View Full Version : 'Monumental Castle'. Gildia Kazadum jest wlascicielem tego domu.
Chciałbym poinformowac, iz gildia "Kazadum" przestała istniec. Owe Guild House jest teraz wlasnoscia jednej z osob ktora moze na nim zarobic niebotyczna sume.
Tygrys wie, iż na GH Składali się wszyscy członkowie gildii. Niestety liste i sumy jakie składali gracze, zostały usunięte.
Prosze o:
1. Zwrot składek na gh gdyż nie po to składali sie czlonkowie gildii aby jeden zarobil.
2. Wykasowanie z mapy domku o nazwie 'Monumental Castle'.
Jest jeszcze alternatywa dla pkt. 2. Wystawienie domku na stronie armia.toproste.pl w zakładce "Domki"
Prosze o wypowiadanie sie.
Wiesz co Ty piszesz? Przecież to Gh, nie było przeznaczone tylko dla ,,Kazadum'', niech inna gildia go przejmie. Jeżeli chodzi o zwrócenia graczom pieniędzy to jestem za, ja np dałem mało bo nie całe 2kcc, ale byli tacy co oddawali wszystko co mieli.
Mc Maciek
24-08-2008, 11:36
Tak się składa, że to GH zostało wybudowane z powodu rozbudowy miasta i konieczności usunięcia Castle of the Sneakes. Tygrys wybudował nam większe GH, za które musieliśmy bardzo dużo zapłacić...
GH jest akurat na postaci o nicku Gildia Kazadum, gdyż jego właściciel wyjechał a ja mając passy do tej postaci, pomagam mu w sprzedaży tego domu.
Co do Waszych pieniędzy... Te wpłaty były całkowicie dobrowolne, nikt nie pisał "daj kase bo wylecisz z gildii". Lord Pih prosił mnie, żebym osoby, które chcą odzyskać pieniądze, wysyłał do niego. Jeśli uważacie, że to JA się na tym wzbogacam - grubo się mylicie: włożyłem w GH ponad 100kcc i wciąż nie odzyskałem całej kwoty. Aha i Lord Pih to nie jest już ten sam owner, więc nie spammujcie mu w sprawie pieniędzy. Myślę, że jak Mateusz wróci, to wszystko wyjaśni.
@down
Tak było - ale nikt nikogo nie zmuszał...
Destroyer Pall
24-08-2008, 12:09
Maciek ...
Nie mow bo jak bylo -,-
Dalem 5 sc za wejscie bo bylo mowione, ze jezeli nie dasz 5 sc to nie wchodzisz ? ...
Ogolnie dalem 2,7kcc nie jest to duza kwota(Dla Mnie) lecz chcialbym ja odzyskac.
Było tak daliście np 1 kcc ale za to dostaliście pokój w gh. Więc to jest bardzo proste daliście kase macie pokój kasy nie odzyskacie w 100%.
hahahhaha koleś , jak można wykasować domek? to przeciez nie logiczne, ma tam zostać puste białe miejscie czy może staw na rybki ?xD jestem za stawem
@Up
Jak masz się czepiać 'błędów', których nikt inny jako błąd by nie zaliczył, to wyjdź. Mam ja się zacząć Twojego postu czepiać? No to zaczynamy:
hahahhaha
Zdanie zaczyna się dużą literą, nie wiem co ma znaczyć ten śmiech.
koleś , jak
Źle postawione spacje.
koleś , jak można wykasować domek?
Jako wykasować prawdopodobnie rozumiał usunięcie domku, postawienie w tym miejscu czegoś innego.
to przeciez nie logiczne,
Nielogiczne.
ma tam zostać puste białe miejscie
W Tibii puste miejsce jest czarne.
miejscie
Miejsce.
czy może staw na rybki ?xD
Przed pytajnikiem nie robimy spacji. Poza tym stawik może być. :)
jestem za stawem
Zdanie zaczynamy dużą literą, kończymy kropką.
Dziękuję.
Tak więc, kochanie, radzę Ci.. odpierdol się od Hratera, bo ja się przypierdolę do Ciebie. A zaprawdę powiadam Ci, ze mną się nie zadziera, bo można stracić opinię, reputację i zęby.
