View Full Version : Peja vs ?urom
Kto według was wygrał tę "wojnę". Peja czy Żurom ?? Osobiście ja uważam, że Żurom pojechał Peje po całej linii.
Widze, że pare osób nie wie kto to Żurom czyli widać jak bardzo interesujecie się polskim hip-hopem.
Osoby, które zaznaczyły w ankiecie Peje to pewnie tylko dlatego, że nie słyszeli nigdy o Żuromie. Taka jest prawda. Ci co są ogarnięci czyli się troche znają na polskim hip-hopie to wiedzą kto to jest Żurom. Nawet pewnie większość z was nie wie skąd się wzieło w dissie Peji na Żuroma oto tekst "Cały czas jesteś ciotą...".
Gdyby nie te dissy to nawet bym nie usłyszał o kimś takim jak 'Żurom' moim zdaniem Peja zmiótł go, chociaż ani jeden z dissów mi się nie podobał ani Peji ani Żuroma.
#Głos
Peja.
Tettmeier
26-08-2008, 10:32
Peja, bo tak.
Kto to jest Żurom? :confused: Zaznaczyłem Peja.
@BaNaN
Ja się nie interesuje polskim Hip-Hopem.
*Tanuki*
26-08-2008, 11:57
yy normalne ze Peja go zmiazdzył :D Ogolnie mi sie podobał taki wers 'Gubisz się w tym bicie jak się gubi dziwka w tańcu' :D Pozdro
Patrol32111
29-08-2008, 14:19
PEIA PPEJA PPPPEJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz peya żurom to ,........ nic ???
PEJA!! Peja Rox żul rom sux xa0xa0xa0xa0
Nie rozumie dzieci, które głosują na Peje, tylko dlatego, że jest bardziej sławny -.^.
Według mnie żurom ma lepsze patenty i to on lepiej jedzie to rychu.
..Sallen..
29-08-2008, 16:41
Nie rozumie dzieci, które głosują na Peje, tylko dlatego, że jest bardziej sławny -.^.
Według mnie żurom ma lepsze patenty i to on lepiej jedzie to rychu.
Podobasz mi sie xDD A tak na powaznie to jestem takiego samego zdania.. ;o Peja ssa. :> Głos oddałem na Żuroma xd
Z dissów Rycha podobala mi sie Jedna runda ;d
@Oddaj Viseka
No ja to wiem xd
Oczywiście że Rychu, nie ma innej opcji.
OddajViseka:/
29-08-2008, 17:38
Podobasz mi sie xDD A tak na powaznie to jestem takiego samego zdania.. ;o Peja ssa. :> Głos oddałem na Żuroma xd
Z dissów Rycha podobala mi sie Jedna runda ;d
No właśnie tam jest pojazd na żuroma:<
Nje bjij pliks
Mam Babolek
29-08-2008, 18:38
'Żurom elo, zabiję Cię'.
To chyba oczywiste ;).
Głos na Żuroma :-P
Hogart 3.0
29-08-2008, 19:55
A słyszeliscie jak go zdissował jakiś 14 latek? na youtube jest.. :D "jestem krolem rapu a ty jesz papu" hahaha :D
@topic
peja ;D
PadaszNa2Hity
29-08-2008, 21:26
Kto to jest ten koles na ż ???
Czego dissuje na ryszarda?
kicaii :o
30-08-2008, 01:48
Peja, Peja byla jest peja to klasyka i peja bedzie. A jakis tam Żurom pff nie słyszałem nigdy nic o nim
Orzeszek
01-09-2008, 22:23
http://www.youtube.com/watch?v=JvEpHgKRx40
O to Ci chodzi?..
Peja ofc.
I uścisne dłoń mistrzowi.. peja rox!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.