PDA

View Full Version : Ban na Cruza

Doolek91
24-08-2008, 19:35
Witam. Dnia 24 sierpnia o godzinie 17:53 dostalem bezpodstawnego bana na moja postac (uzywanie macro/botow). Poszedlem z kumplem na wise many. Zaczalem blokowac, uhalem sie dosc szybko (od dawna gram knightem - mam "skilla" do uh) + Bumcia (kumpel) tez mnie uhal - wiec moze wygladalo to jak bot na UH. Nie mialem bota, i czuje sie urazony wasza decyzja. Banujecie nie tych ktorych powinniscie. Gram w tibie dosyc sporo i NIGDY zadnego bota/czy innego scierwa nie mialem na kompie, a znam SPORO osob co jada na Apo na bocie od dawien dawna, i nie doczekali sie kary za ten czyn (nie bede podawal ich nickow - sami ich znajdzcie - to wasza "brocha" ze tak powiem). Ale przy tym nie banujcie takich czystych osob jak ja. Wiem, ze piszac tego posta moze "wale glowa w mur", ale coz... Trzeba sie jakos odwolac do bespodstawnego bana. Oczysicie chcialbym zebyscie odbanowali mi postac, ale priorytetem mojego postu jest wieksze sprawdzanie podczas dawania banow - zeby Moja historia nauczyla Was czegos.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie tego co tutaj napisalem - oraz odbanowaniu postaci o nicku Cruza.
PS. Zbanowal mnie Mortiis

Mc Maciek
24-08-2008, 19:43
Zapraszam tutaj:

http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49

Deduś
24-08-2008, 21:25
@up
Nie czaisz, że tam nikt nie zagląda?
Sam Exod mi się kiedyś chwalił, że ekipa tam zagląda raz na 3 miesiące... a z tymi banami to prawda ;s kumpel też dostał bana za boty, a siedziałem koło niego i widziałem, że nic nie ma.

@topic
Jestem w stanie uwierzyć.

@down
Omfg, tu nie chodzi o jakiś jebany screen tylko o bana...
Czemu ktoś ma nie grać 2 tyg. z powodu błędu Gma?

Chir
24-08-2008, 21:37
@up
No i co, że nikt nie zagląda? Tamten dział jest po to żeby zakładać tego typu tematy. To tak jakbym np. w dziale ,,Opinie i Krytyka" wstawił ssa jak wbijam 100 lvl bo w dział ,,Screeny" nikt nie zagląda.

@topic
Na słowo żaden Gm ci nie uwierzy.

Doolek91
24-08-2008, 22:27
Mowilem, ze watpie aby ktorys z Ekipy APO uwierzyl. Moge przezyc 14 dni bez tibii, ale to nie chodzi o to... Cos jest nie tak jezeli uczciwa osoba dostaje bana. Banujcie wolniej, ale dokladniej :(

Adzik
24-08-2008, 22:57
Masz rację, ale jedyną odpowiedzią GM'a może być "nie masz dowodów", bo przecież GM'owie wiedzą lepiej. Też dostałem bana bez podstaw, też niby za bota, też za szybkie uhanie. Teraz czekam na koniec bana, do 2 września :P Nie licz, że ci odbanują postać, żaden GM nie przyzna się do błędu.

Swierszczu
25-08-2008, 09:48
Nie odbanują Ci postaci... Nie masz dowodów następnym razem polecam expienie z tibia Cam wtedy jak Cię zbanują bedziesz miał dowody, że nie uzywałes bota:p

A tak serio to szkoda mi takich ludzi, którzy nie używają bota a dostaja bana a Ci z bote są bezkarni... Później jak dedniesz większy lvl od siebie albo nie dasz się ubic to wracają do tego, że miałes bota i tylko ty wiesz, że był za freee:(

Cryer
25-08-2008, 17:40
Hmm a mozesz powiedzieć kto cie zbanował? Czyli nick GMa?

^^LUKI^^
26-08-2008, 11:53
@up zbanował go mortiis

@topic nic z tym niezrobisz wystarczy ci czekac na konec bana sam mam bana za takie cos do 29.08 ale cuz takie życie :D

Cryer
26-08-2008, 12:10
ah Mortiis... to nie wiem czemu. Jakby to była sieka to by było wiadomo za co bana dostałeś. Radze ci skontaktować się z Mortiisem.
bosch@o2.pl

Napisz do niego

Grulix
26-08-2008, 13:45
Jeżeli Mortiis Cię zbanował zapomnij o un banie. Mortiis co do dawania banów ma słuszne decyzje. Na pewno wziął to pod uwagę, że mógł Cię koleś uhać.