Zaloguj się

View Full Version : vita rp

Baczeq
24-08-2008, 13:11
wiele z was uważa że vita rp jest w chuj mocna -.- np.500rp nie padnie od 800ek prawda... ale nei do koncą rp jak tylko ucikea i bije z arrow i spam vita to nie padnie ale wiadomo żeby dobrze bić ek trzeba podejść i suwać nim -,.- czyli wtedy 500rp nie ma szans bo poleci na spam 3.5k max ,2k sword ajego vita eo 3.5 chodzi mi głownie o to że vita jest słaba przed upen była dobra przecież nie bede uhał sie uhami a jeśli tak to xd zalegalizujcie bot na uhy pod hot bo bez sensu abym ja na 1200lvl rp z klapami i m trubanem vitam sie 7-8k tyle siocha 700ed albo vita 800ms dla przykładu pokaże wam

1200rp ,41mlvl klapki i m turban zazwaczaj vita jest koło 7.5k smiech na sali
Czar Minimalne Maksymalne
Ultimate Healing 6515 7962
EvilUH 7979 10881

ek 1200 13mlvl eq takie same
EvilUH 7845 10697

sorc 135mlvl
Ultimate Healing 9286 11349

druid 135mlvl
Heal Friend 10719 11134

czyli 1200ms vita sie koło 11k ,druid 11 ek uha sie 10,a rp całe 7.5 vita nie musze chyba mówić że druid ms , na tym lvl zawsze ładuje 7k z czaru 1.5 z wanda vita na tym lv powina być 9-10k bo uhem mogę po 11 się leczyć ale 9-10 by było dobrze bo to co jest w tej chwili to smiech na sali 750ed siocha tyle co a lecze się vita

Listek
24-08-2008, 13:32
Kupiłes palladyna i chcesz go teraz jak najbardziej ulepszyć, jakbyś miał knighta to byś pisał o knight'cie. Czego ty chcesz ? Boty pod uhy only dla palladynów ? Nie chcecie w ogole padać? Tylko zabijać ? I tak rp jest w pip mocny ! Daj spokój bo dać ci stope to ty noge chcesz. Głupoty piszesz.

Selrien
24-08-2008, 13:40
Niby masz racje bo pallkowi viata nie daje fula na sporym lvl'u ;/

Kina wali dobrze ale bez bota sie nie wyucha za dobrze, palka ogolnie jest ciezko zabic, ale jak dobre combo palkowi walniesz to sie sklada .

Wiem jak to jest Bo sam gram palkiem;)

Baczeq
24-08-2008, 13:45
lsiet grałem ek i wiem jak jest jak 900ek uha sie tyle co 1200rp i jego vita więc wybacza ale rp to profka pól magiczna jak ek na 1200 uha sie 10k to teoretycznei rp popowinein wiecej niz 10k vitac sie bo to magiczna profa ale chodzi mi o 10% lepsza vite aby byla 8-9k a nie 7-8

bermen
24-08-2008, 14:18
Trzeba bylo wiekszy lvl kupic na allegro........................................
zadnego ulepszania e vity... najwyzej sile arrow/bolt zmniejszyc :o

Katsuyoshi
24-08-2008, 14:47
Trzeba bylo wiekszy lvl kupic na allegro........................................

Hahahaha o ***** ! Dojebanie miesiąca ! 10/10!

@topic
Jest dobrze i nie trza psuć.

Grulix
24-08-2008, 16:51
Może i kupił postać na allegro i co z tego, że ma kasę?!

@topic
Tak masz racje teraz pall to ciota i co z tego sam gram palem i nie będę robić solo 500rp z 800ek bo wiem że padnę na combo.

BaNaN
24-08-2008, 17:14
Baczeq nic do Ciebie nie mam (znam Cię trochę, ale pewnie mnie nie pamiętasz), ale to co zaproponowałeś to jest tylko i wyłącznie śmiech na sali. Palladyn i tak jest wystarczająco dobry.

Undead
24-08-2008, 17:52
zaaal dobrze jest jak jest... noobki sycza ze rp za dobry a to nie prawda.. poprostu jak sie jest pro pvp to dobrze jest :) na 370 lv rp bili mnie 2x 600ek bili mnie jakies 20 minut zanim mnie zabili :D ale prawda taka ze bym zatrzymal sie na sec albo walnol erexa i bym padl odrazu.. wiec... DOBRZE JEST!! np na 250 lv niemoglem 200 ek zabic bo mial good bota a wiadomo ze prawie kazdy ek jedzie na bocie :) nic nie trzeba zmieniac...

major........
24-08-2008, 18:08
masz 0 pvp i placzesz przykre......kup na allegro.pl jescze z 500k cc to nie bedzie ci szkoda padac : ]

Apocaliptiqs
24-08-2008, 20:15
Zastanów się zanim napiszesz coś tak głupiego...Jest dobrze tak jak jest !
Chcesz zrobic z paladyna profesje nie do ubicia? Lepiej by grało się każdemu gdyby profesje byly wyrównane.
Jeśli juz cos mieli by robić to niech dadzą cos sorkowi/druidowi, to są moim zdaniem są to dużo gorsze profesje od knighta czy paladyna.
I wiesz czemu 750 ed sie sioha tyle co Ty z e vity? Bo on musi sie siohac full hp, w przeciwnym razie ed/ms byly to by profesje calkiem zjebane...