@Topic
'Mi to lotto.'
~ Wasz kochany Nixonek nie mający humoru, cholernie wkurwiony.
/Do Modów: Staramy się nie używać wulgaryzmów w swoich komentarzach.
Ja się starałem, ale nie dało się niczym lżejszym zastąpić słowa 'wkurwiony', to było najłagodniej jak potrafię ;(/
@Down
Wojtusiu, proszę, jak ja Cię bronię, to się już nie broń sam, bo mi kontekst psujesz i mi widownia spada :< Poza tym nie pierdol o wyjściach alternatywnych bo ja chce staw :s
~NaZafszeTfuj (Przynajmniej aż mnie nie wk.. zdenerwujesz) Nixon.
hahahhaha koleś , jak można wykasować domek? to przeciez nie logiczne, ma tam zostać puste białe miejscie czy może staw na rybki ?xD jestem za stawem
@edit up
Dobrze :D Jesteś moim idolem jesli chodzi o "te sprawy" xD
Widziales ze tam pisze, iz istnieje alternatywa, ktora zapobiega usunieciu domku?
[COLOR="FcaleNjeCzerwony"][Nixon] Źle ten post ułożyłeś, ale przynajmniej już nie ma offtopa (na początku takowy był). Potrafię edytować posty połowy forum we wszystkich działach, czuję się jak Moderator!!!![/ COLOR]
Edit by Edited By Edit. ;O
[Nixon] I z duchem Twoim.
[Hrater] I z Twoim Też.
[Nixon] Idź w pokoju Chr.. Nixona.
[Hrater] "Bogu niech będą dzięki" (Żebym to ja w boga wierzył) :D
[Nixon] No to na Twój.. Wypierdalaj z pokoju.
[Hrater] Jak warna przez Ciebie dostane to Ci WPIERDOLE.
[Nixon] Ja juz dzis jednej osobie 'wpierdolilem', wiec nie mam fraga. (Kuzyn dostal z piesci w kregoslup) :D Nie dostaniesz warna, gdyż ja się staram nie używać wulgaryzmów.
A zreszta.. Masz tutaj kiss z jezyczkiem: :~* - teraz możesz dostać warna za nieodpowiedni język. Mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo i nadal jestem Twoim kochankiem?
[Hrater] Tym No. 2 Kolejnosc:
1.Chojrak.
2. Ty Pytongu.
[Nixon] Coo kuurwa? Jaki znowu Bartuś? Spieprzaj dziadu na bambus banany prostować. Ja chce być pierwszy. Zdrajca.
*Chojrak*
24-08-2008, 21:56
[Nixon] Nie, nie zrobie edita tylko caly post zmienie, gdyz tresc, ktora wczesniej tu sie znajdowala ('jebac w pizde te szmaty') jest nieadekwatna do realiów, gdyż owe osobniki 'pizdy' nie posiadają. One niczego nie posiadają.. komuna.
ChojraczQ, przepraszam.. też masz kiss, nowy, z podwójnym języczkiem i kurwikiem w oczach:
;~~**
[Chojrak] xDD Nixonq :<, wiesz to zabolalo :< musimy sie poseksic w krzaczku :/ Ok?
@Nixon
Nixon, proszę Cię wypierdalaj stąd, bo rzygać mi się chce jak czytam Twoje ostatnie posty.
Napisałem Ci już na GG, co o Tobie myślę...
Jesteś psem Viki
-A może kupię Ci blackd?
-A może kupić Ci postać?
-A może gwiazdke na fotce?
-Kup sobie drugi mózg, bo ten już Ci się chyba rozjebał.
Doprawdy, myślałem, że jesteś mądrzejszy...
Nie pozdrawiam, Dede.
