View Full Version : Power Rangers
*Poziomek*
23-08-2008, 23:48
Co sądzicie o tym bardzo emocjonującym serialu dla dzieci? xd Emocje w nim są wielkie. Rendżersy zawsze wygrywają, tzw. zabijają potwora, potwór się powiększa i pałery zabijają go zordem... I tak w każdym odcinku...
To dla mnie jest chore xD
No wiesz... dla dzieciaków to jest frajda! bo co nowy odcinek to nowy potwór do zabicia xD
Przyznam się, że kiedyś oglądałem nałogowo Pałer rendżers ;p
Jak byłem mały to dosyć często oglądałem Power Rangers i mi się nawet podobało. No ale to było już bardzo bardzo dawno temu. Pamięta, że najbardziej lubiłem Białego Wojownika :P Teraz już tego nie oglądam i tak jak pan up uważam, że to fajna bajka/serial dla dzieciaków.
Brus_Łilis
24-08-2008, 00:28
Goł Goł pałer rendżers xDD Ahh to był hit pamietam jak oglądałem :D Zajebiste było jak sie bylo małym dzieciakiem :D
xD Lukki xD
24-08-2008, 00:34
Taa mi też się to podobało i jeszcze te efekty specjalne hahah ! :D Te sztuczne loty które aż rzucały się w oczy Xd
BTW look na moją sygne XD
Taak.. ;D Pamiętam te czasy jak oglądało się rangers'ów xD Na początku mi się podobało( to była chyba pierwsza seria). Jeżeli się nie mylę, emitowane były na polsacie... Następie powstawały kolejne wersje kultowego serialu i jakoś mi się znudziło xD oglądałem chyba do wersji z czasem.. czy jakoś tak :P Na chwilę obecną nie trawię tego ;P
@edit
@up
hahaha !:D sygna wymiata xD
@edit2
http://www.youtube.com/watch?v=Q3XhWGJwkVc
xDD
wszyscy z Was nadal ogladaja.... nie wiem po co ten temat hueuhehueuh
Co sądzicie o tym bardzo emocjonującym serialu dla dzieci? xd
Że jest to serial, który powstał 2 lata przed Twoim przyjściem na świat.
Emocje w nim są wielkie.
Jak dla kogo.
To dla mnie jest chore xD
A dla mnie chory jest ten temat.
Kiedyś oglądałem Power Rangers, bo była moda na to pamiętam jak miałem 2 figurki jedna koloru czerwonego a drugiej nie pamiętam (mamusia mi kupiła podczas pobytu w szpitalu) no i oczywiście komplet ciuchów Power Rangers (spodenki, koszulka) a Power Rangers oglądałem 1 serie bodajże '95 rok 'Mighty Morphin Power Rangers' jak emitowany był na polsacie gdzie wymiatała Rita, pamiętam również te noce spędzone przed telewizorem grając na pegazusie w Power Rangers...
Lol - pamiętam to xd Oglądałem tego kiedyś dużo :cool: Nigdy nie zapomnę tych akcji - tych kiedy wybuch jest 1 km za nimi, a ci lecą do przodu jakby dostali centralnie :D Zawsze rozwalali mnie też 'Kitowcy' z tym ich rozbrajającym śmiechem 'od ucha do ucha' XD
Moje ulubione serie PR to ta 1, Ninja Storm XD
Że jest to serial, który powstał 2 lata przed Twoim przyjściem na świat.
Jak dla kogo.
A dla mnie chory jest ten temat.
Kiedyś oglądałem Power Rangers, bo była moda na to pamiętam jak miałem 2 figurki jedna koloru czerwonego a drugiej nie pamiętam (mamusia mi kupiła podczas pobytu w szpitalu) no i oczywiście komplet ciuchów Power Rangers (spodenki, koszulka) a Power Rangers oglądałem 1 serie bodajże '95 rok 'Mighty Morphin Power Rangers' jak emitowany był na polsacie gdzie wymiatała Rita, pamiętam również te noce spędzone przed telewizorem grając na pegazusie w Power Rangers...
Dojebałeś. Kim ty właściwie jesteś, że uważasz się za takiego 'pr0'... no tak wiem.. temat dotyczy twych idolów i próbujesz ich bronić bo są 'pr0 mega ifól sóper fajni' !!
#topic
serial dla dzieciaków o bardzo niskim poziomie emocji..
Oglądałem to kiedyś. Zawsze chciałem być czerwonym wojownikiem, ale wyrosłem z tego i teraz jest to dla mnie gówno.
Dojebałeś. Kim ty właściwie jesteś, że uważasz się za takiego 'pr0'... no tak wiem.. temat dotyczy twych idolów i próbujesz ich bronić bo są 'pr0 mega ifól sóper fajni' !!
Dzieciaczku, dobrze mnie znasz nawet mi w dupę wchodziłeś na poprzednim moim koncie,
nie będę się tu produkował a już napewno nie przed tobą bo to nie ma większego sensu,
czy ja bronię Power Rangers ?! wracałem do wspomnień z dzieciństwa, które ty nadal na chwilę obecną przeżywasz i emocjonujesz się na tym śmiesznym forum.
A co do tego kim Ja właściwie jestem to uwierz mi, że stażem na tym forum jestem co najmniej jeszcze raz dłużej niż ty więc się uspokój i idź oglądać kolejną bajkę.
Myślisz, że jak napiszesz 'pr0, ifól, sóper' to jesteś zdecydowanie bardziej fajny ? to już dawno wyszło z obiegu nie wiem czy zdążyłeś zauważyć.
Przysapałeś się dziecinko bo znalazłeś mądrzejszego od siebie ?
Czyżbyś szukał virtualnych przyjaciół ? :
http://i36.tinypic.com/2lcvg39.png
jeżeli mógłbyś nam nie wchodzić w dupę bylibyśmy ci wdzięczni.
Tymczasem się nie kompromituj, [ironia_mode_on]Dj'u[ironia_mode_off].
#Topic
Transformacja !
omg już nie mogę się doczekać nowej serii, która będzie zawierała prawdopodobnie 32 odcinki ! 'Power Rangers RPM' zapowiedź nowej serii jest na 2009r.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.