PDA

View Full Version : Hack!!

minipeace333
20-08-2008, 11:08
Mortis ty ***** huju pierdolony kutasie frajerze pizdokleszczu zajebany ze cie stara nie kocha to nie znaczy ze musisz hackowac postacie ty ***** noobie umyj zeby bo ci jebie strasznie! ty suko odbytniczo kałożerny pingwinie !!

Zaco ten hack co ***** brudasie oszcza ny przez Rumuńskich partyzantów huj ci w dupe tyle powiem FRAJERZE jebany

fR33
20-08-2008, 11:11
A dzisiaj wielki freestyle!
minipeace333 vs Mortiis...

minipeace333 losuje temat ... Ooo!
" Rumuńscy partyzańci "...
Dj, dawaj bit!
1,5 minuty, jazda!
Haha.

Chir
20-08-2008, 11:12
Nieźle masz najebane w bani skoro uważasz, że Mortiis hacknął Twoja postać z 200 lvlem.

@down
Omg co za idiota, nie Mortiis ci ten link wysłał tylko hacker, który ma nick Mortliss, Moriis itp. Jakby Mortiis chciał Cie hacknąć to by poprostu sprawdził Twoje passy a nie wysyłał by ci żadnej strony, na której trzeba wpisać swoje hasło.

@2down
Po co Mortiis miałby cie hackować? Gdyby chciał to zrobiłby nowego chara i ustawił sobie taki lvl jaki chce.

@Ony Apo
Po co powtarzasz to co ja już napisałem?

minipeace333
20-08-2008, 11:13
to prawda byla wiadomosc jakas ze twoja postac jest na czarnej liscie APO ....
wchodze w link i pisze ze moja postac powoduje błędy na serwerze no to podaje passy huj jebany ...

Grulix
20-08-2008, 11:14
Tak ale to prawda Mortiis hakuje postacie. Mi jakoś email i dolne oraz górne pasy zmieniły się w 1 dzień? Jakoś to dziwne co niee?

adus199500
20-08-2008, 11:50
***** twjo stary HAUShaUshaUsbaUSbausbuaBSuaBSaSfsdgfAHSuaBS

Only Apo
20-08-2008, 11:55
to prawda byla wiadomosc jakas ze twoja postac jest na czarnej liscie APO ....
wchodze w link i pisze ze moja postac powoduje błędy na serwerze no to podaje passy huj jebany ...

Żal mi cie to jest hakowanie, a ta wiadomosc przyslal ci Mortilis, nie Mortiss.
A, że jerstes tak głupi i podajesz passy na nie oficjanlnej stronie to twoj bol kolego!!!!!!!