Ko0oDeeXiiiK
24-08-2008, 22:48
Jak by ktoś chciał pojezdzic Mc Mackowi na jego prawdzimym GG to proszę bardzo 492341
A co do tematu, to ja wiedziałem że tak będzie, Kazadum noobska gildia, wiedziałem że w końcu się rozpadnie i będzie problem z GH :)
Jeśli myślicie że oddadzą wam pieniądze to chyba kpicie, Pih jest łapczywy jak pies (Takie przysłowie nie żebym go obrażał)
#Dede
Masz racje, jak Viki na skype opowiadała to aż mi było szkoda nixona, mi to by sie nawet taki pies przydał bo mi sie nie długo pacc na rl kończy, nie wiem na co ty liczysz, przecież ona się z dzieckiem bawić nie będzie? Żałosny jesteś.
[Mc Maciek] Co chcesz osiągnąć podając tutaj mój gg? Chyba niewiele ;)
Chciałem byc fajny a co ? nie wyszło ?
Jak by ktoś chciał pojezdzic Mc Mackowi na jego prawdzimym GG to proszę bardzo 492341
Dzieki, bede o Unwarna spamowal :P "fenk ju very MAcz" ;******
@topic
Ja zaproponowalem to gdyz nie chce aby ludzie ktorzy posiecali sie dla Guild Dostali kopa na dowidzenia ;o
Hmm ta cala sytuacja byla do przewidzenia.....
kilka razy na apo skladalem sie na Gh<oczywiscie nie w kazaduum.......> i zawsze wiekszosc traci a 1 zyskuje-.-
Jak juz pisalem mozna bylo to pzewidziec GH to GH ale zawsze jest inaczej 1 nóób ktury chce zarobic zalatwia zzute
Co tu rozkminiac pewnie owner piha zaraz sie zmieni i po forsie....
z APO noob serv sie powoli robi ;(:eek:
@Topic 'Mi to lotto.'
Acha... No widze, że nie popisałeś sie długościa i zawartościa wypowiedzi na temat, a nie na poprawianie użytkowników debilu, jeżeli chcesz ponabijać posty to załóż własne forum i tam możesz sobie wbić nawet 1000 postów. :) Poprzednia wypowiedz była słuszna do mojej sugestii na ten temat i nadal podtrzymuje swoją wypowiedz, jak Cie znajde Nix do Ci nogi z dupy powyrywam, taka rada na przyszłość. :)
Lesiu Sorcerer
26-08-2008, 10:59
Witam!
Macie tutaj listę kto dał więcej niż 5 sc za inva przy dawaniu kasy na inva mówiłem że tego nie zwracam na pewno
Nobik 3 k cc
Yorin 1 k cc
Goku Paladin 1 k cc
Arcusia 5.5 k cc
Hope For Pally 4.5 k cc
Tyriusz 2 k cc
Osoby up mogą czekać na parcel z kasą bo zarobić nie chciałem na nikim a pierdolicie więcej niż to warte wypowiadają sie tylko Ci co nie byli w "Kazadum"
Proszę o zamknięcie tego tematu....
Orson_Pall
26-08-2008, 11:33
Wybacz Lesiu, ale ja potem dopłaciłem jeszczed 3kcc. Sry że Ci wypominam, ale naprade biedny jestem :[
@EDIT: a tak napisze edita, skoro i tak już posta nabiłem. Do wszystkich, którzy wypowiadali sie o kazadum, a nie wiedza o tej gildi nic. Spytajcie ludzi, którzy w niej byli, i tera są w innych gildiach. Jakie oni mają odczucie o nas. Mało kto napisze, że nie było w niej pomocy, rozrywki, jeśli było jej brak, to z powodow tak oczywistych, tak jak brak ludzi online, czy też odpowiednich lvli. Jeśli ktoś napisał "pk magic kingi", zawsze biegłem, chociarz żeby pouhać, jeśli nie miałem szas nic zawojować.
Psy? Omówie to na podstawie powyższego przykładu. Kolega z gildi kogoś zabił, ten wraca z kolegami. To niby dlaczego mam mu nie pomoc? Takimi prawami ta gra sie żądzi, i zawsze w oczach jednago drugi bedzie psem, noobem etc. I nie oczekuje, że ktoś to zrozumie. Sam pojełem to dopiero w tedy, gdy przestałęm grać, i popatrzyłem na to z boku.
