View Full Version : Kupi? czy nie kupi??
Witam.
Siedzę na laptopie siostry i niedługo ona bedzie wyjeżdzać więc postanowiłem poszukać sobie nowego komputera. Blisko mnie nie ma jakiś serwisów, do którego mógłbym pojechać żeby kupić kompa. Więc zacząłem szukać na allegro. Znalazłem ciekawą ofertę, nie mam za dużo pieniędzy więc patrzałem na te tańsze.
Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item421530384_komputer_a4600_1gb_x1200_500w_gdansk .html
Czy mógłby mi ktoś doradzić czy warto mi kupić ten komputer, czy jednak jest to jakis przekręt czy coś w tym stylu.
Z góry dziękuję i czekam na szybką odpowiedz :)
Wiem, że w złym dziale ale chciałbym żeby mi ktośszybko odpowiedział, a w dziale screeny posty i tak sie nie nabijają więc myślę, że nic złęgo nie zrobiłem.
za 500 zl -.- ja bym nie kupywal moj komp byl za 5000 i jest znakomity ;] kup za grubsze pieniadze ale lepszy ;p
LóL... Co za temat... No wiesz, ten komp bedzie jedynie do ogladania filmów i grania w Tibie bądz w Mario... Tak serio to zeby cos porobic to przynajmniej 2mb ram i przynajmniej 2 rdzenie... Karta graficzna w nim tez kiepska... Radze dozbieraj kase i moze cos lepszego zakup ;p
Czlowieku bierz normalnie nie zastanawiaj sie :)) teraz sa tanie komputery, ale z tego co wyczytalem podwojny procesor w sumie 4000mhz karta graficzna tez nie jest zla bierz normalnie oplaca Ci sie jezeli masz malo kasy po co Ci taki zaje komp jak ten jest dobry normalnie GTA4 bedzie Ci chodzilo, ale rob co chcesz. :) pozdrawiam.
break ma racje!!!kup nowego i lepszego kolego!!!!!:D
major........
24-08-2008, 10:43
to dzial screny... .................................................. ..............
O lol 500zl to nawet moja klawa+myszka nie kosztują... Lepiej uzbieraj na coś lepszego chyba że to będzie tylko do grania w tibię 7.6 (myślę że by wystarczył komp za 50zł xD )
> 1Kozak1 <
24-08-2008, 12:20
O lol 500zl to nawet moja klawa+myszka nie kosztują... Lepiej uzbieraj na coś lepszego chyba że to będzie tylko do grania w tibię 7.6 (myślę że by wystarczył komp za 50zł xD )
Oczywiscie ale on moze niema kasy zeby kupic cos nowego i drozszego. Ja biewiem czy bym kupił bo to allegro a wiesz nie wszyscy są uczciwi. Wiec zanim kupisz dobrze sie zastanow!
LóL... Co za temat... No wiesz, ten komp bedzie jedynie do ogladania filmów i grania w Tibie bądz w Mario... Tak serio to zeby cos porobic to przynajmniej 2mb ram i przynajmniej 2 rdzenie... Karta graficzna w nim tez kiepska... Radze dozbieraj kase i moze cos lepszego zakup ;p
Hahaha 2 MB ram to on nawet nie obejrzy zdjęć...
@Up
Istnieje taka ciekawa i bardzo trudna opcja: wysyłka za pobraniem z możliwością obejrzenia towaru.
@Topic
Zależy do czego Ci komputer potrzebny według mnie nie jest najgorszy jeśli chodzi o standardowe gierki ale jak chcesz pociągnąć coś lepszego typu: Gothic III, Doom III, Quake VI to nie wystarczy.
Hokage I
24-08-2008, 20:30
Czlowieku bierz normalnie nie zastanawiaj sie :)) teraz sa tanie komputery, ale z tego co wyczytalem podwojny procesor w sumie 4000mhz karta graficzna tez nie jest zla bierz normalnie oplaca Ci sie jezeli masz malo kasy po co Ci taki zaje komp jak ten jest dobry normalnie GTA4 bedzie Ci chodzilo, ale rob co chcesz. :) pozdrawiam.
Taktowania procesorów z kilkoma rdzeniami się nie sumuje...
@Topic
Co pierdzielicie żeby nie kupować, bo shit ?. Wcale nie taki shit, jest nawet dobry. Widać dzieci, że macie 12- lat, szpanujecie kompami od 4k+. Możesz kupić, ale różnie to bywa na allegro... .
Zaraki Kenpachi
24-08-2008, 21:08
Ta firma jest zaufana :]
Kupilem u nich http://allegro.pl/item421529605_komputer_p9850_4_750_9800gx2_gdansk_ raty.html.
xD Lukki xD
24-08-2008, 23:11
Komputer wcale nie taki zły :) Za 500 zł? Sam bym sobie go kupił X]
Ale niestety na razie jadę na moim gruchocie XD
Angel Death
01-09-2008, 20:22
Ta firma jest zaufana :]
Kupilem u nich http://allegro.pl/item421529605_komputer_p9850_4_750_9800gx2_gdansk_ raty.html.
DZIĘKUJEMY, jesteś kolejnym debilem który nabrał się na naszą ch*** ofertę! ;D
@topic
Nie, nie kupuj,nie warto w to inwestować 500 zł, już lepiej kupić czarnulkę(2 ofc ;d) za 5 stów, albo dozbierać do iksa 360 ;d.
Nie radze tego kupować, po co Ci takie coś, ani pograć, ani nic;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.