy na rl... Zwiększyć kilkukrotnie cenę ammo i manasów i usunąć SL. Wtedy będzie pvp. Teraz to jest kto pierwszy dobije, bo macie siebie na 2-3 strzaly.

ten koles ma 100% racje, wteyd mozna pomyslec o jakims pvp ...

Patrol32111
24-08-2008, 10:13
e nie to jest śmieszne

@nooby

te noobki co mówiły że jest dobrze to oznacza ze maja 1381231283-1283-12 Knajta/Paladyna i chcą być PRO SHATAN i nie męcząc sie być PRO EVUL !

żal mi ich zagrajcie ED/MS to pogadamy na narazie Wypier****

a nooby co mi napiszą że jeżeli jak mi sie nie podoba to mam iść na Real już to zrobiłem i powiem że jest lepiej niż na APO :P

@topic

na apo nie ma wyrównaych charów bo noooby co wymieniłem up muszą być mastah i mieć ułatwienie.... e no

Knightowi niech odbiorą Exori Maxa a nieco podkręca exori gran

pallkowi odbiorą max erex ale nieco podkręcą mas vis i zabiorą albo bolta mega albo arrowa opanujcie sie

Sorcerer'ki gówno do gadania mają przy tym apooooo nieco niżyć Exevo gran mas vis dodać troche hp i prawie równo a i odebrać pro hiroł UE "Exevo gran mega cośtam vis"

Druid też usonoć pro hiroł mort :P i mega pro hiroł i niech zostanie tylko posion strom (albo niech mort zostanie zwykły) tylko niech podkręcą posiona ponieważ to mnie wnerwia że jedyny atut Druta to Sio obroni sie exurą sio ? pomyślicie

takie moje zdanie jak komuś sie nie podoba to niech spada bo to czysta prawda

Memphisss
24-08-2008, 10:43
@up mylisz sie :D i ch** wiesz o pvp na apo (pvp z sl to nie jest pvp tylko zabawa)
knight niby mocny... ile to podejsc do niego i przesowac go zeby nie mogl sie uh'nac?
ed/ms wystarczy spam w odpowiednim czasie i rp/ek nie maja szans
mam kolezanke 1.2K ms i rozwala 1.3K lvl rp spokojnie ;p

Sazuman
07-09-2008, 17:49
Szczerze mówiąc... Powinni zrobić tak :o

Rycerz - Niech Obrażanie zmniejszą o 3-5%. (Tyle co się leczy powinno zostać!Ponieważ paladyn ma Leczenie Na Hotkeysy. A Knight tylko z Botem oO'
Paladyn - Obrażenia Zmniejszone 5-7%. (Wali więcej od EK.) Vita Też trochę zmniejszona o 5%.

Mag/Druid. Hity Zwiększone o 5%. Troszkę Większy przyrost Na Poziom Punktów HP. Ponieważ Jest Ich Troszkę Za mało. :eek: A Punktów Many Troszke Za dużo... Ponieważ Manasowanie się po 500 many gdy ma się po 15k to lekka przesada...:confused: Więc Powinno Zrobić Nowe Manasy... Dla Tych Profesji. Były by Droższe. Ale dodawały by 1k many... To Chyba Na tyle.

Szczerze mówiąc troszkę tutaj zależy od Twoich Umiejętności PVP.Na większych Poziomach To Ed może zabić Ek I rp razem wziętych jeśli maja o 100-150 lv mniejsze... Ich Combo = dead.. Ale można też tego Uniknąć ;]

Aaa... :< Zapomniałbym :D Jestem za tym żeby Zrobić nowy czar... Nazwa (mortiis by wymyślił...) 120 m.lv... Mana 1400... Itp... ;] To dla Sorca i dla druta tak samo :o I zmniejszyć Exevo gran mas mort (1000 many) exevo mas mort (800many) itp... :O

Pozdrawiam.
Sazuman

JaCkAsS
07-09-2008, 19:23
A ja jestem za tym żeby skasować wszystkie konta i napisać na stronie "Game Over"....

Zrobić nowy serwer, mniej punktow hp/mp na level....Runy typu bomb, field itp. wyje*ać SL'a bo śmierdzi....usunąć obszarówki, manasy x1, runy (np. SD x3)....Jakieś normalne respy, nie takie jak teraz, dymek-->resp....Zrobić poprostu respy jak na rl (ciekawsze), zrobić system blessów, ciekawsze questy, a nie solo room....No i zrobić ankiety z pytaniami żeby zweryfikować mniej/więcej wiek gracza i poziom inteligencji...idiotom kont nie tworzyć...

Przede wszystkim....DAĆ MI TAM GM'a XDDD

Pozdro.

APO śmierdzi ;o

Berafito zmienia konta =O
07-09-2008, 19:57
Jackass - nom racja xd.. tutaj są questy tak zjebane, ze sie plakac chce :D:D albo solo room, albo cos w stylu, ze chodzi sie od npc do npc i sie placi kazdemu cos kasy..; D Niech zrobią cos ala poi na rl ;p.

Deduś
07-09-2008, 19:58
@Arcon
Nie... manasy x 1 i runy po 3x to zły pomysł... ludzie będą nosili po 5476986 bp z runami i manasami i będą obciążali serva (dlatego zrobili megamanasy) :ss

@topic
Wszystkie profki dobre, jeżeli potrafi się nimi grać : o

VaReZ
07-09-2008, 20:13
zrobic normalny cap system .. tygrys sie obija i mortis tez

JaCkAsS
07-09-2008, 23:32
@Arcon
Nie... manasy x 1 i runy po 3x to zły pomysł... ludzie będą nosili po 5476986 bp z runami i manasami i będą obciążali serva (dlatego zrobili megamanasy) :ss

No na tym serwie to nie ma sensu, ale czytaj uważnie, napisałem że na nowym serwie :PP

Pozdro :P

Dann
08-09-2008, 07:27
Nie rozumiecie, że tu nigdy nie będzie pvp?
Jak każda profesja ma czar obszarowy i róźnica w hitach jest niewielka to to nie ma takiego czegoś jak pvp.
Pvp by było jak knight by musiał biegać i walić z exori gran, ale można by było powiększyć siłę rażenia e gran żeby walił na 9 kratek.
Pallek by musiał walić exevo mas vis.
Sork i druid z ue czy mas morta.
manasy by musiały dodawać bo 300 many, żeby ciężej było walić spama, i gitara.