Zwródźcie uwage na jeszcze jedno, jak w gildi w której jest 100 osób, ma nie być konfliktu? Sprzeczki zdarzają sie od początku świata, są tak samo odwieczne jak walka dobra ze złem. I nie mówcie, że w nln, kłutni nie ma, bo połowa kazadum była w najpierw w nln, a potem doszli do kazadum. Hmm... czemu? A fajna była gildia, nazawsze z nln, ale ide do kazadum, bo tam nie byłem. Naprawde? Znam gildie, o której można powiedzieć 'bezkonfliktowa', w poruwnaniu do reszty... Exclusive. Mam na myśli oczywiście konflikty wewnętrzne. Ale to nie jest tematem tej wypowiedzi, i nie mam zamiaru tego rozwijać.
Myśle że to już wystarczy, jeśli nie, albo jeśli mi sie będzi nudzić, to coś tu dopisze. Jeśli chodzi o sprawe mojej ortografi, nie mam zamiaru pisać posta ze słownikiem, aby komuś coś udowodnić. Wszelkie uwagi na temat mojej pisowni chętnie przyjme na prv. Pozadrawiam najlepszą ekipe na tym serverze, jaką poznałem.
@Chir: Wiesz co? Ufam Lesiowi na tyle, że bardziej zaufam jemu jak Mortiisowi, a na te zasługanie LEsiu sobie w pełni zasłużył. Pozatym naszym forum byłą lista wpłat, więc nie ma problemu aby sie dowiedzieć kto ile dał. Tylko Abu dał kwote zbliżoną do Twojej, więc jeśli jesteś Nim w grze, to napewno ją odzyskasz. Do Lesia, masz konto na APO?
A ja zapłaciłem 20ka cece i też chce zwrot kasy!!!!
Co was to obchodzi czy członkowie gildi Kazadum odzyskaja swoje pieniądze czy nie? Martwcie się o siebie. A ci co dali kase na to gh to musieli liczyć się z tym, że ta gildia nie będzie trwać wiecznie i nikt im pieniędzy nie odda.
@Orson Pall
To była ironia. A na APO nie gram.
Oxidosis!
26-08-2008, 12:04
Wybacz Lesiu, ale ja potem dopłaciłem jeszczed 3kcc. Sry że Ci wypominam, ale naprade biedny jestem :[
@EDIT: a tak napisze edita, skoro i tak już posta nabiłem. Do wszystkich, którzy wypowiadali sie o kazadum, a nie wiedza o tej gildi nic. Spytajcie ludzi, którzy w niej byli, i tera są w innych gildiach. Jakie oni mają odczucie o nas. Mało kto napisze, że nie było w niej pomocy, rozrywki, jeśli było jej brak, to z powodow tak oczywistych, tak jak brak ludzi online, czy też odpowiednich lvli. Jeśli ktoś napisał "pk magic kingi", zawsze biegłem, chociarz żeby pouhać, jeśli nie miałem szas nic zawojować.
Psy? Omówie to na podstawie powyższego przykładu. Kolega z gildi kogoś zabił, ten wraca z kolegami. To niby dlaczego mam mu nie pomoc? Takimi prawami ta gra sie żądzi, i zawsze w oczach jednago drugi bedzie psem, noobem etc. I nie oczekuje, że ktoś to zrozumie. Sam pojełem to dopiero w tedy, gdy przestałęm grać, i popatrzyłem na to z boku.
Zwródźcie uwage na jeszcze jedno, jak w gildi w której jest 100 osób, ma nie być konfliktu? Sprzeczki zdarzają sie od początku świata, są tak samo odwieczne jak walka dobra ze złem. I nie mówcie, że w nln, kłutni nie ma, bo połowa kazadum była w najpierw w nln, a potem doszli do kazadum. Hmm... czemu? A fajna była gildia, nazawsze z nln, ale ide do kazadum, bo tam nie byłem. Naprawde? Znam gildie, o której można powiedzieć 'bezkonfliktowa', w poruwnaniu do reszty... Exclusive. Mam na myśli oczywiście konflikty wewnętrzne. Ale to nie jest tematem tej wypowiedzi, i nie mam zamiaru tego rozwijać.
