View Full Version : Hehhe Czy marichuane robi sie z konopii?? Sprawdzmy wasza wiedze??
Morfeusz
20-08-2008, 22:16
http://pl.youtube.com/watch?v=TUYDPKsUxyc&feature=related
ushauhsuahuahushu
http://pl.youtube.com/watch?v=oSq1rOMBiZc
Czy marichuana jest z konopii??
lemoneek
20-08-2008, 22:22
omg marihuana to zielsko a z konopi ludziska robią chaszysz :) Konopia jest o jakieś 900% mocniejsza od Marihuany:P
*Poziomek*
20-08-2008, 22:25
Marihuana z konopi? Chyba nie...
hahahaha xD Kaczor dojebał
Moim zdaniem robią to z suchej trawy albo majeranku... :/
Albo z Twojej starej? :/
***** więcej takich tematów? -.- huj kogo to obchodzi? Ja pierdoleeeee ;< Palisz zioło? czujesz się lepszy? to powiem Ci że jesteś jebnięty! No ale ile ludzi tyle gustów :/
i jedno pytanie...?
Po huj zakładasz takie tematy? bo jak mniemam z 10% tego forum może pali zioło... i w to wątpie... A większość to pozerzy którzy mają tylko Gugle.rz -.-
#edit
Ja pale? Soryyyyyyyyyyyyyyyy ale tego gówna nigdy nie rusze... Ja chce żyć... Poprostu szkoda życia na to...
I sory ale wkurwiają mnie tematy tego typu :/
#Fifeks
Jak narazie widze, ze to Ty palisz i to calkiem sporo, bo pierdolisz jak potluczony.
** więcej takich tematów? -.- huj kogo to obchodzi? Ja pierdoleeeee ;<
Mnie to obchodzi, a tobie chuj do tego co kogo interesuje. Skoro temat Ci nie odpowiada to sie nie wypowiadaj.
#temat
Wpadka dawnego premiera ; p
omg marihuana to zielsko a z konopi ludziska robią chaszysz Konopia jest o jakieś 900% mocniejsza od Marihuany:P
I tutaj Cie zdziwie xD, marihuana to susz liscie konopi indyjskich.
Brylancik
21-08-2008, 08:38
Marihuana nie jest z konopii, marihuana to jest konopia ;p
Z tego co wiem to 'Marihuana' pisze się przez 'h' i jest suszonym/sfermentowanym liściem konopii inydjskiej, ale zrozumiem, jeśli Nasz autor śmieje się z 'marichuany' ^^
Nusultan Tudialkbai
21-08-2008, 21:18
Marihuana ktora sie spala/spozywa to kwiatostany. Oczywiscie liscie tez mozna ale sa slabsze. Konopia indyjska popularnie zwana Marihuana. A nie jakies bzdety co z czego. A haszysz sie robi z zywicy kwiatostanow :) i pisze sie HASZYSZ nie CHASZYSZ. Głąby -.-
Guereirho Revoltado
22-08-2008, 01:58
Ouuu. Nie pale juz jakis czas, ale jeszcze wiem, że marihuana ktorą sie pali to kwiatostan. : ) Poza tym i tak w wiekszosci tej marihuany są Chemikalia które powodują po jej spaleniu Haluny . :] Przecież z samego liscia takich faz by nie było sa dużo słabsze niż terazniejsza marihuana ktora jest sprzedawana. Troche się znam na Tym i Nusultek też ; ), ale radze wam nie palić tego zbyt czesto bo to maxymalnie robi sieczke z MUSKU!. Raz na jakis czas rozumiem, ale żeby np; codziennie jak nie ktorzy moi kumple to naprawde przesada. Dobrze o tym wiem bo sam raz przez 3 tygodnie dzien w dzien palilem i chodzilem zajebany. To naprawde ostro ryje łeb i psychike człowieka. Za nim Człowiek i jego rozum dojdzie do Siebie po tym gównie mija troche czasu. A i myslenie nie wychodzi po tym czestym paleniu Jak i nauka. Dlatego jeżeli chcecie zapalic to tylko raz na jakiś czas. Inaczej liczcie sie ze zjarana psychiką i zrytym Muskiem!
Kornas Pall
22-08-2008, 02:33
***** więcej takich tematów? -.- huj kogo to obchodzi? Ja pierdoleeeee ;< Palisz zioło? czujesz się lepszy? to powiem Ci że jesteś jebnięty! No ale ile ludzi tyle gustów :/
i jedno pytanie...?
Po huj zakładasz takie tematy? bo jak mniemam z 10% tego forum może pali zioło... i w to wątpie... A większość to pozerzy którzy mają tylko Gugle.rz -.-
#edit
Ja pale? Soryyyyyyyyyyyyyyyy ale tego gówna nigdy nie rusze... Ja chce żyć... Poprostu szkoda życia na to...
Jesteś zerem w moich oczach ;<
@topick Tak! Marihuana jest z konopi!!!
PewienTaki
22-08-2008, 09:39
i jedno pytanie...?
#edit
Cholera, byłeś pierwszy ! :p Myślałem, że już nie ma ludzi o podobnej opinii do mnie, na tym forum. A jednak!
Właściwie to prócz tych 10% jeszcze są Ci, którzy raz spróbowali i czują się gangsta. Na tym forum różne wykręty, więc przynajmniej jest kogo krytykować. ;p
A propos tematu. Co mi z tego, że będę wiedział co i jak, z czym to się je? Kiedyś przeczytałem z ciekawości artykuł o tym na wikipedii, ale nie czuję się w związku z tym lepszy, bo czytałem to z czystej ciekawości, mając na myśli 'czym się ludzie trują'.
ale radze wam nie palić tego zbyt czesto bo to maxymalnie robi sieczke z MUSKU!
Wszystko w zbyt dużych ilościach uzależnia. Psychicznie czy fizycznie, to już nieistotne.
Poprostu szkoda życia na to...
A co masz w życiu zamiar robić? :D
Bax nie ryje beretu :D Lepiej zjarać tinte, niż wypić piwo.Takie jest moje zdanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.