View Full Version : Gracze, forumowicze -,-
Taki se pazdzioszek
25-08-2008, 11:32
Witam,
Chciałbym poruszyć parę spraw.
Po pierwsze, czemu macie za złe Mortiisowi, że wchodzi tylko w tematy o PACCU (co jest nieprawdą) i obchodzą go tylko pieniądze? Nie wiem co Wy myślicie, ale wszyscy ludzie zakładają otsy (prawdziwe otsy) tylko dla zarobku, który zresztą duży nie jest... :)
Następna sprawa, piszecie te propozycje tuzinami i czepiacie się dlaczego ekipa Apo nie robi tego czego chcecie. To spróbuj taki ch*** za przeproszeniem zrobić to na swoim otsie. Ciekawe ile Ci to zajmie. :eek:
Mortiis z Tygrysem robią to co najpotrzebniejsze, a tworzenie map, skryptów nie jest wcale łatwe i zajmuje sporo czasu.:rolleyes:
Moderatorzy... Nic nie robią? Kasują, przenoszą tematy i wlepiają warny, czego jeszcze od nich wymagać?
I nie dziwcie się do cholery, że odchodzą, bo z takimi ludźmi co potrafią tylko krytykować nie da się wytrzymać.
To chyba tyle co miałem do napisania :p Baju
@Tett
Omg ale Ty jesteś zmienny...
Twój młodziutki języczek już chyba w każdej du*ci siedział hyhy :) A śmiesz mnie wyzywać od lizodupów n/c.
@^Crayon
Powiedz mi po co ma tu Mortiis wchodzić? Żeby zobaczyć jak go wyzywają? lal
major........
25-08-2008, 11:46
elo 5-2-1-0 XD
powiem tak ..tu na tym forum i serverze grasuje banda dzieciakow..ktora grymasi i pierdoli i mysli ze wszystko dostanie odrazu jak o cos zaplacze......nie wytulaczysz im tego przykre pa ;*
I nie dziwcie się do cholery, że odchodzą, bo z takimi ludźmi co potrafią tylko krytykować nie da się wytrzymać.
Z tego co widzę sam krytykujesz...
I xD moja propozycja jest taka żeby wejść i zarejestrować się trzeba zapłacić, noobki typu newbie 10-12 letnie wątpię żeby umiały wysyłać, a nawet jak to będzie przynajmniej mnie ich...
I przed rejestracja od 15 lub bb ;d
Ko0oDeeXiiiK
25-08-2008, 11:56
I myślisz że jak to napisałeś to admina dostaniesz co ? Albo Gma?
To sie mylisz heusheusheuhesue
Mortiis siedzi w grze tylko sie tak nie pokazuje..
li lick me like lollipop plx ?
Ja nie mam za zle ze mortiis wchdozi tylko na tematy o paccu ;>
W 50% się zgodzę. Co do administracji to jest różnie, nie będę się rozpisywał.
Moderatorzy odchodzą? Tylko ja odszedłem, może jeszcze Grom, reszta została wyj**ana.
Co do nazwy.. tak niezbyt opisuje ten temat, bardziej mi się to kojarzy z:
'Wysoka Izbo, Ojcze Dyrektorze.. -.-'
No, ale część mądrze napisales, część, nie całość :P
.:Speed Fireman:.
25-08-2008, 12:55
Osz w dupe Pazdzioszek nie wierze, że to napisałeś H@H@H Lizac dupke niezle mozesz widze xd.
@topic
Ja gdybym mial ots patrzył bym dział pacc, ale też opiekowałbym się graczami tzn. Dbał bym o ich dobro xd
Tettmeier
25-08-2008, 12:56
Oo asslicker? Jeden odszedł, drugiego zbanowali, to się trzeci urodził. :O
down:
ssij :)
@up
oo ! Drugi asslicker ! Wypier**laj stąd ! NIKT Cie tutaj nie chce (ew. żałośni 12sto latkowie pokroju pedałów i zjebanych cineqów (sorka za słownictwo, nie mogłem innaczej)
@topic
Cała racja po stronie Twojej ! Wyglądało to jak [ass_lick_on] xD. Dobrze napisałeś.
Osz w dupe Pazdzioszek nie wierze, że to napisałeś H@H@H Lizac dupke niezle mozesz widze xd.
@topic
Ja gdybym mial ots patrzył bym dział pacc, ale też opiekowałbym się graczami tzn. Dbał bym o ich dobro xd
Ok to może zrób otsa a my na niego wejdziemy i zobaczymy czy będziesz robić wszytko co dobre dla graczy :/ a to nie prawda że Mortiis nic nie robi a ostatnie eventy?? nic nie znaczą??? phi nic dodać nic ująć
@up
oo ! Drugi asslicker ! Wypier**laj stąd ! NIKT Cie tutaj nie chce (ew. żałośni 12sto latkowie pokroju pedałów i zjebanych cineqów (sorka za słownictwo, nie mogłem innaczej)
Ja chcę Cielaczku.
I co z tego wynika ? Luźne przemyślenia, z których morału nie ma.
Mortiis jest na forum raz na ruski rok. Tygrys raz-dwa w tygodniu.
O Boże... jako, że powstał temat pozwolę sobie nabić posta.
Ok, żegnam.
major........
25-08-2008, 17:34
@up
@topic
Cała racja po stronie Twojej ! Wyglądało to jak [ass_lick_on] xD. Dobrze napisałeś.
odezwal sie starszak.......................................... ...........
Ales Thon
25-08-2008, 21:04
Wypier**laj stąd ! NIKT Cie tutaj nie chce (ew. żałośni 12sto latkowie[...])
Masz coś do Tetta i 12 latków bocie? : q
#topic
I tak panuje jeden wielki chaos. ; <
Kaczor21
25-08-2008, 22:16
I co z tego wynika ? Luźne przemyślenia, z których morału nie ma.
Mortiis jest na forum raz na ruski rok. Tygrys raz-dwa w tygodniu.
Może Mortiis ,Tygrys mają REAL lifE. Nie tak jak Ty 24/h przy komputerze :D patałachu ;)
Żubr Beer
25-08-2008, 22:45
Czyż sam nie uważasz, że pieniądze żądzą światem? Taki papierek a jednak każdemu potrafi zawrócić w głowie. Mortiis jak każdy chcę zarobić, a ja nie rozumiem ludzi którzy mówią po prostu nazywają go "glan". Zazdrościcie bo sami myjecie szyby pod Biedronką żeby mieć trochę kasy?
[Mc Maciek] Proszę Cię, żebyś nie wklejał więcej takich zdjęć jak to, któro przed chwilą usunąłem, OK?
Ekmh, Ok...
Może Mortiis ,Tygrys mają REAL lifE. Nie tak jak Ty 24/h przy komputerze :D patałachu ;)
Ale pełniąc funkcję administratorów forum mają jakieś zobowiązania wobec niego. Nieprawdaż ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.