View Full Version : Skazany na szkole.. premiera juz w poniedzialek
Tettmeier
26-08-2008, 07:29
Jak już wiecie w poniedziałek rozpoczęcie roku. Jak się z tym czujecie?
Nie brakowało wam szkoły przez te 2 miesiące? Co możecie na ten temat powiedzieć, wolicie żeby nie było szkoły i tak całymi czas debilami być?
Ja się doczekać nie mogę :< Chce poznać new kumpli nauczycieli etc..
btw. taki temat zrobiłem prawie rok temu (1.09.2007, bo wtedy szło się 3-ciego, dokładniej tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=11618))
(Nazwa topicu zaczerpnięta z opisu Pandory na gg)
Aaaaaa, miało być w Real Życiu. Przenieś ktoś..
!!sQaua!!
26-08-2008, 08:04
Mi ni brakowało szkoły. Teraz czuje się żle, ponieważ moja stara super klasa jest poroździelana na kilka innych klas ;<
Mam nadzieje że w gimnazjum nie bedzie tak zle :)
Ko0oDeeXiiiK
26-08-2008, 08:09
Ja mam jeszcze miesiąc wiec nie płaczę ;)
Ja się dosyć cieszę ,że idę do szkoły poznam new kumpli bo w tym roku ide do nowej szkoły.;)
Cóż... klasę mam super, szkoła też fajna tylko dużo nauki jak to w liceum. W tym roku naprawdę muszę się przyłożyć i zdobyć "pasek" ;s W zeszłym roku tylko średnia 4,6... dno.
Mi się dopiero wczoraj zaczeły prawdziwe wakacje, bo zdałem poprawke z fizyki i astronomii, a za szkołą nie tęsknie.
Ja powiem tak xD wakacje mogły by być jeszcze z 1 miesiac, ale ogólnie nie jest zle. Mam fajna klase i nauczycieli tez dosyć fajnych ;P Ale martwi mnie to że czeka mnie trudna klasa bo ide do 2 gim ;/
a jja wlasnie placze:( bo spotykam sie z fajna panna, puki sa wakacje to moge sie z Nia spotkac praktycznie codziennie a ze ona kujonka i do LO idzie to jak mi poswieci chwile w tygodniu to bede szczesliwy...
A ja się ciesze, że idę do szkoły.
W tym roku do nowej szkoły bo po gimnazjum, nie liczę na to, że poznam nowych kolegów bo nawet nie będę z nikim gadał w nowej klasie bo nie szukam znajomych poza tym mam dużo znajomych tam i w ogóle chcę zobaczyć jak to będzie wyglądało.
#Down
Pozdrów ode mnie Klaudie Stamblewską i Wojtka Grabca ;D.
Elvanish
26-08-2008, 09:56
W sumie, to się cieszę, że do szkoły idę. Nowi kumple, nauczyciele...
Tylko ten tydzień zapowiada się pracowicie, bo nie zaniosłem jeszcze zdjęć (nawet ich ne zrobiłem xD) legitymacyjnych i karty zdrowia (stwierdziłem, że skoro panna powiedziała "do końca wakacji", to przyniosę pod koniec :D).
Książek też jeszcze nie mam, więc trzeba kupić ... Będzie fajnie ;D
Ojoj... :/ Troche krótkie te wakacje... no ale cóż... Bywa ;p
Teraz idę do 3 klasy gimnazjum... Bierzmowanie, Testy, Zajebiście dużo nauki... Jednym słowem przejebane :/ ;p
Trzeba pomyśleć nad jakąś dobrą średnią... Bo trzeba iść do jakiejś dobrej szkoły :P
A ogólnie klase mam śmiechową ;p 21 chłopaków i 2 dziewczny xD Jazda odchodzi ^^
Ja wystartuję do szkoły coś koło ~10 września dopiero ; )
Psujekbanned
26-08-2008, 15:07
Ja mam troche głupio :/
Moja klasa jest zjebana... 26 dziewczyn, 4 chłopaków :] Poza mną i kolegą reszta chłopaków to jakieś pierdolone buraki. I nie wiem czy mnie przepiszą do takiej zajebistej klasy gdzie znam dużo fajnych osób ://.