Oxidosis!
24-08-2008, 20:26
masz 0 pvp i placzesz przykre......kup na allegro.pl jescze z 500k cc to nie bedzie ci szkoda padac : ]

Ty też masz 0 pvp brudasie, pamiętam jak się podniecałeś że swoim 500 ed brałeś solo 800 ed, ale przekonałem się że to gówno prawda. Miałem pk, pamiętasz? Wykopek mnie lał i Antygona, Ty podjazd i dobiłeś, a potem piszesz że solo.

Pograj ms, zobaczysz. Nie pamiętasz, jak na ed nazegałeś że 900 ed nie mogłeś zrobić s arma? :/

BerafitoCieZbijeZaWarna
24-08-2008, 23:32
O boże.. a nie wpadles na to, ze jest strasznie ciezko tak ciagle sie uhać bedąc knightem tylko uhami? I często tez sie nie trafia, wiec moim zdaniem powinni dojebac jeszcze pallkowi; ].

major........
24-08-2008, 23:38
Ty też masz 0 pvp brudasie, pamiętam jak się podniecałeś że swoim 500 ed brałeś solo 800 ed, ale przekonałem się że to gówno prawda. Miałem pk, pamiętasz? Wykopek mnie lał i Antygona, Ty podjazd i dobiłeś, a potem piszesz że solo.

Pograj ms, zobaczysz. Nie pamiętasz, jak na ed nazegałeś że 900 ed nie mogłeś zrobić s arma? :/

chyba mnie z kims pomyliles : *........................................

OddajViseka:/
24-08-2008, 23:39
LóL, chłopaki x.d dobrze teraz jest i chooy ;/

Nie pasuje nie graj, proste.Może "naum" sie pisać lepiej ;/

Destroyer Pall
25-08-2008, 00:39
Dobra,ale z jakiej paki 500 rp bije 800 ek ? 300 lvl roznicy to musi sie liczyc z tym, ze pada; o

Nie bede juz nic pisal bo szkoda czasu ...
Ms/Ed musza cos dodac bo inaczej to wystawie chara na allegro ... ; (

Jak Ja sie wykladam od 650 rp ; |

Van Destroyer
25-08-2008, 00:46
Tak... i huj... Jest i tak za dobrze.

Profy magiczne lecza sie wiecej bo sa magiczne... i do tego co w tym dziwnego ze sie lecza na full jak praktycznie sa na 2/3 hity?

A pal ma wiecej hp i huj nawet jak sie slabo leczy to jakos uda mu sie przetrzymac...

A knight uha sie wiecej bo musi to robic recznie, no chyba ze ma bota... ale to szczegol

Pelson
25-08-2008, 01:46
vita ci nie pasuje to uhaj sie ;)

@undead
ty cos wiesz o biciu botow z botem ;> btw. dzieci, ryby i zombiaki glosu nie maja.

Cielak
25-08-2008, 09:57
Jak to było ?
"Nie podoba Ci się ta profa ? Trzeba było grać inną"

Najpierw narzekacie, a potem 'ojej, co ja zrobiłem' . Każda profa miała/ma/będzie mieć swoje 5 minut ! Ludzie, ten ots robi się drugim mazurskim. Grają takie dzieci, które mają kase i myślą, że jeżeli kupią chara na allegro za 'kcc' to im się akurat OTS dostosuje. (Sorry Baczeq).

Ten temat powinien trafić do propozycji i do listy najdojeba*szych tematów forum 2008.

Zamknijcie ten durny temat.

Silkroad
25-08-2008, 10:59
Jest dział propozycje i tam mogłeś to dać,Vita palla jest dobra.Lepiej jest jak jest spam że jest za silny? Kup sobie inną profe na allegro A nie płaczesz bo kupiłeś palla a ma za małą vite. Każda postać ma minusy i plusy Akurat pall ma najwięcej + więc Jak mówi pan Cielak zamknąć temat.

