View Full Version : Drah Master ... :]
Rocky Balboa
26-08-2008, 22:27
Co sądzicie o tym Użyszkodniku? Moim zdaniem jest 100% przykładem internetowego napinacza :) Taki chojrak , a tak naprawde jest śmierdzącą chudzinką . Ale to moje zdanie , możę troche krytyczne ale chciałbym poznać wasz zdanie ! :)
Po jego wyglądzie nie powiedziałbym ze jest chudzinką, ale co do napinacza internetowego to sie w pewnym stopniu moge zgodzic.
Jaki ma teraz nick na forum? Bo większego pajaca od niego nie znam...
Kłamie jak pojebany, własną matkę by pewnie sprzedał. Takich ludzi trzeba tępić ;*
Nienawidzę go. Myśli, że jest lubiany. W sumie teraz gada, że to nie drah (jak komentują foty). Niech idzie na inne 4um, albo niech nie będzie takim noobusiem.
http://i38.tinypic.com/2rykf43.png
Dzięki chłopaki za rozgłos na forum, chociaż jest on zbędny bo i tak każdy mnie zna, temat założyła osoba której zapewne w dupę nie wchodzę tak jakby tego chciała, to samo reszta - zawsze będą pociski przez was co do mojej osoby bo jestem kontrowersyjny i się trzymam tylko z tymi, którzy są normalni.
Kłamie jak pojebany, własną matkę by pewnie sprzedał. Takich ludzi trzeba tępić ;*
Powiedz mi z czym kłamię ?! co ty sobie leszczyku wkręcasz ?!
http://i34.tinypic.com/16i5fsz.png
I tak na przyszłość : 'pamiętaj, że rozmawiam tylko z ludźmi, którzy myślą'.
naprawde jest śmierdzącą chudzinką
Ta a twarzą w twarz byś zapomniał jak się nazywasz gdybyś miał mi to powiedzieć.
A choćby wklejanie nie swoich zdjęć?
Rl'y ? wracasz do czegoś co się działo 1,5 roku temu.
Robienie z siebie kogoś kim się nie jest?
Zawsze jestem sobą, zapamiętaj.
Kiedyś nawet jeden mądry użytkownik (czyli ktoś całkiem inny niż ty) wymyślił powiedzenie: "Twoja stara kłamie jak Mohammed" także ssij ;**
Pewnie to powiedzenie wymyśliłeś z pomocą przyjaciół z piaskownicy i napisałeś z drugiego konta na forum.
Drah chuju trzeba sie spotkac ; / Na browara ....xd
Z tym placku najmniejszy problem, mamy blisko do siebie w, któryś weekend !
#Do wszystkich
Ziomy co mam zrobić z wami 99% to moi fani i pewien schemat jeszcze tu powielę powtórzę coś za Ll Cool J-ejem jak mam powtarzać za Ll Cool J-ejem 99% waszych fanów nie istnieje.
major inteligenty pies
26-08-2008, 23:20
up
czyli ze mna nie?: D
topic
bez sensowny temat..ale juz sie wypowiem
drah jest jaki jest ; o
Spy Massive
26-08-2008, 23:28
ha ha ha Znam Drah'a i nie jest internentowym napinaczem nie jeden z was by bał sie coś do niego powiedzieć w RL nie mówię że każdy.
a Tak to ja Lubie Drah'a
3maj Sie Zioomek:D
Ojciec Chrzestny
26-08-2008, 23:34
Hahaha zbedny temat ;o
Znam Draha jeszcze ze starego APO i jest normalnym ziomkiem z ktorym mozna pogadac i jest jedna z bardziej lojalniejszych osob na Apo.
Evil Knight
26-08-2008, 23:39
Moze Drah jest fajny ale czasem lubi poklamac xDDDDDDD
Powiedz mi z czym kłamię ?! co ty sobie leszczyku wkręcasz ?!
A choćby wklejanie nie swoich zdjęć? Robienie z siebie kogoś kim się nie jest? Oboje jesteście z Akanantem siebie warci.. Kiedyś nawet jeden mądry użytkownik (czyli ktoś całkiem inny niż ty) wymyślił powiedzenie: "Twoja stara kłamie jak Mohammed" także ssij ;**
#down
Oby dwoje jesteście ludźmi, którzy ciągle chcą (No może chcieli, bo teraz np ciebie dawno tu nie widziałem) być w centrum zainteresowania, kłamiecie, wymyślacie różne pierdoły robicie z siebie Bóg wie jaką mafie, ohh i jeszcze jaki Ty jesteś dorosły ;> Przypadkiem nie odpisuj nic na to co ci napisałem, bo z dziećmi nie prowadzisz konwersacji ;* Śmiech : )
Ákananto
27-08-2008, 00:33
Azian kim Ty jesteś aby mówic mi coś na moj temat? Znasz mnie? - Nie, Rozmawiałes ze mną? - Nie, wiesz jaki może byc tego powód? Otoz ja rozmawiam tylko z ludzmi rozgarniętymi, nie ludzmi którzy sa debilami bez mózgu.. A co najwazniejsze nie rozmawiam z dziecmi, co czyni ze z toba nie prowadze konwersacji:)
Drako o.o
27-08-2008, 00:39
ha ha ha Znam Drah'a i nie jest internentowym napinaczem nie jeden z was by bał sie coś do niego powiedzieć w RL nie mówię że każdy.