Myśle że to już wystarczy, jeśli nie, albo jeśli mi sie będzi nudzić, to coś tu dopisze. Jeśli chodzi o sprawe mojej ortografi, nie mam zamiaru pisać posta ze słownikiem, aby komuś coś udowodnić. Wszelkie uwagi na temat mojej pisowni chętnie przyjme na prv. Pozadrawiam najlepszą ekipe na tym serverze, jaką poznałem.
@Chir: Wiesz co? Ufam Lesiowi na tyle, że bardziej zaufam jemu jak Mortiisowi, a na te zasługanie LEsiu sobie w pełni zasłużył. Pozatym naszym forum byłą lista wpłat, więc nie ma problemu aby sie dowiedzieć kto ile dał. Tylko Abu dał kwote zbliżoną do Twojej, więc jeśli jesteś Nim w grze, to napewno ją odzyskasz. Do Lesia, masz konto na APO?
Lol ? Byłem w tej gildi baarrdzo długo ( Mr Folga here, lecz teraz mam innego chara bo się wymieniłem ;) którego prawdopodobnie sprzedaje ) i co ? Ty, Dassiu i nikt więcej. Przecież w tej gildi są nooby typu Lord Pih i dużo innych. Expie z kolegą sobie na magic queeny, nagle Lord Pih podchodzi z Abu zaczynają wyzywać po czym wbijać się na resp. Lord 0 pvp ( niestety :( ) Próbował mnie ubić ( miał mnie na 2 hity ) lecz nie mógł, dopiero po pewnym czasie jak queen przyszedł. Został Arinosos, którego ubił Abu i tak właśnie straciliśmy respa. Szkoda słów.
@Topic
Mam nadzieję, że odzyskacie. Tyle że nie wiadomo, po tym jak Lord okradł swojego qmpla z gildi na bh, klapy, silver wand i pandemke ;)
xdbartekxd
28-08-2008, 11:22
maciek zal mi ciebie wlozyles 100kcc?jak caly domek tyle kosztowal kazdy cos dawal a z twojego postu wynika ze sam oplaciles domek.ciekawe
Mc Maciek
28-08-2008, 11:29
@up
Tak, włożyłem dokładnie 110kcc - dałem tą kasę na kupno Castle of the Sneakes tyle, że później trzeba było w ciul dopłacić za nowe GH...
Lesiu zal Mi Cie.
Dalem 5sc i dalem 2kcc za domek czyli 2,5kcc napewno nikt Mi tego nie zwroci -,-
Żeby nie było już jest domek na sell
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=33700
No chca sprzedać chate żeby oddać kase tym co dali na zakup jej!
Mi się nie wydaję żeby macius dal tyle kasy na ten GH. I chciałbym żebys ty nie dostał tej kasy a reszta tak :p
[Mc Maciek] Hehh nie chcesz, nie musisz wierzyć ;) Ja tak czy siak dostanę tą kasę :) Inni również... A co do pokoi, to Łesiu sam się na ten temat wypowiedział (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=283459&postcount=15).
Witam!
Macie tutaj listę kto dał więcej niż 5 sc za inva przy dawaniu kasy na inva mówiłem że tego nie zwracam na pewno
Nobik 3 k cc
Yorin 1 k cc
Goku Paladin 1 k cc
Arcusia 5.5 k cc
Hope For Pally 4.5 k cc
Tyriusz 2 k cc
Osoby up mogą czekać na parcel z kasą bo zarobić nie chciałem na nikim a pierdolicie więcej niż to warte wypowiadają sie tylko Ci co nie byli w "Kazadum"
Ja akurat w Kazadum bylem. Nick Goku Paladin, obecnie char sprzedany, jesli mozna prosic to parcel na nick Hraterek.
Nawet o tym nie wiedziałem ^^
W tym rzecz że Rzeczywiście powinni usunąć ponieważ daliście w to W chuj kasy. (najwyrzej ban : O ) Np powinni dać zamiast tego gh powinni wybudować Jakiś las gdzie można m.lv potrenić ? bo w dp ani przez dp nie można spamić ani pić alkocholu xDD No cóż... to na tyle ;]
Proste - sprzedać domek za tyle, za ile kupiliście, by oddać wszystkim.I tyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.