Harvester
02-09-2008, 00:06
Baczeq popieram w 100%. Pal vitą na 500+ leczy obecnie niecałe 1/3 swojego hp (przed zmianami leczył 1/3 lub troszke więcej, różnica 10-15% to wbrew pozorą dużo). Jeśli chodzi o leczoną ilość hp to znacznie mniej niż leczy uhem knight z 3-krotnie niższym magic lev. Niepokoi mnie też to, że obecnie gue sorca udeża mocniej niż leczy sie pal vitą mimo to sorc/druid/knight wyleczą się, jedynie pal nie uleczy całości przyjętych obrażeń. Do pala mam sentyment ale dwa z rzędu nigdzie nieuzasadnione osłabienia pala (słabsza vita, droższy czar ofensywny) każą myślec o strasznie mocnym lobby anty paladynowym na serverze. Nie ma sensu zabieranie czegoś jednej profesji zeby polepszyć drugą, lepiej jest dodać coś dla wszystkich. Teraz czekamy na ruch Mortiisa i na jakieś uczciwe zmiany.

P.S. Właściwie to czemu druid na 500+ słabiej leczy się sio niż sorc vitą ? Przeciez to druid z racji słabszych obrażeń powinien sie lepiej leczyć. To jest jedna z podstawowych żeczy jaka powinien zmienić Mortiis, mało ludzi gra druidami bo sorc niedość ze mocniej bije to mocniej leczy.

Orson_Pall
02-09-2008, 08:00
że tak to ujme, negatywnie wypowiadają się tutaj tylko Ci, którzy nie graja rp. Mam 666 rp. I co? expie na 3x bally, a z doświadczenia wiem że na 800 lvlu też bede na 3x bally expił. To jest żałosne. Aha, i nie mówcie że rp ma za dobra vite, bo nie raz kumpel mi pokazywał, i rozwalał 666 ms'em mnie, albo 700 ekiem. Oczywiście, rp łatwo przeżyć. Ale czy ekiem/ms'em/ed'em jest inaczej? przecież ms/ed ucieczka i vita, i aż do pz/schodów (o ile ich ktos nie zaskoczy), ek'iem to biegać i sie uhać, a jeśli całął swoją gre spędziliście na botach, to sie nie dziwcie że nie możecie uwalić podobnego lvl'a rp. Kolega wyżej wymieniony na ~1k lvlu zaczał bocic. I wiecie, że tylko on może mnie uwalić jak biegam i sie tylko uham? Niektórym 1,2k sie nie udaje (pzdr Sevi :D). To samo paru innych, których botami sie brzydzi, i prze ~700 poziomie, ja 666 rp mam problem z Jego uwaleniem. Zdziwko? A dla mnie nie, bo ek też jest trudno uwalić, jeśli ma jakieś tam pvp (no albo dobrego bota, co na apo zdarza sie częsciej...) Idzcie na arene pvp kiedyś (jeśli jestes rp/ek, postaci magicznych tu nie rozważam bo to co one moga zawojować to równie dobrze Nilia by sobie poradziła) i zobaczcie, rp stoi na środku, a ek biega. Rp goni ek (podobne lvl'e, ek może mieć mniejszy nawet :)) i zobaczycie, że jest możliwe, aby zabić tego rp. W WALCE RP vs EK BARDZO DUŻO ZALEZY OD PVP. To nie to samo co rp/ek vs ms/ed, gdzie ten kto pierwszy walnie malee i 2x maxy. To nie to co Ms vs ed, gdzie liczy sie kto pierwszy walnie 2x gue. rp vs ek to jest pvp. Co prawda biegając rp można uciec przed wyższym lvl'em, ale tylko jeśli on se jaja robi, nie ma pvp albo mu sie licencja na anarchy skończyła... nie mówie o różnicy ~100 lvli...

*Myssqa*
05-09-2008, 14:05
Listek ma racje, a poza tym jak to przeczytalem to spadlem z krzesla.
Kup sobie nastepnym razem druida i wtedy popros o ulepszenie Mort'a pf

Przemas
04-01-2009, 16:06
Teraz wszystko jest dobrze u rp. ................................................

Znuf_-.-
04-01-2009, 16:11
No to ***** co z tego ze 700 ms vituje sie tyle co 1,2k pall.. ale spojz na to, ze knight UHA sie mniej niz vituje pall.. Co wiemy uhanie sie knightem jest trudniejsze niz vitowanie pallem.. palla 2v vita to 1uh knighta, przy czym knight moze nie trafic uhem ;)
Knightowi powinni zwiekszyc uhanie sie, albo pallowi zmniejszyc vitowanie..

PS: Kupiles knighta.. Beczales ze jest zle, bo pall za duza vita.. Kupiles palla i beczysz zeby ja zwiekszyli.. zdecyduj sie ;O

Maks
04-01-2009, 16:14
Krótko i zwięźle, vita dla palla jest dobra -zmian nie potrzeba, każdy próbuje się doszukać dziury w całym.
(PS: BaczeQ skończ już grać w tą głupią grę)

Sinixd
04-01-2009, 16:17
@up

Jakbys zauwazyl temat jest z przed pol roku :>> a nooby go odswiezaja ... zal mi waS :D

Znuf_-.-
04-01-2009, 16:19
@Up
To po chuj sie tu udzielasz? Idz sie utop dziecko :O