a Tak to ja Lubie Drah'a
3maj Sie Zioomek:D
popieram w 100% :d
jesli kogos nie znacie to go nie oceniajcie...
a jesli myślicie, ze kogos poznaliscie to sie nad tym zastanowcie 10razy zanim zaczniecie go oceniac
/\
to kieruje do katowickich psow (mafera blacksmitha rudego showteka)
Dostał byś w pierdol i by się skonczylo.............
Esende Mylffon
27-08-2008, 01:30
Tyle zamieszania wokol jednej osoby. :O n/c xd
@Topic:
Nie bij wodzu :<
popieram w 100% :d
to kieruje do katowickich psow (mafera blacksmitha rudego showteka)
znalazl sie gorol z sosnowca... zal
sdadasdasdasdadas
Ko0oDeeXiiiK
27-08-2008, 03:44
Dostał byś w pierdol i by się skonczylo.............
Ty możesz z białym na mleko albo z turexem na kisiel wyskoczyc xd
#Topic
Kiedyś Draha nie lubiłem i kłóciłem sie z nim w każdym topicu (Starci pamiętają)
Ale już od pół roku jest moim jebaką ;d Czepiacie się, lepiej sie zajmij sobą. Koleś może ma po prostu taki styl bycia, no może czasem przesada, ale i tak nic do zarzucenia mu nie mam ;d
dobra ide spac xd
..Sallen..
27-08-2008, 08:53
Tak to jebany w czoko napinacz :< Nie, no żartuje ;D Jak jeszcze grałem na pacerze dość często gadaliśmy.. Jest spoko.. ;> Przynajmniej tak mi się wydaje XD
Rocky Balboa
27-08-2008, 18:40
Jak byłby spoko nie musiałby zakładać miliona kont ;))) To raz , a dwa spójrzcie na jego posty ;)) Nie powiedziałby ble ble ble , a spójrzcie na jego posture? ;)) Mocniej zawieje i Gerardzik leeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :)
Ko0oDeeXiiiK
27-08-2008, 22:52
Jak byłby spoko nie musiałby zakładać miliona kont ;))) To raz , a dwa spójrzcie na jego posty ;)) Nie powiedziałby ble ble ble , a spójrzcie na jego posture? ;)) Mocniej zawieje i Gerardzik leeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :)
Ja jestem spoko i miałem ponad 10 kont, wiec nie wiesz co mówisz xD
Wiesz, i nie samą postura człowiek walczy, znam takich pizdusiów po 150 cm którzy jak było trzeba kopali po 3 osoby xd (na aikido uczęszczali) moi kumple z dzieciństwa xd
#Down
tera to sie z nimi widze raz na sto lat
Elvanish
27-08-2008, 23:24
@up
Uuu ... Obstawa znaczy się? Ochrona for mr. President KodeX? :D
@Topic
Wszyscy doskonale wiemy, że Drah kłamie zawsze i wszędzie. :< Do tego napina tyłek jakby był nie wiadomo kim :<
Oczywiście pewnie wszyscy się kapnęli, że to ironia, bo Drah żądzi i basta ! :D
Jeśli chodzi tutaj o tego Drah Master'a którego znam 2lata, poznałem go oj dawno... 2 lata temu na starym jeszcze forum kiedy ono powstało . Nie grałem tutaj długo i na forum także nie byłem, ale powiem jedno... Drah nie jest żadnym leszczykiem o_O Zajebisty koleś ...
P.S
Drah tutaj SonGokuX (tak kiedyś używałem nick'a) , mam nadzieje ze pamietasz, MUSISZ !! :P
Bald Drah
29-08-2008, 15:59
Drah Master kiedyś miał fajny avek taki kot w hełmie z arbuza :D
A tak serio:
To nic do niego nie mam, choć mógłby się troszkę zmienić :) Ale nawet spoko gostek :D
I jeszcze 1:
MA cząstkę Drah nicku :D Jam to Sald Drah, Bald Drah z ***** na forum od zawsze Bald)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.