Ogólnie, każdy mówi że w średniej szkole trzeba sie zajebiście dużo uczyć żeby mieć jakąś dobrą średnią :(. Nie wiem jak to przeżyje. Zawsze jebałem szkołe i wszystko prawie zapamiętywałem z lekcji... Na dodatek wybrałem język francuski, a podobno francuski jest trudny :/.
#Down
Nie oto chodzi :PP Nie wole chłopców, ale te dziewczyny zjebane i polowa to grubaski :]
Ja mam troche głupio :/
Moja klasa jest zjebana... 26 dziewczyn, 4 chłopaków :]
A co, chłopców wolisz? :'oo
@Topic
Choojowo, ale sie przeżyje. Moja aspiracja na ten rok to wygrać dwie olimpiady i nie pisać 2 testów :S. (do hum. olim. nawet nie startuję =/)
Dla mnie szkola to drugie wakacje, wiec nie martwie sie ;)
Ja mam jeszcze miesiąc wiec nie płaczę ;)
Tia ja tez + to ze niebede chodzil pierwsze 2 tygodnie niewiem moze nage zlamie albo sie rozchoruje ;> i bedzie git
Katsuyoshi
26-08-2008, 16:05
Jakiś nowy serial sie ukazał?skazany na szkołe? bo nie wiem ;/ pls rzuc ktos linka na jutuba xXD
jutuba xXD
youtube :s :D, hehe a tak naprawde to ja nie moge doczekać sie szkoły, tylko bede musiał ograniczyć czas spedzany przy kompie bo czeka mnie ostatnia klasa gimnazjum :(
Tymek Knight
26-08-2008, 17:10
Ja tam mogę się jeszcze pocieszyć bo do 6 klasy idę ;S.
Za rok będzie przejebane bo klasa się rozleci (chyba) .
A ja 0 dziewczyn w klasie ... :////////////////////// zal ..
Hokage I
26-08-2008, 17:51
A ja 0 dziewczyn w klasie ... :////////////////////// zal ..
Ja mam 18 dziewczyn w klasie (może dojdą nowe) a chłopców (wliczając miszcza) jest 6 ;). Na każdego przypada 3 ^^.
Btw.
fifty-fifty. Z drugiej strony fajnie, bo spotkam qmpli, i będzie co robić (bo strasznie nudno) no i głupio...2 fizy (których nienawidzę, jeszcze z post-komunistyczną nauczycielką) i ogólnie mam dość nauki ;/.
@!!Squa!!
Jeśli chcesz być w miarę dobry, to będzie to dla Ciebie najtrudniejsze przeżycie. Przejście z VI do I Gim to szok ; p.
..Sallen..
27-08-2008, 11:05
Ja w sumie juz moge isc do szkoly. ;O Nudno było przez te wakacje.. ;// Pierwsze 2 miesiace w szkole to lajtowo xd pozniej sie chujowo robi ;P Teraz trzeba o sredniej pomyslec bo 1 gim ostro spierdolilem : d
Jamniczek
28-08-2008, 17:41
Ja sie w tym roku nie cieszę. Chce iść do szkoły, ale jeszcze nie teraz. Tak za 2 tygodnie by stykało ;D W sumie nowa szkoła, nowi ludzie. Coś nowego, ale czy lepszego?
Ktoś sie wypowiedział, że 4.6... dno. Chwalisz sie czy żalisz?
Hmm Syczek mam tak samo 0 dziewczyn w klasie xDD W calej szkole niecałe 10 xD 2 Klasa Technikum trudno i teraz mam zjebane przedmioty mi doszly zawaliscie trudne i jest ten minus ze podobno XD "Jestes zdolny ale LEN!" kazdy mi nauczyciel to mowil bo nie ucze sie xDD tylko to co z lekcji :P Hmm mogly by byc jeszcze wakacje wiadomo czekam na powrot do swirow z klasy i w ogole ale tez by sie jeszcze poodpoczywalo albo jak w moim przypadku popracowalo xDD
Alucardd
28-08-2008, 19:43
Ja tam nawet się cieszę, że już koniec wakacji :P
Nowa szkoła, nowe znajomości :P
Będzie mi jedynie brakowało spania do 12 =(
Szybko minęło, ale i tak nie brakuje mi szkoły ^^. Uznaję zasadę: "Człowiek urodził się zmęczony i dlatego żyje, by odpoczywać" Czy jakoś tak :P
Lost Girl
28-08-2008, 19:51
Z jednej strony się cieszę bo oderwe się od tego nie realnego świata pixeli i wy też się cieszcie a nie tylko maniaczycie na tych kingach xd A za to z drugiej strony nie jest za wesoło. Codzienne stawianie o 6 nie każdemu by się uśmiechało. No i stres szkolny xD
OddajViseka:/
29-08-2008, 08:57
U mnie w klasie jest 18 chłopaków i 5 dziewczyn :<<<
I to takie zjebane jak chuj.
