PDA

View Full Version : Gra

*Poziomek*
22-08-2008, 19:58
WoW będzie mi się jeszcze ściągał 2 dni i nie mam co robić... A w gry z kompa nie pogram bo przedłużę ściąganie,
Zna ktoś jakąś fajną grę przez przeglądarkę na dłuuuugie godziny? xD
Tzw. żebym sobie długo pograł i by mi się nie znudziła

@down
Naruto ssie

@2x down
Chodzi mi o coś w stylu gier na gry.pl/giercownia.pl itp.

@3x down
O 22:00 kolegów w moim wieku na dworze nie ma >.>
Runescape też ssie xD

Leen Tao
22-08-2008, 20:09
Na gre nie mam pomysłu, ale możesz zacząć oglądać Naruto. Zwykła seria 220 odcinków + Shippuuden 70+ odcinków (ciągle robią nowe)... Będziesz miał zajecie na dłuuuuuugie godziny ;p

Cielak
22-08-2008, 20:47
Plemiona
Travian
Xwars
Ogame

xD xD XD xD

Figo Konrad
22-08-2008, 21:51
Idź na dwór z kolegami >.>

@topic

Runescape czy jakoś tak

@edit

To o 22 idź spać =]

Mc Maciek
22-08-2008, 22:17
Ostatnio zacząłem grac w nową przeglądarkową gierkę MMO, nazywa się Orodlin... Jest dosyć ciekawa, może Ci się spodoba ;>

Rudy Pies
22-08-2008, 22:52
My-fantasy jest nawet nawet, tylko że te ruchy są więc długo nie pograsz. Ogame na początku nudny i tam też za dużo nie masz co robić, plemiona to samo xd zawsze możesz w CSa śmigać, to taka uniwersalna gra, która rzadko się nudzi:P

old Don Mateo
22-08-2008, 23:18
polecam ci stronki:

www.bloodwars.pl - hmm na ileś godzin będziesz miał z tym trochę zabawy a później będziesz czekał żeby zacząc rąbane wyprawy itp.
www.thecrims.pl - tu się też trochę pobawisz do puki nie dostaniesz wpier....

p.s: plx nie warnowac mnie ;s o kutwa c z kreska nie mogę pisac :(
p.s 2: chodź nie lubisz Naruto i się nudzisz to przy najmniej byś miał zajęcie co oglądac i by ci to spokojnie na 2 dni wystarczyło :D

Bald Drah
23-08-2008, 07:51
Tak jak poprzednicy, ale na cda poszukaj :)

Tera moje pytanie:
Nie chce zakładać nowego tematu:
Jakie znacie fajnie strategie?? Wiecie budujesz zamek, park rozrywki albo takie coś?:)

Pawlos Knight
23-08-2008, 13:31
Ja bym ci proponowal wpisac w googlach zbuduj swoj swiat, zaczac grac i probowac miec all na poziom ufo albo max ^^ (mialem obydwa) xD