PDA

View Full Version : Co TERAZ sadzicie o Nasza-Klasa

Destroyer Pall
25-08-2008, 16:29
Ja osobiscie mysle tak.
Serwer powstal i ludzi ktorzy, go wymyslili nie mysleli, ze bd tyle osob.
Teraz N-kl muli 24/7
Zadko tam zagladam.

elo

Old Dzolo/Seba :)
25-08-2008, 16:34
Teraz z nataszy zrobiła się fotka -.- niedługo będzie można gwiazdą zostać. Ja zaglądam tam raz na tydzień, zobaczyć kto zapro wysłał =.^

Cryer
25-08-2008, 16:34
nasza klasa jest sux! nienawidze tego! nasza klasa to portal dla dzieci neo... większośc ćwoków umie tam ino wyzywać...

Crayon
25-08-2008, 16:41
Nie mam tam konta, bo by wszyscy wiedzieli kim jestem. A ja cwany chłopak i nie dam się...

JoVEKRoVeK
25-08-2008, 16:49
Rotfl @up
Miałem w ch czasu konto i nikt nie wie kim jestem xD Już konto w kasacji.
Moim zdaniem zrobił się z tego profil dla dzieci a było to zrobione z myślą odzyskiwania dawnych kontaktów dla ludzi po 30'stce xd

Cryer
25-08-2008, 17:03
Nie mam tam konta, bo by wszyscy wiedzieli kim jestem. A ja cwany chłopak i nie dam się...

I to jest właśnie szczera wypowiedź z twojej strony!

CHOPCY tworzymy ekipe! N-K SUX!

A co do tematu to już sie wyraziłem!

@edit

pakować sie all do grupy Anty Nasza-klasa :D

http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=122

BaNaN
25-08-2008, 17:08
Nie miałem nigdy żadnej naszej klasy, grona, bloga, photobloga itp. i nie będe miał. Uważam, są to portale dla pedałków i dziewczynek lub dla osób, które muszą się dowartościować przy komentarzach typu "sweet fociunia, ślicznie buziam" itp.

Mc Maciek
25-08-2008, 17:17
Na samym początku Nasza-Klasa wyglądała zupełnie inaczej... Teraz? Robi się z tego po prostu fotka.pl! Jak patrze na niektóre komentarze, to mi się "coś" robi... Chodzi mi o komentarze, o których napisała któraś osoba wyżej.

ByOuT
25-08-2008, 17:20
O Boże..

Nasza klasa? To już jest gorsze niż fotka. Idąc ulicą słyszałem "Ej napisz mi komcie pod fotką z konta swojego brata, laski beda patrzec jaki to przystojniak wchodzi na mój profil". To już nie jest normalne.. za parę miesięcy będzie tak "Nie ma Cie na naszej-klasie to w ogóle nie istniejesz". Nie mam tam konta i nie zamierzam mieć.

GladeQ
25-08-2008, 17:36
Mi sie podoba nasza-klasa, bo mogę pogadać na forum z ludźmi z mojej klasy w wakacje. Ale te profile typu "Podkowa na szczęscie" czy "Fani Kuby Wojewódzkiego" to już przesada :< Dzięki temu portalowi odnowiłem kilka kontaktów :>

Tettmeier
25-08-2008, 18:17
Ja też często na nk bywam ^^ Udzielam się na szkolnym (nie klasowym, szkolnym!) forum bo dużo osób tam pisze. Fakt zaczyna tam wchodzić coraz więcej hot 12 ale da się to wytrzymać. pozdro

Pwnt
25-08-2008, 18:38
http://i35.tinypic.com/2jbs8z7.png

Oczywiście żadnego zaproszenia fikcyjnego nie przyjąłem i przyjmować nie mam zamiaru, nie podnieca mnie liczba znajomych w nawiasie http://i38.tinypic.com/i3z0qx.png 99% realnych znajomych z czego może znajdzie się w tym 5 osób z tego forum.

Nasza-Klasa pomału zamienia się w fotkę ale i tak lubię ten portal ponieważ fajnie jest zobaczyć znajomych po latach nawet nawiązać kontakt i się spotkać, o zaletach Nasza-Klasa mógłbym sporo pisać ale nie mam weny oczywiście wad też się multum znajdzie.

Hrater
25-08-2008, 19:14
Ja osobiscie mysle tak.
Serwer powstal i ludzi ktorzy, go wymyslili nie mysleli, ze bd tyle osob.
Teraz N-kl muli 24/7
Zadko tam zagladam.

elo

Portal nasza-klasa.pl, dla nie wtajemniczonych w 70 % nalezy do jakiejs tam Estońskiej spółki... Wiec to nie jest już nasza klasa tylko klasa sasiada ;d

Katsuyoshi
25-08-2008, 19:32
Hahahah nasza-klasa to jedno wielkie zbiorowisko pokemonów...to na tyle ;]