Ale ciesze się że ide do sql.Dopiero druga klasa gim. a jesteśmy najgorszą klasą:<<<<hunted>:<<<<<
Matii Knight
29-08-2008, 09:11
Nie tęsknie za szkołą, ale z drugiej strony chcę poznać nowych kolegów i koleżanki (6 chłopaków, 26 dziewczyn :D), ale to w końcu 1 LO, a więc poziom wyższy...Ale za szkołą nie tęsknie bo na wakacjach poznałem wspaniałą dziewczynę :)
Tumanbuga
29-08-2008, 11:24
Do szkoły nie chce mi sie iść za bardzo. 1 Gimnazjum niewiem jak to będzie ;F. Ale mam nadzieje , że będzie fajniej niż w pdstwówce może jakieś fazy będą. Większość mojej klasy (14 huopacuff 15 dzieffczont) idziemy do tej samej klasy. :< Już wiem , że ide do Pierfshej De o.O ;d.
Pozdrawiam
Ja też się doczekać nie mogę szkoły, ale nie dlatego że będą nowi czy coś, idę do 2 gimnazjum, wszystko stare mam nadzieję że nikt nie dojdzie, ale tak jakoś się chce iść, zawsze coś w szkole odwalić można..
Patrol32111
29-08-2008, 12:08
TEż NUDNO BYłO bez szkoły zawsze jakies odpały były a tak sw wakacjie all powyjeżdzali i solo w domciu nuda żal czarna rozpacz nareście spotkam moją best klase ;]
Cineks 2
29-08-2008, 12:58
Ojj szczerze wam powiem, że zajebiście się czuję po tych wakacjach. Jestem naładowany pozytywną energią i mam siłę do ostrej nauki,w tym roku muszę mieć "pasek" bo w nagrodę dostanę skuter od rodziców :)
Idę do 2 gim. ale niestety klasa zjebana jak hooj. Kilka chłopaków i dziewcząt jest fajnych a reszta to same nóóby :/
No ale + za to, że jesteśmy najgorszą klasą z mojego gimnazjum :P
Klasa liczy 10 dziewczyn i 15 chłopaków, czyli 25 osób .. A 1 osoba na całą klasę miała pasek -.-
Ale z 1 tyg to mogliby jeszcze poczekać :d
ja sie nie ciesze ze ide do szkoly jak jedyny z was nie chodze do szkoly w polsce tylko w szkocji nowi ludzie nowe otoczenie nowi koledzy ale poczatki sa zawsze trudne
Sopranis
29-08-2008, 14:47
Ja na klase nie nażekam,co prawda nie pasuje mi atmosfera w niej,poprostu trzymam sie na uboczu,wole iść z 1,2 osobami i se rozmawiać,niż z 10 gdzie jeden drugiego wyzywa,ale jestem tolerancyjny więc do każdej sytuacji staram sie dostosować:)
Tettmeier
31-08-2008, 08:26
~BUMP~ temat spadł więc odświeżam, zależy mi, żeby było więcej odpowiedzi niż w tamtym roku. nie warnować :P
No więc życzę wam powodzenia...
Ja mam dopiero za tydzień szkołę, znaczy robotę, szkołe mam tylko w poniedziałki :D
CC Squad
31-08-2008, 14:39
Szkoły mi nigdy nie brakuje :D Nie chce mi się tam iść strasznie
Nie ciesze sie że idę do szkoły , bo nie będę mógł cały czas w tibie grać.
~~Elite Knighteczka~~
02-09-2008, 13:36
A ja powiem tak! Wakacji powinno być 10 miesięcy a szkoly powinno byc AŻ 2 miesciące ;D
Ale nie no super mam klase bo taka sama jaka była ;) Fajne nauczycielki :P Jak cos to ja chodze do pierwszej gim ;D PosSsdro dla mojej klasy xDD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.